Şimdi Ara

Str yim ama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar rogue kasıyorum şuan 39 lwl sadece xbow skilleri açık bi görev yapmaya gidiyim dedim onglara gittim fakat char neredeyse pt ong a yatıcak str karakterin böle olucağını düşünmemiştim Gerçi şuan skill çok az iki tane skill var fast shot u saymazsak.Ektremsiz bir şey yapamıyorum ekstrem i açıncada çabuk yatıyor.Var mı bir tavsiyeniz hep böyle bir karakter olarak giderse yerden kalkamam neredeyse wizard gibi tabi cleric olmanın büyük avantajı var ama iki saat bless bas filan zor gibi.Rogue kasanlar nasıl oynuyor.Pvp de çok iyi strcilere bile bazen tek atıyorum.Tabi daha çok düşük 39 lwl skill sayısınında az olması karakteri ezik yapıyor sanırsam...

• Rogue/cleric charım var benm de. O lvl'dayken hiç solo kasmadığm için bilemiyorm ama biraz daha sabredersen eğer, ileride daha çok zevk alıcaksın diyebilrim. 99 lvl benim charım ve pt'lerde de hep cleric oluyorm. Tabi bunun yanında sp'ye değinmeden edemiyeceğim. Çünkü böyle bir buildi sp'siz asla idare edemezsin...
  • 39 muşsun. Düşük lv.lerde kasıp bir an önce 40 ol, cleric'i 40 yapıp recovery division aç. O zaman anlayacaksın cleric'i :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aazam

Rogue/cleric charım var benm de. O lvl'dayken hiç solo kasmadığm için bilemiyorm ama biraz daha sabredersen eğer, ileride daha çok zevk alıcaksın diyebilrim. 99 lvl benim charım ve pt'lerde de hep cleric oluyorm. Tabi bunun yanında sp'ye değinmeden edemiyeceğim. Çünkü böyle bir buildi sp'siz asla idare edemezsin...

Daggerda işin içine girdiğinde devasa bir sp açığı oluşuyor. Daggersız da rogue olmaz, ama yapıyorum
    Minimum sp için yan olarak da bard seçtim 30 lv im akşam 10-12 sabah 6-7 gibi takılıytoruz arkadaşlarla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zena

quote:

Orijinalden alıntı: Aazam

Rogue/cleric charım var benm de. O lvl'dayken hiç solo kasmadığm için bilemiyorm ama biraz daha sabredersen eğer, ileride daha çok zevk alıcaksın diyebilrim. 99 lvl benim charım ve pt'lerde de hep cleric oluyorm. Tabi bunun yanında sp'ye değinmeden edemiyeceğim. Çünkü böyle bir buildi sp'siz asla idare edemezsin...

Daggerda işin içine girdiğinde devasa bir sp açığı oluşuyor. Daggersız da rogue olmaz, ama yapıyorum
    Minimum sp için yan olarak da bard seçtim 30 lv im akşam 10-12 sabah 6-7 gibi takılıytoruz arkadaşlarla

Senin için durum biraz daha iyi "kasılma" açısından. Bi 50-60 a falan ulaşınca partilere girmeye başlayacaksın bard sayesinde. Kendine düzgün 7/24 bir çevre bulursun ve onlarla 90 a kadar gidersen yaşadın. 90 da işin daha da kolay (mana orbit). PvP açısından biraz fıs (ama bellide olmaz yeteneğinize kalmış. Sonuçta 100 lv. olsanız %110 speed olacak). Çok yorarsa 110 da cleric yaparsınız

Hiç max. leveli hayal etmişmiydiniz?

Edit: Bende hayal etmezdim ama şu anda 104

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AurorAbeam -- 10 Şubat 2011; 14:04:33 >

• bende şuanda 100 k sp var ancak bu kadar kasabildim Bakalım ilerki lwllarda nasıl bir char olucak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.