Şimdi Ara

Stranger Things (2016) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.190
Cevap
36
Favori
50.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzeldi daha iyi olabilirdi
    Ekibin geç toplanması kötü oldu geçen sezon ekibi birlikte görmenin etkisiyle bu sezon biraz eksik geldi.

Steve'e üzülüyorum gayet düzgün karakterken gittiler Nancy'yi sapık Jonathan ile çift yaptılar ulan herif kızın soyunurken fotolarını çekiyordu bunu sadece ben mi hatırlıyorum acaba Steve havalı, Jonathan ezik sempati toplar diye yapmadılarsa bir şey bilmiyorum

Bob'a da üzüldüm

Eleven-Hopper çok güzel ikili olmuş sonunda resmi olarak da baba kız oldular.

Dustin ile Steve favori karakterlerim oldu bu sezon. Dustin'e güzel sahneler yazmışlar hırlaması da güzeldi

• Gayet güzeldi

Son sahne hiçbir şeyin bitmediğinin, hatta her şeyin yeni başladığının göstergesi. Yeni sezonda Eleven gibilerini daha çok göreceğiz gibi geliyor, açılışı Eight ile yaptılar zaten. Dizinin havası geçen sezon olduğu gibi çok güzeldi, gerilim havası gayet yeterliydi. Herkes kısa sürdüğünden şikayetçi sanırım, bence de öyle fakat kalitesinden dolayı bir kenara atabiliriz. Asıl olaylar gelecek sezonda yaşanacak, merakla bekliyorum. :)
  • Dustin'in incileri gördün mü? Dedikten sonra çıkardığı o ses tek kelime ile MUHTEŞEM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kairros.

Dustin'in incileri gördün mü? Dedikten sonra çıkardığı o ses tek kelime ile MUHTEŞEM

Harika hırlıyor

• Gelecek sezon yazın yayınlanır değil mi? Hallowenlik bir durum kalmadı artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: kıymetli_vatandaş

Gelecek sezon yazın yayınlanır değil mi? Hallowenlik bir durum kalmadı artık.

ilk sezon da eylul ya da ekim de yayinlanmisti. yazin yayinlanacagini sanmam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 günde tüm bölümleri izledim. Kesinlikle 2.sezon ilk sezon kadar iyi değil ama yine başarılı bir sezon olduğunu düşünüyorum.
    Tüm bölümleri zevkle izlesemde keşke olmasaydı dediğim sahnelerle karşılaştım ama konu bütünlüğü açısından göz ardı edebildim.

Steve bu sezon çok ön plandaydı ve kişiliğini tam olarak öğrendik artık. Aslında adamın hasıymışta görememişiz günahını almışız. Yakışmadı Nancy böyle çocuğa yapılmaz bu.Zaten kış balosunda Dustin'i dansa kaldırması senaristler tarafından hedef şaşırtma oldığunu düşünüyorum herkes Nancy'den nefret etmesin diye koyulmuş bir sahne.Will'in oyunculuğunu çok beğendim ama yazık çocuk iki sezondur ya baygın ka kayıp fazla sahnesi yok. Onun dışında Dustin genelde komik olsada bazen aşırıya kaçıyor. Mike'ın liderliğini daha fazla görmek daha güzel olurdu ekipte. Lucas ise her şeye muhalifet oluyormuş gibi geliyor bana kafasına göre takılması falan seyirci gözünde karakteri antipatikleştiriyor diye düşünüyorum. Dizi de olmaması gerektiğini düşündüğüm sahnelerden biri ise Dustin'in demogorgonu çikolatayla beslemiş olması ve onun son sahnede karşısına çıkıp Dustin'i tanıyıp çikolataya karşılık onları serberst bırakması tam bir çizgi roman klişesi. Bir diğer sahnesi ise gazeticinin votkayı alıp suya karıştırınca hikayeyi yumuşatalım fikri çok zorlama gibi geldi bana.
    Eleven gibi başka çocukların olduğunu görmek başta beni şaşırtsa da diziye güzel yedirilemediğini düşünüyorum. Çok yavan kaldı ve işleyemediler hikayeyi.Eight'e ayrılan bölüm ise en sıkıcı bölümdü. Bir an önce asıl olaya dönmelerini bekledim.
    Son olarak bazı sahnleri birbirine bağlayalım diye çok uğraşmışlar ve o kadar belli oluyorki sırf biz bu sahneyi boşuna göstermedik aslında bak bu bölüm içindi işte diye çekildiği biraz sehir zevki baltaladı.Eğer birisi puanlamamı istese ilk sezona 10/9.5 verirsem bu sezona 10/9.0 verirdim.

