ANTALYA AHMET HAMDİ AKSEKİ KYK'SINDAN ŞİKAYETÇİYİM
Merhabalar. Öncelikle bu konuyu burada yazma sebebim belki de bu olayı ilgilendiren kişiler görür de utanırlar diye.
Ben devlet memuruyum şimdi burada detaya girip alan vs yazmak istemiyorum. Ama aynı zamanda akdeniz üniversitesinde yüksek lisans öğrencisiyim. Eğitim bilimleri enstitüsü aradı ve haftaya gel tezini teslim et dedi. 12 saatlik başka bir şehirden gideceğim. Daha önce de defalarca gittim kyk'da kalamadım. Bu seferde kyk'yı aradım dedim seyahatsever var belki kalabilirim. Öncelikle seyahatsever olarak gidemedim çünkü oda kalmamış.
KYK resmi sitesinde aşağıdaki resimdeki gibi öğrencilik vb durumlardan dolayı misafir olarak kalabiliyormuşuz. Şimdi sıkı durun bunları göz önünde bulundurarak ANTALYA AHMET HAMDİ AKSEKİ KYK YURDUNU aradım. Durumu anlattım ve bana dediler ki ''YÜKSEK LİSANS YAPMANIZ BURADA 1 GÜN İÇİN BİLE KALMANIZ İÇİN YETERLİ BİR SEBEP DEĞİL ALAMAYIZ KUSURA BAKMAYIN'' Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Yahu sen ne kadar çer çöp adam varsa hepsini seyahatseverle zaten yurda doldurdun Ne demek yüksek lisans yapan öğrenciyi alamıyoruz.
BU DURUMDAN O KYK YURDUNUN MÜDÜRÜNÜN DE HABERİ VAR TÜM SORUMLUSU DA O MÜDÜRDÜR ARKADAŞLAR.
DAHA ÖNCE ULUSLARARASI DERGİDE MAKALEM YAYINLANDI BİRÇOK ATIF ALDI O MAKALE. ŞİMDİ DE TEZ YANINDA 2. BÜYÜK MAKALEYİ HAZIRLIYORUM. BU MAKALELER ASLA VE ASLA BANA PARA KAZANDIRMIYOR SADECE EĞİTİM ALANINDA BİR KATKIM OLMASINI SAĞLIYOR BU BİLE BENİ MUTLU EDİYOR. FAKAT ŞU OLAY GERÇEKTEN İNSANIN MİDESİNİ BULANDIRIYOR. NE DİYECEĞİMİ BİLEMİYORUM AMA BU DURUMA DÜŞÜRENLERE HAKKIMI HELAL ETMİYORUM. ŞİMDİ GİDİN TÜRKLER DIŞINDA DİĞER MİLLETLERİ DOLDURUN KYK'NIZA ALIN BAŞINIZA ÇALIN.
Sony LinkBuds S WF-LS900N İNCELEME
Merhaba arkadaşlar. Çok beğendiğim zaman ürünlere inceleme yazısı yazarım bunda da öyle oldu. Başta ve sonra belirteceğim ben 1800'tlye teknosa indirimi yakalayıp aldım ama 2500-3000 TL ayarında bir kulaklık olduğunu net söyleyebilirim.
SES 9/10
Ürünün ses kalitesi oldukça iyi. Sony zaten çok uzun yıllardır ses içinde çok iyi işler çıkartıp bugün birçok markaya ilham kaynağı olmuştur. Bu kulaklıkta da her şey çok dengeli olmuş. Abartı bir ses yüksekliği de yok abartı ses patlamaları da yok. Tam olarak dengenin kralını ortaya koymuşlar. Son seste bile çok güzel bir performans sunuyor.
MİKROFON 9/10
Mikrofon gayet yeterli bir seviyede. Karşıdakiler sesimi çok iyi duyuyor. Bunu yazarak ifade etmek çok doğru değil bence youtube'dan onlarca yapılan testlerden birkaçını izleyerek siz karar verin. Fakat benim izlenimlerim bu fiyat segmentinde en iyilerinden biri olduğunu gösteriyor.
BAĞLANTI 10/10
Bluetooth ile anında bağlanıyor sony uygulaması ile birçok ayar yapılabiliyor. Zaten bluetooth konusunda en ucuz kulaklıklar bile şuan sorun yaşatmıyor bu hiç yaşatmaz.
