Şimdi Ara

STR Ong Charına?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pure Str ong charım var.1.5m spye tamamlamayı düşünüyorum. farm bittikten sonra kascagım build olarak heuksal ve pacheon arasında kaldım, fikirlerinizi bekliyorum. Öncelik PvP, PvM önemli değil..

• Pacheon
  • Sabırlıyım Diyorsan Balde Yada Warrior Açmanı Öneririm.Yok İllede Pacheon yada Heuksal Diyorsan Pacheon.Ama Farm Yapıcam Diyorsun FF Blade Yada FF Warriorlar Çok Baba Oluyorlar.Korkmadan Dalarsın 10 Kişinin İçine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jedix235

Sabırlıyım Diyorsan Balde Yada Warrior Açmanı Öneririm.Yok İllede Pacheon yada Heuksal Diyorsan Pacheon.Ama Farm Yapıcam Diyorsun FF Blade Yada FF Warriorlar Çok Baba Oluyorlar.Korkmadan Dalarsın 10 Kişinin İçine.

Bota bağlamış...

Sana Önerim Eğer bahsettiğin seçenekler arasından birini seçeceksen Pacheon öneririrm Çünkü Glavierlerin gücü gitgide azaldı; Bow ise gerek 90 lv capında gerek ise 100 lv capında giderek yükseldi...
    Sana Önerim Pacheon açmandır. Buıldi ise Fire+Light+Pach
    Ama Eğer ben olsam o çarı ne yapardım dersen Ben olsam tabii kide Blader yapardım Buildide Fire+Ligt+Bich

• quote:

Sabırlıyım Diyorsan Balde Yada Warrior Açmanı Öneririm.Yok İllede Pacheon yada Heuksal Diyorsan Pacheon.Ama Farm Yapıcam Diyorsun FF Blade Yada FF Warriorlar Çok Baba Oluyorlar.Korkmadan Dalarsın 10 Kişinin İçine.

Jedix yorum yazmısın sagolasın ama warrior ne alaka xD chara str verdim bi kere baya da sp kastım sp ticket pre plus avatar devil herseyi var. pacheon yada heuksal arasında kaldım. blader kasardım ama 100 levele kasamazsın diolar blader için o yuzden ikisinin arasında kalmıştım. şuan hala kararsızım. tüm yorumlar için tesekkurler yeni yorum bekliyorum
  • İLLE PACHEON VEYA HEUKSALDAN BİRİNİ AÇÇAKSAN

FULL STR FIRE PACHEON COLD AMA HEP KOŞMA ALCAK PARAN VARSA :):):):)

AMA TABİKİ BLADE EN İYİSİ AYNI BENİM GİBİ
  • Para var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lr int mage için uniq takılar
    17 yıl önce açıldı
    ASAS
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Heuksal mı? Pacheon her bakımdan daha iyidir.Pacheon-fire-cold bow.
  • alayına gider yap Heuksal-Pacheon cold veya fire

buda bir fikir anlayışı yani
  • Yorumu Mu Nerenizle Okudunuz Merak Ediyorum.
  • Pacheon kas mehmet, kutluhan dedi dersin. Silk konusunda geleceğin kürkçü dükkanını biliyorsun .
  • Pacheon en güzel seçim olur bence...ama eğer sabrım var sonuna kadar bıkmadan dersen blader öneririm..cidden oynaması muhteşem keyifli bir chardır..iyi pt ler bulursan o da 100 ü görür..ama keyif tabiki senin :D
  • Pacheon tabii ki de.Glavie karakterler git gide kötüye gidiyor.80'den 100'e.
  • Pecheon Ama tavsiyem Blade
  • pacheon kas veya blade.şu an çin çarlardan en çok tutulan tabi ki bow charlar.plase olarak blade derim.
  • Glaive Kas geleceğin çarı olucak görürsün sölemedi deme.. HP manyağı olursun yüksek mag. def. + STR sin phy def. Süper olursun Glaive Glaive Glaive!
  • quote:

Orijinalden alıntı: erynch

Glaive Kas geleceğin çarı olucak görürsün sölemedi deme.. HP manyağı olursun yüksek mag. def. + STR sin phy def. Süper olursun Glaive Glaive Glaive!

• quote:

Orijinalden alıntı: YateQo

Pacheon

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: closek

quote:

Jedix yorum yazmısın sagolasın ama warrior ne alaka xD chara str verdim bi kere baya da sp kastım sp ticket pre plus avatar devil herseyi var. pacheon yada heuksal arasında kaldım. blader kasardım ama 100 levele kasamazsın diolar blader için o yuzden ikisinin arasında kalmıştım. şuan hala kararsızım. tüm yorumlar için tesekkurler yeni yorum bekliyorum

Ne kasamıcan blader 100 e daha yeni serv apolloda bile 96 lv blader var mesela NumBerOne gayet kapı gibi char takır takır uniq kesio

http://www.rev6.com/player/Apollo/NumBerOne.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IO -- 31 Ekim 2009; 16:41:38 >

• Bladerın zevkini hiçbi char vermez
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.