Şimdi Ara

Stranger Things (2016) (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.190
Cevap
36
Favori
50.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Stranger Things (2016)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Julian Draxler -- 31 Ekim 2017; 22:32:42 >
  • Beyler söylemeye utanıyorum ama bu 11'i ben ilk sezonun yarısına kadar peruk takıp okula götürülene kadar erkek sanıyordum sonradan öğrendim şoke girdim lütfen bana tek olmadığımı söyleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylönen -- 31 Ekim 2017; 22:16:24 >
  • ylönen kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle ama kesinlikle yalniz degilsin.Cogu kisi oyle sandi hatta 10-20 Ekim 2016 zamanlarina git konuda cogu kisi yazmisti erkek sandim diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni sezonu yeni bitirdim yine kaliteli bir sezon olmuş.Sevmediğim yanları 7.bölümün gereksizliği ve sezon finaliydi sanırım pek etkilemediler beni.

Eleven-Hopper ilişkisi çok güzel olmuş sahneleri duygulandıracak nitelikte.Steve biraz daha ön plana çıkmış ve çok iyi olmuş favori karakterlerimden biri oldu Steve.En sevdiğim karakter hala Hopper ve değişmez,umarım öldürmezler şu adamı cidden bambaşka birisi ya.Yeni gelen karakterleri beğendim ama şu sezonun en sevmediğim yanı ilk sezondaki birliktelik yoktu çocukların grubunda.Herkes kopuk kopuk ilerledi onun dışında güzel bir sezon olmuş.

Şimdi kim bekleyecek 1 sene offf of

• Bu billy denilen kıl eleman Dean winchester'ın ergen hali gibi.Spn flashbacklerine koy oynasın.Önümüzdeki sezon ekibe katılır kesin.Böyle karakterleri önce seyirciye nefret ettirir sonra sevdirirler.Klişe.

• Julian Draxler kullanıcısına yanıt
    Adlarini yazar misin ? Cocukluk anilarim depresti :D

• En İyi Arkadaşım

• zaten sadece bir tane vardı oda öldü tabi yavru olanı saymazsak başka vardır belki ama sadece birini gördük
  • quote:

Orijinalden alıntı: dante87

zaten sadece bir tane vardı oda öldü tabi yavru olanı saymazsak başka vardır belki ama sadece birini gördük

Ney sadece bir tane vardı hocam beynim durdu Shadow Monster mı? yoksa demo-dog mu?

• İlk 4 bölüm beni kandırdı maalesef. İlk sezon çok çok daha iyiydi, bu sezonuda çok beğendim ama kendi çıtalarını geçememişler.

• quote:

Orijinalden alıntı: murathan34

quote:

Orijinalden alıntı: DarthMezun

quote:

quote:

Sezonu bitiren biri yazabilir mi?

Bu paralel evrendeki yaratıklar neden duvarların içinden çıkmayı bıraktı bu sezonda iki farklı evrenden kapılar açıldığını görmedik hiç. Halbuki ilk sezonda nerden çıkacağı belli olmayan çıkarken lambaların yanıp söndüğü sahneler çok iyiydi.Bir şeyi mi kaçırdın anlamadım. Kimse bahsetmemiş nerdeyse Bob reisi saygıyla anıyorum. :D Steve başkana da burdan selamlar :D Geçen sezon hiç sevmediğim adam bu sezon favori iki karakterimden biri oldu. Nancy'de yazıklar olsun gitti rötgenciye yar oldu

Bende tam olarak hatırlamıyorum ama Eleven'ın açtığı kapı, laboratuvar köprü görevi görüyormuş gibi gösterildi.

O kapı hiç kapanmadı diye biliyorum. İkinci sezon işler daha çok karışacak diye umarken gerilimi sanki biraz kısmışlar. Mantıklı bir açıklaması vardır umarım yoksa yaratıkların avantajı birden bire neden yok oldu anlamadım. Özellikle 1 sene içinde kimsenin eli kanamadı? Kan kokusuna geliyorlardı. Baş rol alan oyunculardan başka kimsenin tanık olmaması ilginç bu yüzden. İlk sezonla pek tutarlı değildi sanki.

Shadow Monster'ın kapısını Eleven açmıştı.Sanırım mantıklı açıklaması Demo-dog olmaları yani tam olarak gelişimlerini tamamlayamamış olmaları.Kan kokusu da bu etkene sayılabilir.

Kapıyı eleven açtı ama kapatmamıştı ki kapı hala açık kalmadı mı ilk sezon?
    Paralel evrenden gelen yaratıklar bir sene boyunca neden gelmeyi bıraktı onu anlamadım ben. Zaten kan kokusunu diğer evrenden alıp gelmiyorlar mıydı?