ANC 9/10
Aktif gürültü önleyici bugün 5-10 bin TL arası satılan birçok kulaklıkla aynı performansı sağlıyor. ANC'den beklentiniz ne bilmiyorum ama standartların üstünde olduğunu söyleyebilirim. Sadece ANC koyup bırakmamış bir de sony uygulamasıyla bazı yapay zeka destekleri vermiş. Kulaklık kulağınızdayken yürüdüğünüzde oturduğunuzda vb aksiyonlarda ANC'yi bulunduğunuz ortama göre ayarlıyor. Bunu otomatik yapıyor hiçbir şey ellemiyorsunuz.
ORTAM SESLERİ 10/10
İşte kulaklıkta en çok beğendiğim özellik bu olmuş. Sanırım şuan tws'ler arasında en iyilerden biridir. Ortam sesini o kadar iyi alıyor ki sanki birisi kulağınızdan kulaklıkları çıkarıyor. Bunu yine ANC'de olduğu gibi çok güzel bir şekilde yapay zeka ile desteklemişler. Kulaklıklar kulağınızdayken konuştuğunuzda müziği otomatik durduruyor ve transparan moda alıyor. Yani kulaklığı kulağınızdan çıkarmadan ya da siz elinizle transparan moda almadan kendisi bu işi otomatik yapıyor. Konuşmanız bittiğin de sizin uygulamadan ayarladığınız süre içinde (5sn-15sn-30sn şeklinde) müziği tekrar başlatıyor. Bu olay o kadar güzel olmuş ki diğer markalar bunu nasıl düşünememiş diye düşündüm :)
EKOLAYZIR 6/10
Kendi uygulaması içinden ekolayzır ayarını çok sınırlı tutmuş. Özgür bir ekolayzır ayarı yok yani kendisi bazı sayılar veriyor ve size en uygun olanı seçin diyor. Ben yaptım fakat öncesi ve sonrası arasında neredeyse hiç fark bulamadım. Ekolayzır olayını tws'lerde çok kullanmayı sevmediğim için beni çok etkilemedi bu durum. Harici uygulamayla ekolayzır oluyor mu bilmiyorum denemedim :)
KONFOR 9/10 - TASARIM 7/10
Tasarım olarak piyasadaki birçok kulaklıktan daha küçük ya da aynı. Buds 2 ile kıyasladığımda neredeyse aynı. Kulaklığın kendisi de çok küçük ve hafif. Kulağınızda çok rahat duruyor konfor olarak memnun kalmamanız çok zor. Zaten kulakta neredeyse kayboluyor ve kulağınızda olduğunu ağırlık olarak hissetmiyorsunuz.
BATARYA-SARJ 8/10
Bu boyutta bir kulaklık için batarya değerlerinin iyi olduğunu düşünüyorum. Sony'nin verdiği referans değerleri üç aşağı beş yukarı karşılıyor. Burada 2 puanı kablosuz sarj olamamasından kırdım. Bu fiyatı bırakın artık 1000-1500 tl arasındaki tüm tws'lerde kablosuz sarj var. Sony burada neden gerek görmemiş anlamıyorum. Fiyatın zaten öyle çok ucuz değil yani orta-üst seviyeye oynayan bir kulaklık yapıp fiyatını da ona göre belirleyip (yurt dışında daha pahalı 150 dolar falan) kablosuz sarj koymamak değişik bir kafa gerektiriyor.
KONTROL 9/10
Kontrol mekanizmasını uygulamanın içinden ayarlıyorsunuz. Google asistan ile çok güzel çalışıyor bildirim geldiğinde kulaklığa uzun dokunduğunuzda asistan bildirimlerinizi Türkçe bir şekilde okuyor. Ayrıca müzik atlama durdurma vs gibi kontrollerde çok kolay ve uygulamada daha birçok ayar yapılabiliyor. Kulaklığın kontrolü dokunmatik olarak yapılıyor ve gerçekten hassas şuana kadar dokundum tepki vermedi gibi bir durum yaşamadım. Bu konuda da gayet başarılı.
Kulaklığın neredeyse hiç eksisi olmamasına rağmen hiçbir şey mükemmel değildir felsefesiyle kulaklığa 9/10 puan veriyorum.
Ben 1800 TL'ye aldım ama 2500 liraya kadar gözünüzü kırpmadan alabileceğiniz bir kulaklık yapmışlar. 3500 seviyelerinde Liberty 3 Pro gibi alternatifler iyice araştırılıp mikrofon-transparan-anc kalitelerine bakılarak tercih edilebilir.