Sanırım dizi 2 sezon onayını birden almış. İmdb'de 3. ve 4.sezon gelecek gibi gözüküyor.
    Bu arada diziyi izlesem mi izlemesem mi diye düşünen varsa kesinlikle izlemelisini tavsiye ederim.

• ne j*nathan ne hopper ne eleven SENCİYİZ BE KRAL.

Stranger Things (2016)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Julian Draxler -- 30 Ekim 2017; 17:39:13 >
  • 2 günde bitirdim,aşırı iyiydi.

• Jersey Devil kullanıcısına yanıt
    1. sezon 15 temmuzda çıkmıştı. 15 ay aradan sonra döndü dizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolganaber -- 30 Ekim 2017; 19:55:2 >
  • 2x3’ü izledim. Bölümün ilk yarısı çok iyi değildi fakat ikinci yarısında ilk sezonun tadını aldım. Konuyu yavaş yavaş toparlamaya başladılar. Kalan bölümlerden umutluyum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başarılı ve güzel bir sezondu. İlk sezon kimi açılardan biraz daha iyi olsa da tatmin edicilikten uzaktı, çok fazla soru işareti yaratmışlardı. İkinci sezon daha doyurucu oldu benim için. Ancak ilk 2 sezonu iyi kotaran formülü aynen kullanmaya devam ederlerse üçüncü sezon başarı şansları azalır; canavarları ve dünyalarını iki sezonda iyi tanıtan dizi üçüncü sezonda insanları da dahil edip canavar - insan mücadelesinden insan - insan mücadelesine geçmeli. Diğer dünya sadece demagorgonlardan ve mind flayerdan oluşmamalı, orada yaşayan insanlar olmalı. Düşünebilen, amaçları olan varlıklar. Çünkü uzun yıllar devam edecek bir seri için zekası olmayan varlıklarla mücadelenin konu edindiği senaryonun derinliği olmadığından bir süre sonra sıkıcı bir hal almaya başlar. Uzun metrajlı film olsa lezzetli malzemeye sahipler ancak son kullanma tarihi kısa olan bu malzemeyi dizide daha fazla kullanmaya devam edemezler. Nasıl Walking Dead'deki gibi zombiler yerine insanlar ön plandaysa bunda da bir yerinden diğer dünyayla alakalı insanlar ortaya çıkarmalılar.

• Oturdum , 1.5 günde izledim . Mis gibi olmuş , hani derler ya bana her şey seni hatırlatıyor diye. O günleri yaşamış biri olarak her şey 10 numara benim için.
    Not : Yağmurlu günlerde izlemek dizinin etkisini artırıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

quote:

Orijinalden alıntı: Julian Draxler

ne j*nathan ne hopper ne eleven SENCİYİZ BE KRAL.

Stranger Things (2016)

İlk sezon genel olarak nefret ettiğim bu karakter ikinci sezonda en sevdiğim karaktere dönüştü. Dizideki belki de en gereksiz karakter Jonathan'dır. Will'in kardeşi olması dışında ön plana çıktığı bir an hatırlamıyorum.

ben 1. sezonda da seviyodum steve'i jonathan gibi gizli sapık değil en azından dürüst sdsdkjs çivili beyzbol sopasıyla demorgorgon'a saldırdığı sahne efsaneydi

• Steve'i ilk sezonda da severdim de bu sezon favorim oldu arkasından Dustin ve Hopper geliyor tabi.

Anlamadığım şey neden Steve'den bu kadar çok nefret ediliyor?

• Will'in abisi ne kadar uyuz bir tip ama kiz da uyuz, tencere yuvarlanmis kapagini bulmus.

• Steve konusunda nötrüm, favori karakterim Hopper şu ana kadar. Hele o 2 polisi fırçalaması

• quote:

Orijinalden alıntı: tur1st

Will'in abisi ne kadar uyuz bir tip ama kiz da uyuz, tencere yuvarlanmis kapagini bulmus.

Uyuz ve sadakatsiz tam birbirlerine uygunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mAtes52

Steve konusunda nötrüm, favori karakterim Hopper şu ana kadar. Hele o 2 polisi fırçalaması

+1
    Hopper bambaşka bir yerde.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.