Şimdi Ara

Stranded Deep %100 Türkçe Yama (Nisan 2023 - Son Sürüm) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
68
Cevap
6
Favori
51.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tarayıcıdan da giriş yapıp atölye linkine tıklıyorum sonuç aynı, maalesef ulaşılamıyor sayfaya.

"Üzgünüz!
    İşleminiz sırasında bir hata meydana geldi:

Bu öğe gizli olarak işaretlenmiş veya görüntülemek için gerekli erişim iznine sahip değilsiniz."

Hata veriyor steam atölye. Rica etsek manuel kurulum için dosyaları bir yere upload edebilir misiniz?
  • Sonunda hallettik bir arkadaş vasıtasıyla. Manuel kurulum yapmak isteyenler özelden ulaşırlarsa yardımcı olurum. Dosyayı burada paylaşmam uygun olmayabilir. Yapımcı arkadaş belki razı olmayabilir.
  • byflash kullanıcısına yanıt
    Ben de dosyayı paylaşacaktım hocam ama hem vaktim olmadı hem de düzgün bir yükleyici uygulaması ayarlayamadım. Dosyayı direkt paylaşsam yükleyemedim, o dosya yolu bende yok, dosyayı açıp satırı nasıl ayarlayacağım gibi çok sıkıntı çıkacaktı, o yüzden yükleyicileri kurcaladım ama detaylı bakamadım. Bilgisi olan arkadaşlar varsa yama için bir yükleyici yapabiliriz. Siz de dosyayı paylaşabilirsiniz bu arada, problem değil. Bazı yerler adımı silip tekrar paylaşmışlar yamayı, bu can sıkıcı sadece onun dışında oraya yüklemeyin, steam dışında yamayı kurmayın vs. gibi bir tutumum yok. Her şey serbest 😃

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tolgakutukcu kullanıcısına yanıt
    Senin için bir kurulum dosyası hazırlayayım o halde :)
  • Türkçe yama kurulum dosyası :
    www.dosya.tc
    STRDEEPTRV100.rar dosyas�n� indir - download
    https://www.dosya.tc/server29/tvawc3/STRDEEPTRV100.rar.html

Emeğine, yüreğine sağlık Tolga KÜTÜKÇÜ kardeşim.
  • byflash kullanıcısına yanıt
    hocam ben bu kurulum dosyasıyla yükledim haritada bi saat gezdim yama oyunu bozmuş haberim yok adada herşey kayboldu 1 saat loot nasıl yapacam diye dolandım meğerse oyun bozulmuş
  • HydraaUa kullanıcısına yanıt
    Kurulum dosyası sadece dil dosyasını oyuna ekliyor. Herhangi bir dosyaya müdahale etme yok, silme yok, değiştirme yok. Oyunu sıfırdan kurup yamayı uygulayın. Belki denk gelmiştir.
  • Teşekkürler.
  • Yamaya nasıl erişebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgakutukcu

Türkçe seçeneği yoksa dosya konumunu yanlış girmiş olma ihtimaliniz var mı hocam

Ellerine sağlık hocam.

• Epic Games bugün oyunu ücretsiz verecek. Yamanın Epic games versiyonu var mı acaba? Nasıl edinebiliriz?

• bu oyunu coop oynama gibi bir şansımız yok değil mi?

• Yama epic sürümünde sıkıntılı arkadaşlar. Ama oynanmayacak seviyede değil, bir iki ufak hata dışnda sorun yok.

Link budur: https://dosya.co/cl8anwzuimmw/STRDEEPTRV100.rar.html

Stranded Deep %100 Türkçe Yama (Nisan 2023 - Son Sürüm)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyc -- 28 Aralık 2020; 21:0:35 >

• C:\Users\.xxxx.\AppData\LocalLow\Beam Team Games\Stranded Deep\Data klasöründe ya da c:\Users\.xxxx.\Documents klasöründe Options.json dosya yoksa oluşması için oyuna girip herhangi bir default ayarı değiştirin ya da dil ayarını değiştirin ve geri English yapın ya da Graphics ayarlarıyla oynayıp kaydedin ve ardından oyundan çıkış yapın. Options.json dosyası oluşması gereken dizinde oluşacaktır Options.json dosyası yine oluşacaktır. Sonrasında yamayı kurabilirsiniz.

Güncel yama linki:

https://drive.google.com/file/d/1X2U1rORsKlUXL0-g33YgTrONmUlYMWri/view?usp=sharing

Link kaynağı: https://trespor.com/stranded-deep-turkce-yama//

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoomBookTR -- 29 Aralık 2020; 17:14:47 >

• Epic sürümünde yazım hataları vs bulunuyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FallenDemon -- 29 Aralık 2020; 17:41:48 >
  • FallenDemon kullanıcısına yanıt

Aynı pek bir farkı yok.

Yeni sürümden dolayı bazı satırlar eksik. O bölümler İngilizce görünüyor.

Ben eksik satırları ekledim güncel txt dosyasından.

Şu an tek sorun var tr karakter sorunu.

Sürüm yerine surum yazıyor yani.

Daha doğrusu oyunda ı İ ş Ş ğ Ğ sorunu var.

ö Ö ü Ü sorunu yok.

UnityEX ile font vb. çıkarttım. Ana fontlardan 2'si hatta tr karakterli ama oyunda aktif değil. Bir yerde değişiklik yapılsa düzelebilir de o kısımla ilgili bilgim yok.

Bu kısım biraz daha sıkıntılı sanırım.

Biri bu konuda destek olabilirse sorunsuz olarak yama çıkarılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoomBookTR -- 1 Ocak 2021; 20:59:49 >
  • Oyunda desteği olmayan TR karakterler (ı, İ, ş, Ş, ğ, Ğ) tarafımca oyuna eklenmiştir.

Konu sahibinin çevirisidir. Güncelleme ile sonradan eklenen eksik kalan çok az satırı tamamladım sadece.

İndirme Bağlantısı:

https://dosya.co/odb9dqakkcrx/Stranded-Deep-TR-Yama-v0.80.01.rar.html

Rar dosyası içerisinden çıkan dosyaları:

Oyun klasöründe DATA içine at. (Öncesinde resources.assets ve sharedassets0.assets dosyalarını yedekle)

Oyun dili İNGİLİZCE değilse İNGİLİZCE yap.

İyi oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoomBookTR -- 30 Haziran 2021; 22:10:6 >

• Son sürüm v0.80.01 sürümüne uyarlanmıştır. Bir üst mesajdaki linkten indirilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoomBookTR -- 30 Haziran 2021; 22:12:29 >
  • Hocam ellerinize sağlık, teşekkür etmek istedim. Sizin sayenizde bu oyunu oynadım.

• Rica ederim, @BoomBookTR nickli arkadaşa da teşekkürler. Kendisi bayağı güncelledi ve düzeltti yamayı. Bir ara offline installer ve güncellemeleri ekleyecektik ama benim vaktim olmadı. İlk müsait vakitte tekrar iletişime geçeceğim kendisiyle.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.