Merhaba arkadaşlar. Çok uzun süredir şöyle çok vermeyeyim ama adam gibi bir müzik dinleyeyim güzelde bir ancsi olsun diye bir kulaklık arıyordum. Bütçemde 2 bin falandı. Bu paraya artık çok giriş seviyesi ürünler kalmış onu farkettim. Daha sonra bir süredir takip ettiğim LinkBuds S 'in teknosada Techno Club indirimi ile 1800 TL'ye düştüğünü gördüm hemen yapıştırdım bir tane. Bu paraya daha iyi bir cihaz yok malesef. Aklımda Liberty 3 Pro vardı ama en ucuz 3600 tl şuan. O kadar prof bir dinleyici olmadığım için o bütçeyi de çıkartmak istemedim ve 3500 tl piyasası olan LinkBuds S'i bu fiyata görünce hemen yapıştırdım. Linki aşağıya bırakıyorum almak isteyen olursa diye sizle de paylaşmak istedim. Referans link bırakmıyorum normal teknosa linki :) Amacım reklam falan değil sizlerle paylaşmak :)
Ayrıca kulaklığı kullananlarda yorumlarsa sevinirim.
TEKNOSAYA ÜYE OLUN SONRA TEKNOSA CLUB'A DA ÜYE OLUN SONRASINDA BİRAZCIK BEKLEYİN SEPETTE İNDİRİM KUPONLARI ÇIKACAKTIR.
film gibi bir olay yaşadım okuyun sizinde başınıza gelmesin kredi çekerken haberiniz olsun bunlardan.
bugün babama kredi çektik 4 bin lira hayat sigortası var dediler. üstelik 53 bin çektik 4 binini sigortaya kestiler. şubeden yapıyorum tabi bu işlemleri. yardımcı olan 2 tane kadın vardı onlara bu sigorta ücreti biraz fazla değil mi? diye sordum ve bana dediler ki ''babanız yaşlı ondan beyefendi''. peki dedik eve geldik telefona şaak zurich sigortadan mesaj düştü. 2 tane konut sigortası 1 tane de hayat sigortası yapmışlar. hayat sigortasını anladık iyi tamam da konut sigortası ne alaka? hem de iki tane? yahu anladık dolandırmaya çalışıyorsunuz bari 2 tane yapmayın 1 tane yapın bu nasıl bir pişkinlik nasıl bir yüzsüzlük. ben hala iyimserlikle yanlış mı acaba bu mesaj dedim teb mobil uygulamasından baktım harbiden de 2 tane konut sigortası görünüyor tanesi de 901 tl. kardeşim ben ihtiyaç kredisi çektim eğer ben istemesem sen bana hayat sigortası bile yapamazsın konut sigortası ne alaka. gittim müşteri temsilcisini aradım bana dediler ki şubeye gidin çözün işte bilmem ne şifreniz yok. lan ne şifresi işte uygulamaya giriyorum beni neden hala şubeye gönderiyorsun. yok diyor bilmem ne şifresi alman gerekiyor. yahu dedim allah sizi bildiği gibi yapsın. pazartesi şubeye gidip o işlemi yapan kadına hiç utanmanız yok mu diyeceğim gerçekten. insanlarda ahlak terbiye kalmamış. emin olun teb'in bundan haberi vardır hatta kendileri bu talimatı veriyordur. siz söylemeden yapın belki görmezler falan mis gibi komisyonu alırız her müşteriden.
teb böyle yaparak bence güvenilmez merdivenaltı bir firma olduğunu kanıtladın. bu yazıyı da her yerde paylaşıp insanları bilinçlendireceğim.
ARKADAŞLAR ARADAN UZUNCA BİR ZAMAN GEÇTİ BURAYA SONUCU YAZACAĞIM. SONUÇ ZATEN TÜRKİYE'NİN ÖZETİ.
BİRİNCİDE GELDİLER BAKTILAR SIVA KOLONLARDA HAFİF ÇATLAK VAR İÇERİYE GİTMEMİŞ ÇATLAK BU YÜZDEN HASARSIZ DEDİLER :) BİZ ISRARLA KARDEŞİM BAK BU EV DEPREMDEN ÖNCE BÖYLE DEĞİLDİ DEDİK AMA HİÇ ACIMADILAR.
İTİRAZ ETTİK İKİNCİYE GELİP BAKTILAR AYNI ŞEKİLDE HASARSIZ DEDİLER GİTTİLER. HALBUKİ MEVZUATA GÖRE BİLE BU EV BİLDİĞİN ORTA YA DA AĞIR HASARLI.
