Şimdi Ara

ANTALYA AHMET HAMDİ AKSEKİ KYK'SINDAN ŞİKAYETÇİYİM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Öncelikle bu konuyu burada yazma sebebim belki de bu olayı ilgilendiren kişiler görür de utanırlar diye.

Ben devlet memuruyum şimdi burada detaya girip alan vs yazmak istemiyorum. Ama aynı zamanda akdeniz üniversitesinde yüksek lisans öğrencisiyim. Eğitim bilimleri enstitüsü aradı ve haftaya gel tezini teslim et dedi. 12 saatlik başka bir şehirden gideceğim. Daha önce de defalarca gittim kyk'da kalamadım. Bu seferde kyk'yı aradım dedim seyahatsever var belki kalabilirim. Öncelikle seyahatsever olarak gidemedim çünkü oda kalmamış.

KYK resmi sitesinde aşağıdaki resimdeki gibi öğrencilik vb durumlardan dolayı misafir olarak kalabiliyormuşuz. Şimdi sıkı durun bunları göz önünde bulundurarak ANTALYA AHMET HAMDİ AKSEKİ KYK YURDUNU aradım. Durumu anlattım ve bana dediler ki ''YÜKSEK LİSANS YAPMANIZ BURADA 1 GÜN İÇİN BİLE KALMANIZ İÇİN YETERLİ BİR SEBEP DEĞİL ALAMAYIZ KUSURA BAKMAYIN'' Başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Yahu sen ne kadar çer çöp adam varsa hepsini seyahatseverle zaten yurda doldurdun Ne demek yüksek lisans yapan öğrenciyi alamıyoruz.

BU DURUMDAN O KYK YURDUNUN MÜDÜRÜNÜN DE HABERİ VAR TÜM SORUMLUSU DA O MÜDÜRDÜR ARKADAŞLAR.

DAHA ÖNCE ULUSLARARASI DERGİDE MAKALEM YAYINLANDI BİRÇOK ATIF ALDI O MAKALE. ŞİMDİ DE TEZ YANINDA 2. BÜYÜK MAKALEYİ HAZIRLIYORUM. BU MAKALELER ASLA VE ASLA BANA PARA KAZANDIRMIYOR SADECE EĞİTİM ALANINDA BİR KATKIM OLMASINI SAĞLIYOR BU BİLE BENİ MUTLU EDİYOR. FAKAT ŞU OLAY GERÇEKTEN İNSANIN MİDESİNİ BULANDIRIYOR. NE DİYECEĞİMİ BİLEMİYORUM AMA BU DURUMA DÜŞÜRENLERE HAKKIMI HELAL ETMİYORUM. ŞİMDİ GİDİN TÜRKLER DIŞINDA DİĞER MİLLETLERİ DOLDURUN KYK'NIZA ALIN BAŞINIZA ÇALIN.

• ÖNE ÇIKARMA YAPARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM EN AZINDAN MİLLET ŞUNU GÖRSÜN

• Okulun misafirhanesi yok mu? Kyk falan bunlardan hayır gelmez.

Ben konya teknikte uzaktan yl yapıyorum sınav zamanları erasmus yurdunda 2 gün kalıp dönüyorum ucuz ve kahvaltı veriyor. Akdeniz üniversitesinde böyle bir imkan olmalı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.