Merhaba arkadaşlar. Çok uzun süredir şöyle çok vermeyeyim ama adam gibi bir müzik dinleyeyim güzelde bir ancsi olsun diye bir kulaklık arıyordum. Bütçemde 2 bin falandı. Bu paraya artık çok giriş seviyesi ürünler kalmış onu farkettim. Daha sonra bir süredir takip ettiğim LinkBuds S 'in teknosada Techno Club indirimi ile 1800 TL'ye düştüğünü gördüm hemen yapıştırdım bir tane. Bu paraya daha iyi bir cihaz yok malesef. Aklımda Liberty 3 Pro vardı ama en ucuz 3600 tl şuan. O kadar prof bir dinleyici olmadığım için o bütçeyi de çıkartmak istemedim ve 3500 tl piyasası olan LinkBuds S'i bu fiyata görünce hemen yapıştırdım. Linki aşağıya bırakıyorum almak isteyen olursa diye sizle de paylaşmak istedim. Referans link bırakmıyorum normal teknosa linki :) Amacım reklam falan değil sizlerle paylaşmak :) Ayrıca kulaklığı kullananlarda yorumlarsa sevinirim. www.teknosa.com Sony LinkBuds S WF-LS900N Tamamen Kablosuz Gürültü Engelleme Özellikli Siyah Kulaklık Fiyatı ve Özellikleri https://www.teknosa.com/sony-linkbuds-s-wfls900n-tamamen-kablosuz-gurultu-engelleme-ozellikli-siyah-kulaklik-p-145078645TEKNOSAYA ÜYE OLUN SONRA TEKNOSA CLUB'A DA ÜYE OLUN SONRASINDA BİRAZCIK BEKLEYİN SEPETTE İNDİRİM KUPONLARI ÇIKACAKTIR. |
Sony LinkBuds S WF-LS900N - 1800 TL - TEKNOSA İNDİRİMİ
-
-
Fiyat 3.249 olarak blackbox satıcısı olarak görünüyor. Kontrol edermisin sende hala 1.999 olarak mı görünüyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu kadar hızlı bitmesine üzüldüm dostum. Şimdi kontrol ettim kalmamış. Benim aldığım fiyat aşağıda sipariş duruyor iptal etmezler umarım. Fiyat hatası da olabilir.
-
Umarım yollarlar yorumunuzu bizimle paylaşırsınız.
Geçtiğimiz hafta da bu fiyattan satılmıştı, almayı düşünmüştüm ancak bütçeyi yükseltip WH1000XM5 aldım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bir kaç ay önce 2 ye yakın bir fiyata almıştım memnunum. Evde otururken ana kulaklığım bu değil o şekilde kullanmazdım ama dışarıda yolculukta hareket halinde vs kullanmak için gayet ideal. Bir kaç günce ilk kez yüksek gürültülü bir ortamda yolculuk yaptım. Şimdiye kadar ANC'ye ihtiyac duymamıştım ama kullanınca farkettim ki o konuda da hayret verici derecede başarılıymış. Max 2 bine kadar pişman etmez ama daha fazlasını vermeyin derim.
-
Gecen gun Nautica tws 400 modelini 161₺’ye vermisti teknosa. Sonra siparisler iptal oldu, bu nasil olacak bakalim
Alamayan varsa ben aynı fiyata bir gün kullandığım aynı ürünü verebilirim. Geçen hafta aldım ergonomisi bana pek uymadı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sipariş ups ile gönderildi ama bu lanet kargo firması siparişi teslim etmiyor sürekli yeni teslimat tarihi planlıyor. Şubeden de gidip alamıyorsun adamların şubesi yok. Bu adamlar nasıl bir şey ben anlamadım arkadaş.
-
kulaklık geldi arkadaşlar. Sadece şunu söyleceğim 3500 lirada eder bu kulaklık. 1800'e alabildiğim için çok şanslıyım. Bunun bir tık üstü airpods pro ya da bose comfort 2 serisi falan olabilir. bana göre sadece 2 eksiği var sesi aşırı yüksek değil ama bence tam yerinde full ses dinlersiniz ve memnun kalırsınız ama o kulak sağır eden cinsten yükseklikte bir sesi yok. İkinci olarak wireless sarj olmuyor. Benim için wireless sarj olmaması hiç sorun değil.
Kulaklığın ANC'sini çok beğendim çok temiz bir şekilde kesiyor dış sesleri çok kaliteli bir ANC'si var bence. ANC'yi de yapay zeka ile güçlendirmişler. Yürürken otururken trafikte falan otomatik olarak ancyi kendisi ayarlıyor. Kulaklık bunu sensörler sayesinde bir şekilde anlıyor ve geçişler yapabiliyor. Daha bitmedi adamlar yapay zekayı iyi kullanmışlar tebrik etmek lazım. An itibariyle şuan ortam sesi konusunda daha iyi bir kulaklık almak için 5-6 bin falan vermeniz gerekebilir. Hatta daha iyi değil ancak bu kadar olabilir. Ortam sesini o kadar iyi alıyor ki sanki kulağınızda kulaklık yokmuş gibi. Bir de bunu çok iyi düşünülmüş bir özellik ile güçlendirmişler. Kulaklık kulağınızdayken sadece siz konuşmaya başlarsanız anında müziği durduruyor (ancde olsa bile) ortam sesine alıyor ve çevrenizdekileri çok rahat duymanızı sağlıyor. Bir nevi sanki bir el kulaklıkları kulağınızdan çıkartıp hadi konuş diyor. Konuşmayı bitirdiğinizde ise ortalama 10 saniye sonra müziği tekrar başlatıyor. Beklemem derseniz kulaklığa bir kere dokunduğunuzda anc veya normal (siz hangisini kullanıyorsanız) mod ile birlikte müziğe devam ediyor. Bunun dışında dokunmatik kontrolleri çok iyi.
Kulaklığın bir diğer güzel özelliği de kulağınıza öyle bir oturuyor ki çok güven veriyor. Asla düşmeyecek gibi bir hissiyatı var. Boyutu çok küçük bu yüzden de kulakta çok rahat duruyor hiç acıtmıyor saatlerce kullanınca bile acıtmayacak gibi duruyor.
Bu fiyata (1800 TL'ye aldım) imkanı yok daha iyi bir kulaklık yoktur. Ama eğer 3500 liraya alacaksanız Anker Liberty 3 Pro (kullanmadım) tercih edilebilir. Çünkü bütün editörlerden ödül aldı o kulaklık. Tabiki 2500 TL'ye kadar bulursanız ve kulaklık ihtiyacınız varsa sakın kaçırmayın.
Daha önce airpods 2.nesil 3.nesil ve pro kullandım. Samsung galaxy buds 2, jabra elite 75t kullandım bu onlardan çok daha üstün bir kulaklık bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skywaterr -- 21 Eylül 2023; 16:21:32 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X