NEYSE BİZ BU EVDEN TOKİYE TAŞINDIK TADİLAT YAPTIK KİRAYA VERDİK. KİRAYA VERDİĞİMİZ KİŞİYE OLAYI BAŞTAN SONA ANLATTIM BİZİM MUHİTTE KİRA YILLIK 80 BİNDİ BİZ 45'E VERDİK. HASARSIZ RAPORU KİRACIYA GÖSTERDİM. GELEN ELEMANLARIN SÖYLEDİKLERİNİ DE BİREBİR SÖYLEDİM ONA GÖRE TUT DEDİM. ZATEN İLANA ATTIM FİYATTAN DOLAYI 1 SAAT SONRA TUTULDU. ARTIK PİYASANIN NE KADAR ALTINDA BİR FİYATA VERDİĞİMİZİ SİZ DÜŞÜNÜN.
BİZ TOKİ EVİNE TAŞINDIK BİZE TOKİ ÇIKMIŞTI. BURASI SAĞLAM SONRASINDA OLAN DEPREMLERİ HİSSETMEDİK BİLE. AMA HER TOKİDE OLDUĞU GİBİ BURASI DA GELİŞMEMİŞ AMA GELİŞMEYE AÇIK BİR YERDE YAPILMIŞ. İŞİME 2 KM UZAKLIKTAYDIM ARTIK 30 KM UZAKLIKTAYIM :) YAPACAK BİR ŞEY YOK NE DİYEYİM BİLMİYORUM YANİ. SİZİN EVDE DE BU TARZ ÇATLAKLAR VAR VE HASAR VERMEDİLERSE BENCE UZMAN BİR FİRMAYA GÖSTERİN. BİZİM EV MUSTAKİL DİYE FAHİŞ FİYAT İSTEDİKLERİ İÇİN ÖZEL BİR FİRMAYA GÖSTEREMEDİK MALESEF. AMA APARTMANDAKİLER NOLURSUNUZ CANINIZI TEHLİKEYE ATMAYIN. HELEKİ İSTANBUL VE ÇEVRESİNDE OTURAN ARKADAŞLAR ŞİMDİDEN EVLERİNİZE BAKTIRIN YOKSA ÇOK KÖTÜ ZAMANLAR YAŞARSINIZ. BİZ DEPREMDE ÇOK SEVDİĞİMİZİ KAYBETTİK. İŞ YERİNDEKİ İŞ ARKADAŞIM (ÖĞRETMEN) 3 ÇOCUK VE EŞİYLE TOPRAĞIN ALTINA GİTTİ. ÖLÜ BEDENLERİNE 10 GÜN SONRA ULAŞABİLDİK. SAKIN İHMALA GETİRMEYİN HER TÜRLÜ ÖNLEMİ ALIN. MESELE ÖLMEK DEĞİL HERKES BİRGÜN ÖLECEK AMA EN RAHAT EN MUTLU GÜNÜNDE ÇOK ACI BİR ŞEKİLDE ÖLMEK VAR İŞİN UCUNDA. ALLAH HEPİNİZİ KORUSUN.
Öncelikle aşağıdaki tweet'i rtlerseniz çok sevinirim. Önceliğim sesimi Twitter'dan duyurmak. Bu konuyu da öne çıkarırsanız daha fazla kişi görüp yardımcı olur.
https://twitter.com/sergenatalmis/status/1623979283763847168?t=Y8xPDD6IQ_MG9SqZ3Mo1pw&s=19
Adana'da evlere sadece Çukurova bölgesinde yıkılan binalar ve çevresinde hasar tespiti yapılıyor. Bizim ev seyhanda mustakil ama tweette de görüldüğü gibi depremde çok hasar almış görünüyor. Devletten 181'den bir uzman talep ettim ama göndermiyorlar. Babam 66 annem 55 yaşında 2 gündür KYK da kalıyorduk ama sebebini söylemeden sadece burası deprem bölgesi diyerek kykdan çıkardılar üstelik oraya da depremzedeyiz diye kendiler aldılar (bu yorucu ve çok ayrı bir süreçti) Bizde tekrar eve döndük. Şimdi de ev güvenli mi bu çatlaklar ne çatlağı sıva mi yoksa duvar mi ne devlet yetkilileri ne de başka şekilde yardım bulamadım. Gelip bir uzman evin hasarlı olup olmadığını söylerse en azından ona göre hareket ederiz. Babam ve annem bu yaşta bir yerden bir yere taşımak çok zor hasta oluyorlar sürekli ki babamın zaten ciddi bir hastalığı var daha önce burdan da paylaşmıştım. Sizden ricam sesimiz olun Twitter'da RT atın buradan konuyu öne çıkarın birileri gelip yardımcı olsun.