• demo-dog yavruları saymazsak sadece bir tane anne vardı oda öldü ama şimdi baya bir yavru var tabi
  • 4x3 bitti izlemeye kıyamıyorum arkadaş 1 yıl kim bekleyecek (bu rezilliği silmiyorum 4x3 ne gelecekten geliyorum herhalde)
    2x3 bitti izlemeye kıyamıyorum arkadaş 1 yıl kim bekleyecek
    (ilk sezonun ilk bölümünde sıkılıp yarıda bırakmıştım sonra tekrar şans vermiştim keşke vermeseydim bağımlı yaptı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi camel paketindeki camel -- 1 Kasım 2017; 21:46:55 >
  • teyzen nevfik T kullanıcısına yanıt
    gelecekten geliyorum hocam 3 sezon fazla iyi değil ama 4 efsane
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu paralel evrendeki yaratıklar neden duvarların içinden çıkmayı bıraktı bu sezonda iki farklı evrenden kapılar açıldığını görmedik hiç. Halbuki ilk sezonda nerden çıkacağı belli olmayan çıkarken lambaların yanıp söndüğü sahneler çok iyiydi.Bir şeyi mi kaçırdın anlamadım. Kimse bahsetmemiş nerdeyse Bob reisi saygıyla anıyorum. :D Steve başkana da burdan selamlar :D Geçen sezon hiç sevmediğim adam bu sezon favori iki karakterimden biri oldu. Nancy'de yazıklar olsun gitti rötgenciye yar oldu

Bende tam olarak hatırlamıyorum ama Eleven'ın açtığı kapı, laboratuvar köprü görevi görüyormuş gibi gösterildi.

O kapı hiç kapanmadı diye biliyorum. İkinci sezon işler daha çok karışacak diye umarken gerilimi sanki biraz kısmışlar. Mantıklı bir açıklaması vardır umarım yoksa yaratıkların avantajı birden bire neden yok oldu anlamadım. Özellikle 1 sene içinde kimsenin eli kanamadı? Kan kokusuna geliyorlardı. Baş rol alan oyunculardan başka kimsenin tanık olmaması ilginç bu yüzden. İlk sezonla pek tutarlı değildi sanki.

Shadow Monster'ın kapısını Eleven açmıştı.Sanırım mantıklı açıklaması Demo-dog olmaları yani tam olarak gelişimlerini tamamlayamamış olmaları.Kan kokusu da bu etkene sayılabilir.

Paralel evrenden gelen yaratıklar bir sene boyunca neden gelmeyi bıraktı onu anlamadım ben. Zaten kan kokusunu diğer evrenden alıp gelmiyorlar mıydı?

Senin bir altında ki cevapta arkadaş
    Kapının ilk sezon kapandığını yazmamıştım ki hocam.Bir tane anne olduğunu söylemiş sanırım bu yüzden yaratıklar gelmeyi kesti.Tam olarak açıklama getirmedikleri için kafada soru işaretleri kalıyor.Şu an anladığım kadarıyla, yavrular gelişimlerini tamamlayamadıkları için pek bir olayları yoktu.Bu kadar çok yavrunun nasıl olduğunu ise anlatmadıkları için bilmiyoruz.Tek bildiğimiz olay Demogorgon yavruları beslendikçe büyüyen ve gelişen yaratıklar.Will'in içinden (kustuğu) çıkan yavruyu gördük ama bunun kaç kere tekrarlandığını bilmiyoruz.Bu yaratıklar tam gelişemediği için ve bizim gerçek Dünya'da oldukları için gelmelerine gerek kalmadı

@dante87 Şimdi anladım hocam Bir tane vardı deyince bir afalladım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Senin bir altında ki cevapta arkadaş
    Kapının ilk sezon kapandığını yazmamıştım ki hocam.Bir tane anne olduğunu söylemiş sanırım bu yüzden yaratıklar gelmeyi kesti.Tam olarak açıklama getirmedikleri için kafada soru işaretleri kalıyor.Şu an anladığım kadarıyla, yavrular gelişimlerini tamamlayamadıkları için pek bir olayları yoktu.Bu kadar çok yavrunun nasıl olduğunu ise anlatmadıkları için bilmiyoruz.Tek bildiğimiz olay Demogorgon yavruları beslendikçe büyüyen ve gelişen yaratıklar.Will'in içinden (kustuğu) çıkan yavruyu gördük ama bunun kaç kere tekrarlandığını bilmiyoruz.Bu yaratıklar tam gelişemediği için ve bizim gerçek Dünya'da oldukları için gelmelerine gerek kalmadı

@dante87 Şimdi anladım hocam Bir tane vardı deyince bir afalladım.

Tamamdır şimdi anladım olayı. Bir tane demogorgon olduğunu bilmiyordum. Ben birden fazla var sanıyordum.Böylelikle hiç soru işareti kalmamış oluyor.
    Tüm sorun yapımcıların birden fazla olmadığını göstermedikleri için oluşuyor sanırım.Ya da ben anımsayamadım.

Edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarthMezun -- 2 Kasım 2017; 13:31:4 >

• İkinci sezondaki 9.bölüm son bölüm mü?
  • başladım 2.sezona ,yalnız çoğu şeyi unutmuşum.. Çok ara verince böyle oluyor diziler
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.