Şimdi Ara

Stranger Things (2016) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.190
Cevap
36
Favori
50.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu 1 gunde sezonu bitirenlerin yasamlarini merak ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

2x4

Dizi akıyor

Eleven'ı biraz daha olaya dahil bir şekilde görmek isterdim. 4 bölümdür kulübede. 5 bölüm kaldı, artık ekibe dahil olmalı.

Geçen sezondan en önemli farkı, gereksiz uzunluktaki ergen sahnelerinin minimuma indirilmiş olması

Geçen sene o ergenler yüzünden bırakmıştım. Devam edilir mi

• 2.sezon harika gidiyor
  • 4 bölüm güzel bitti sezon iyi

• dun aksam basladim az once bitirdim. tek kelimeyle harikaydi.

ilk sezondan cok daha iyiydi. favori karakterim steve oldu. en cok da zenci cocuktan nefret ttim. hareketleri falan cok malca.

dizi yanlis okumadiysam 3 ve 4. sezon onayini almis. ulan nasil beklenecek simdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vespucci

Bu 1 gunde sezonu bitirenlerin yasamlarini merak ediyorum

Evde yatmaktan başka işi olmayan veya boş zamanlarını yalnızca dizi izleyerek geçiren arkadaşlar onlar

Ben henüz yeni sezonun ilk bölümünü izleyecek vakit bulamadım, özeniyorum onlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lionel Fusco -- 28 Ekim 2017; 14:01:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lionel Fusco kullanıcısına yanıt
    çok havalısın kardeşim kıskandım seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jersey Devil

çok havalısın kardeşim kıskandım seni

Havalı olduğumu söylemedim, insanın boş vakit bulamaması ne zamandan beri havalı olduğu anlamına geliyor? Üzücü bir durum bence.

• Bitirdim. 7.bölüm hariç ilk sezondan iyiydi. 7.bölümün bu sezon için hikayeye katkısı %1 falandı.
    He ilerde Hintli kızı da aralarına dahil falan ederler ona bir şey diyemem.
    Bu arada Sam reyizi de unutmayalım.
    Stranger Things (2016)

• Tek kötü bölüm 7 inci bölüm olabilir orada bıraktım sonra devam edeceğim.Bir yandan gereksiz gibi duruyor ama düşününcede olması gerekiyormuş diyorsun.

• Selam arkadaşlar. İlk sezonu bitirmiştim ilk çıktığı sıralarda.

Kısa bir sorum olacak. Evde aile ortamı ile 2. sezonu televizyonda izlemeyi planlıyorum. +18 sahne cinsellik bulunmakta mı? Bu konuda bilgi verebilecek biri var mı?
  • Urahara0 kullanıcısına yanıt
    opusme sahneleri var bi kac tane. o kadar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bitirdim bende, çok güzel sezondu gerçekten.

sonda steve'a üzüldüm nedense, çok değişti bu sezon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 28 Ekim 2017; 18:49:42 >
  • 2x1’i izledim, biraz yavaş başladı ama sezon açılışı için sağlam bir bölümdü.

• b0Ni kullanıcısına yanıt

geçen sezon ölse de kurtulsak kafasındaydım bu sezon son bölüm tünel sahnesinde lan en son sen niye çıkıyon malll modundaydım.
    favori karakterim oldu kendisi. ayrıca steve reis tek tabanca daha havalı. aşık çocuk rolü gitmiyor kendisine. kralsın reissss

ayrıca el(birbir ) ve hoppers ın yakınlaşmaları beni çok mutlu etti. baba kız olarak uyumlu oldular

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jersey Devil -- 28 Ekim 2017; 20:16:17 >

• bazı yerler kafama takıldı.
    bob ölmeden önce joyce ile karşı karşıya geldi aralarında mesafe vardı.
    joyce boba burdayız gibisinden seslendi ( kesinlikle uyarı şeklinde değildi) o sırada yandan demo-dog geldi bobun kafasına atladı. joyce un o demo-dogu görmemesine imkan yoktu. bob ölsün diye saçma sapan bi yol seçmişler hoşuma gitmedi.

bide hoppers ormandaki evine tuzak kurmuştu fakat en son bölümde willi oraya götürürlerken joyce ve willin abisine tuzaktan hiç bahsetmedi. hatta wili götürürken tuzağın ordan geçtiler tuzak falan çalışmadı. ben çalışır canavarları kendine çeker diye bekledim olmadı öyle bişey.
  • Efsaneeeeeeeee....

• Dayanamadım 2. sezonu 1 günde bitirdim

Efsane sezondu. Hiçbir bölümü sıkılarak izlemedim. Adamların yaptıkları büyük başarı valla.

Will ve o gördüğü sahneler efsaneydi. 4K çözünürlükte TV'de harika izlenir. Eleven gruptan biraz uzak kaldı aslında. Sözde kardeşinin yanında fazla durmaması iyi oldu. O halini hiç beğenmemiştim. Annesini bulması da iyi oldu. Bazı bilinmeyen şeyler aradan çıktı. Gruba yeni birisinin girmesi de iyi oldu aslında. Ama Eleven ona şeytan gözüyle bakıyor ( kıskançlıktan sanırım ) bakalım sonraki sezonda ne olacak. Sonda o şey yeniden gözüktü. Sanırım yine onla uğraşacaklar. Şimdi yine bekle dur.

IMDb'de 4 sezon gözüküyor. Sanırım onay aldı?

• Güzel bir sezondu bir solukta bitti resmen,çıta daha da yükseldi 2. sezon ile.

Bob reyiz üzdü ama
  • İlk sezona göre çok çok daha iyi olmuş..
    .Bob'a yazık oldu.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.