Ortalama 9 ay öncesi kadar mediamarkt'tan Huawei Freebuds Pro adında bir kulaklık aldım. Kulaklık bir süre sonra hafif bass patlaması denilen kronik sorunu yaşatmaya başladı. Daha sonra bu sorun ciddi anlamda çoğaldı ve neredeyse müzik dinlettirmeyecek hale geldi. Kulaklığı Mediamarkt'a götürdüm ve onlarda KVK teknik servise gönderdiler. KVK servisinden geri dönen ürün tamir edildi yazmasına rağmen sorun fazlasıyla devam ediyordu. Servise mm aracılığıyla tekrar gönderdiğimde bu sefer kontrol edildi yazıp geri gönderdiler hiçbir şey yapmıyorlar. Huawei'yi aradığımda ise sürekli kayıt açtık 48 saatte size döneceğiz diyip duruyorlar. 1500 liralık daha 1 yıllık bile olmayan kulaklığım şuan çöp olarak duruyor. Yine tüketici hakem heyeti ile uğraşacağım ama yapacağım.
ŞİMDİ BURADAN TEKRARDAN SÖYLÜYORUM. ŞUAN ÜLKEMİZDE SANIRIM SADECE 2 MARKAYA GÜVENEBİLİRİZ. BUNLARDAN BİRİSİ AMAZON BİRİSİ APPLE. APPLE'DAN EMİN DEĞİLİM AMA AMAZONDAN EMİNİM.
HUAWEI'ye FALANDA ASLA BULAŞMANIZI TAVSİYE ETMİYORUM BEN. ŞİMDİLİK AMAZONDAN BİR JABRA ELİTE 3 ALIP YOLUMA DEVAM EDECEĞİM.
KONUYU ÖNE ÇIKARIRSANIZ KİMSE BU FİRMAYA BULAŞMASIN DİYE UYARMIŞ OLAYIM
Hepsiburada'dan (Hepsiburada satıcılı) aldığım 2 yıl garantili kulaklığım bozulunca Hepsiburada'ya onarım için gönderdim. Göndermeden önce aradım bu ürünün kutusunu attım sonuçta kimse kutu saklamıyor bir problem olur mu dedim. Müşteri hizmetleri ise asla olmaz fatura bile göndermenize gerek yok her seri numarasından faturasına da ulaşıyoruz dediler. Tamam dedim gönderdim ve sonuç resimdeki gibi :) Ambalajı açıldığı için ve kullandığım için onarım bile yapmıyorlarmış. Akıl tutulması yaşayan Hepsiburada ekibi ürünü ben alalı 1 yıl olmuş ve sizin sunduğunuz kullanma ve kutu açma bahanesi nasıl bir rezilliktir. Bunu gerçekten nasıl bir müşteri temsilcisi bahane olarak sunar aklım zihnim almıyor. Neyse ki aldığım kulaklığın maliyeti 225 TL. Hakem Heyeti'ne giderek o parayı onlardan söke söke alacağım gerekirse 1 yıl sürsün. Ama bu rezilliği de herkes görsün diye bir video çekeceğim Youtube.com'a. Olur da bu mesajı gördüğü halde bu siteden alışveriş yapanlara da geçmiş olsun diliyorum.
Kombi Alınca Termosifona gerek kalıyor mu?
Merhaba arkadaşlar. Güneş enerjisi takamadığımız bir eve kombi alacağız. Kombi alınca termosifon almaya gerek var mı? Yoksa kombi hem kalorifer peteklerini hem suyu ısıtıyor mu?
BOŞUNA HAYAL KURMAYIN ÇÜNKÜ...
ÇÜNKÜÜÜÜ GERÇEKLEŞMEYECEK!!!!!!!!!
