Şimdi Ara

STR DH520 Xbox 360 bağlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dün Sony Str DH520 ve samsung 556500 aldım, bağlayacağım ürünler Apple TV 2, Digiturk HD, Xbox 360. Apple tv ve digiturkü avrye hdmi girişinden bağlayıp hdmi output u tv ye bağlayarak görüntü alıyorum.

Ancak; xbox 360 ilk seri olduğu için component ve hdmi çıkışı yok. component kabloları, avr de componentten bağladım fakat tv ye giden tek output hdmi olduğu için görüntü alamıyorum. Anladığım kadarıyla component outputu hdmi output ile eşleştirmem gerekiyor, aranızda bunu yapmayı bilen varsa yardım ederse çok sevinirim saolun...

• İlk seri xboxlar için optik çıkış sağlayan bir aparat var onu almanız lazım.şimdi bulması zordur belki ama 2.el vardır mutlaka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ytcan

Herkese Selam,

Dün Sony Str DH520 ve samsung 556500 aldım, bağlayacağım ürünler Apple TV 2, Digiturk HD, Xbox 360. Apple tv ve digiturkü avrye hdmi girişinden bağlayıp hdmi output u tv ye bağlayarak görüntü alıyorum.

Ancak; xbox 360 ilk seri olduğu için component ve hdmi çıkışı yok. component kabloları, avr de componentten bağladım fakat tv ye giden tek output hdmi olduğu için görüntü alamıyorum. Anladığım kadarıyla component outputu hdmi output ile eşleştirmem gerekiyor, aranızda bunu yapmayı bilen varsa yardım ederse çok sevinirim saolun...

520 de optik ses veya hdmi ses + coaksiyal kablo ile görüntü alamıyorsun. görüntü ve ses dijital veya ikiside analog olmalı.
    xbox da görüntü coaksiyal ise seside öyle seçip avr yi analoğa getirmen gerekiyor sanırım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    xbox 360 klavye mouse bağlamak?
    14 yıl önce açıldı
    Ps3 e hoparlor baglamak
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.