Şimdi Ara

str dex int ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1- Forumda str dex int la ilgili bi çok şeyi okudum iyice kafam karıştı
    kimi int vermek lazım lazım diyor, kimi str ve dexi eşit tutmak lazım diyor,kimi silahın istediği kadar dex veya str gerisi int olmalı diyor, kimisi dex vermezsen silah çok seker diyor özellikle balta kullanıyorsan.
    benim anladığım her charın kendine göre str dex ve int dağılımı var
    benim lvl 47 ve str 175 dex 39 int 95 wariorum ve balta kullanıyorum.
    kafam karıştı dağılıma nasıl devam etmeliyim lütfen tavsiyelerinizi bekliyorum.
    2- Pet olarak kartalmı, wolfmu yoksa tiger mı seçilmeli ?
    HERKESE TEŞEKKÜRLER İYİ OYUNLAR.

• ya dex vermezsen def de az olur lvl kasarken cok zorlanırsın benimde kafam karısıkdıda biraz düzeldi gibi kafam:D ona güvenerek cvp atıyom millet str int gidin diyo genelde saaalam attack oluyo ama lvl kasarken cok zorlanırsın sadece sekme yonunden deil yani mesela ben asasinim pasif skillden dolayı pek miss lemiyorum ama yinede dex im 70 lvl 58 im ve 100 yapcam galiba yani cunku kuru hp ile bisiy olmuyo kardeş su gibi pot basmak gerekiyo oda saçma oluyo para pota gidiyo o nedenle biraz dex vermek gerekli:D
    lvl 58 de
    185 str
    70 dex
    156 int var bende ve gayet memnunum simdilik

bu arada 2. sorunu gormemisim bak lvl a gore deişir eer yuksek lvl lı wolf bulabiliyosan wolf tabiki ama kartal cok iyi olmuyo lvl 82 den felan once cunku tiger lvl 62 de beak du oluyo ve lvl 62 tiger lvl 62 hawkdan daha güçlü kesinlikle bunu bil ama yuksek lvl li wolf bulabilceksen wolf tabikide ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogcan -- 6 Temmuz 2007; 11:49:47 >
  • suan kı senın statların bu sekılde devam edersen pvp ye uygun olucak str ve ınt agırlıklı gıdıyorsun fakat kasılırken zorlanbma ıhıtmalın yuksek olucak cunku senın defe ıhtıyacın oolucak ama yok ben atın ustundeyım dıyorsan bu sekılde devam et bı problem olmaz
    dogcan lvl kac kardes bak sen bamboya gıtıtnmı hıc orda her şey degısıyo cvallaha :D:D
    adamın cılkı cıkıyo sahsen benım statların orda cok oınemlı ve ben oyuzden dex130 yaptım suan ıcınde fazla pot harcamıyorum +2 love setım de var yan ıhp veren ıyı ısımı goruyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalperes86 -- 6 Temmuz 2007; 11:49:51 >
  • En iyi zeka kartalda, en sağlam ise kurt. Vaktin varsa kurt kas.
  • dex im az olduğu için fazla ölüyorum, yani yavaş kasılıyorum.
    Ama oyunun zevki pvp diyorlar forumdaki okuduklarıma göre karakterimi yapılandırmaya çalıştım.
    Fakat kafam karışık hızlı kasıp sonradan statlarımı sıfırlamalıyım diye düşünmeye başladım.
    Statları sıfırlamak için para vermek lazım oda işime gelmiyor.
    Ayrıca bu şekilde çok para harcıyom para biriktiremiyom. Chi ve pot almaktan para kenara konmuyor.
    Valla kararsız kaldım arkadaşlar.
    Pvp de yapmadım şimdiye kadar savaşa nasıl gidilir onu bile bilmiyom.
  • Arkadaşlar bu başlığın açılması isabet olmuş lvl 61 rod male charımda affliction pill kullanarak statları sıfırladım.Ve kafam forumda yazılanlardan çok karıştı.Ne yapacağımı statları neye vereceğimi bilmiyorum.Sanırım toplamda 436 stat var bunları nasıl dağıtacağımı yazarsanız size çok müteşekkir olurum.Bu arada job warrior.Hepinize çok teşekkür ederim
  • hah 406 stat varmış söyliyim dedim
  • yaw lütfen biriniz cevap verin sabırsızlanıyorum.
    Yazdıklarınızı okudum ben pvp de güçlü ve ölmeden lvl atlatabileceğim bir char istiyorum.Sanırım çok şey istiyorum ama

Hem mesela dexe hiç vermesem itemlerle normal defans ı sağlayabilirim.Ama bazıları genede dex biraz vermemi söylüyor.Neyse sabırsızlanıyorum ve beklemekteyim.
  • bakın arkadaslar
    sıze soyle aklınızın karısıklıgını gıderecegınız bır bılgı
    eger char lvlın yuksekse yanı artı tamm kasmıcam artık pvp yonluyum dıyorsan str ınt gıt ama yok kasıcam dıyorsan strnı belı bır sayıda bırak dexınıde artık sılahınneyse ona sen karar ver abının ınte cunku skıl defansve skıl atack cok onemlı her yaratık sadece normal atack vurmuyo skıl atack vuran yaratıklarda var ona cok dıkkat edın
  • Benim görüşüm 2 çözüm var statlarını hiç bozma yüksek hp li takılar edinmeye çalış ve armorlarının defanslarını yükselt. Dex verirsen hem defansın hem skill defansın yükselir kötü birşey değil tabiki. Ama bunu armorlarını +1 arttırarak 1 bilemedin 2m maliyetle halledebilirsin. Dex e vereceğini int e verdiğin zamanda hem atak hemde skill defansın artacaktır. Tabi bu benim görüşüm. Bilgi için tekrar statlarımı yazayım size.
    Str 140
    Dex 10
    Int 609

DEF 677 (lvl ım için çok düşük ama 100 hp pot fazla harcayarak ve hp li takılar kullanarak atakdan vazgeçmedim. Itemlarımda rezillik ötesi birkaç lvl önce soyuldum toparlanmaya çalışıyorum)
    SD 1700+
    Attack 5500

Burada göz önünde bulundurmak gereken birşey daha var. Atağın yüksek olursa 5 skilde deiğilde 4 skillde öldürebilirsen birkaç dmg eksik alacaksın. Tabiki bu benim görüşüm 90 lvl dır böle oynuyorum hiç reskill yada stat yapmadım bu bahsettiğim sistemle sıkıntım olmadı. Konu boss olduunda sd , Lvl olduğunda Def kullanarak devam ediyorum.

• bende bıraktığım charın özelliklerini yazayım bende.

üstünde +4 ft boot %8sd
    +1 bd helmet
    +1 bd armor
    black iron earing(+40def)
    celebral ring(%4def,+4sdef)
    taegeuk mask( +17def,%9def,%5sdef, 13 conf def) bence marble dan daha iyi 5m a almıştım hem.
    diğer takılar da def,sdef veren yoktu.

statslar str140
    dex 80
    int 440 civarı hatırlamıyorum

defim powla(lvl12) beraber +174 defveriyo: 724tü
    musadef lvl12 +120 veriyo
    skill defim : 1500 civarıydı.

ayrıca coreanlarım yoktu üstümde, olsaydı daha iyi yerlerde kasardım.

Bizim clanın masterı lvl 76 da crystal summitte kasıyordu.üstünde +5 bd set ve corean set vardı.crystal summitte 10 saat kastı %60 exp aldı. lvl76 da.

+3 corean set 50 civarı def, 100 civarı da skill def veriyo.

silent valleyde 2 damage alıyordum. ;)

stats, job, armor larını ilerde ayarlamak isteyenler için yardımcı olabilir bunlar.

silentta 2 damage almak için skill def 1300-1400 def 700 civarı olması gerekiyor

• 1- Str 175 dex59 ve int 119 olduğuma göre int vermeye devammı etmeliyim ?
    2- Eğer int verirsem defans açığını ghost elbiseler kapatabilirmi ?
    3- Elbiselere skill defansmı yoksa düz defansmı basmalıyım?
    TEŞEKKÜRLER İYİ OYUNLAR
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.