Şu andan itibaren asgari ücretli, memur tayfası eğer ev araba hayali kuruyorsa maaşımla alırım diyorsa kendine dur desin ve boşuna hayal kurmasın. Bunu size şöyle açıklayacağım bugün bir doktor bile aldığı maaşla kısa eğer daha önceden büyük bir birikimi veya ana baba parası, miras vs yoksa araba ve ev almayı düşünmesin. En basitinden bir örnek vereyim. Bugün yeni atanmış bir öğretmen ek derslerle 5500 alsa (net maaşı 4650dir ortalama) ev kirası ev giderleri ihtiyaçları derken aylık olarak kenara maksimum diş sıkmasıyla 2bin lira ancak atabilir. Siz artık o 2bin liranın hesabını yapın kaç yılda birikir. Bir de şöyle bir şey var. Her yıl araba ve evler 2 kat fiyat arttığı için bu bir paradoksa dönüşmüştür. Hele ki asgari ücretli arkadaşlar gücenmece yok kusura bakmayın siz karnınız doyduğuna şükür edin. Emekli dedeler neneler siz de öyle. Yani doktorda öğretmende poliste bu hayallerden uzak dursun. Aldığınız maaşı yiyin arkadaşlar güzel yaşayın. Yarın ölmeyeceğinizin garantisi yok. Eğer miras kalmadıysa, aileniz destek çıkmayacaksa ev araba unutun. Kız da vermezler zaten. Yurt dışına gidebilmiş arkadaşlar ise bunları hayal etmiyordur zaten 1 yıl içerisinde pizzacıda bile çalışsa arabasını alır 2-3 yıl içinde de evini alır. Bu duruma nasıl geldik bilmiyorum. Önüne kimse geçmiyor kimse buna dur demiyor. Sonumuz karnımız doysun yeter noktasına gelmektedir.
6 ay önce 1450 tlye aldığım msi distribütor garantili MSI G241 Monitörümü 2 gün önce monitör spreyi ve mikrofiber bezle silerken iç paneli çatlatmışım. Ama inanınki çok nazik silmeme rağmen o iç panel nasıl bozuldu hiç anlayamadım. Dız kısıma baktığınızda bir çizik bile yokken bu iç panel nasıl bozuldu aklım almıyor. Neyse diyerekten ürünü servise vermek için msi'a ulaşmaya çalıştım ama MSI asla Türkiye'de kendileri sizinle muhatap olmuyorlar. Türkiye'de Servispoint denilen rezil bir firma ile anlaşmışlar. Firmaya ürün gitti ve beni arayıp 350 dolar + KDV ücreti var bir de ek olarak işçilik ücretimiz var dediler ve işçilik ücretinin fiyatını söylemediler. Asla kabul etmiyorum monitörü geri gönderin dedim ve bu seferde bana 165 tl arıza tespit bedeli var dediler. Dedim 18 ay garantisi var monitörü fişe takarak arıza tespit mi yaptın dedim zaten fişe takınca direkt görünüyor ekranı :) Ayrıca 18 ay garantili ürün Türkiye'de hangi firma garanti kapsamında bir ürüne arıza tespit bedeli istiyor ki? Sazan yolacaksanız hukuki bir dayan oluşturun gidin bir hukuki boşluktan yararlanın da öyle yolun sazanı. Tabi ben yaptıkları davranışın illegal olduğundan bahsettim ve sözleşmeniz var mı hangi mevzuata dayanarak yapıyorsunuz diyince hemen tamam beyefendi kusura bakmayın dediler. Ürünü size gönderelim ama kargosunu biz ödemeyiz dediler. Nasıl merdivenaltı bir firmaysa kargo bile ödemiyorlar. Umarım kargo ücreti diye kapıda ödemeli 165 tl arıza tespit yazdırmazlar :) Böyle akılalmaz bir olay yaşadım. MSI bu firmanın bu rezilliklerini biliyor mu acaba? Neyseki ben monitörde böyle bir şey yaşadım MSI ürünleri aşırı pahalı ve lüks ürünler 15 binlik laptopta bu sorunu yaşadığınızı düşünün. Ekran kartlarınızı düşünün. Aman diyeyim uzak durun kardeşim şu markadan. Ben bu olayı yaşayana kadar MSI çok iyi falan diyordum ama bunlar resmen rampage'Den bile daha kötüler. Casper'a falan kurban olsun bunlar ciddiyim arkadaşlar.
MSI avrupaya ticket açtım bakalım ne yapacaklar. Muhtemelen Logitech Falan olsaydı değişim yapardı ama MSI'ın umrunda olmayacak gibi .
İlgi Alanları: Spor Yüzme ve Oyun Oynamak.
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 849
İkinci El Bölümü Mesajları: 151
Konularının görüntülenme sayısı: 50.532 (Bu ay: 292)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.743 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar