Şimdi Ara

Stranger Things (2016) (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.190
Cevap
36
Favori
50.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3. sezonda ne yapacaklar merak ediyorum. Bu konudan devam edemezler artık herhalde?

• < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Herkes 7. bölümden hem fikir sanırım.

Dizinin imdb'de ki puanı da 8.9'dan 9'a çıkmış.
  • Konuşuldu mu bilmiyorum da Lucas'ın kız kardeşi de efsane ya mimikler falan

Valla yukarıda arkadaş yazmış çocuklar harika oynuyor bizim oyuncuların hepsine seans seans izletmek lazım.
  • İlk sezon gerçekten iyiydi ama 2. sezonda onca hikaye varken boş boş konular işlemeleri,mis gibi apsayd atmosferi,hatta karanlık orman,karanlık boş evde gerilim vs iyi bir gerilim yaratacak bol malzeme varken(ilk sezondaki gibi) adamlar boş boş konular işlemişler son 3 bölüme kadar nerdeyse hiçbirşey yok.

Genede eskilerin o nostaljik havası için bile seyredilir,umarım 3. sezon esas karanlık atmosfere devam ederler ve geleceğe dönüşü sinema bilboardlarında görürüz.

Bir ara steve'in bizim ekibe katılıp kas gücü olacağını düşündüm ama heralde önümüzdeki sezonlarda olucak.Eleven'in kardeşini ve diğer mutant elemanları sanki sonraki sezonlarda daha görücez gibi.Şu kardeşin zihin kontrolü yapmasıda boşuna değil gibi sonuçta şu kara ahtopot yaratıkta zihinleri kontrol ediyor,heralde o yaratığa karşı elevenin gücü işe yaramayacak ve devreye kardeşi girecek gibi.O değilde koca hellboy 2 osurukla bayıldı gülmedim değil,sonra will ateşle sarmaşıklara dalınınca aldığı halede güldüm o nasıl bi tip öyle.Bob'a yazık oldu bi dizide akıllı,azda kiloluysan,helede yeni karaktersen yandın zaten.Bide ilk sezonda apsayd çok daha karalık,korkunç bi yerdi 2. sezondaki apsaymıydı başka bir boyutmuydu kızın açtığı anlamadım,special efekt yapanlarımı değiştirmişler nedir yada.Şişko bencil cimri pislik çocukta layığını buldu rahatladım,hem kızı zenciye kaptırdı,hemde baloda gelen vurdu giden vurdu,varmı öyle yatuk alıp beslemek,senin yüzünden mis gibi miyav telef oldu pis çocuk.Ergen kızda bi onunla bi bununla pembe dizi yapmışlar ergenleri iyice,o değilde baloda çocuklar bile öpüştüler filan herkes birini buldu biz hala...

• güzel sezondu en iyi bölüm 8.bölüm en kötü bölümde 7.bölümdü heralde ama genel olarak iyidi
    bu sezon Steve bombaydı herkese sevdirmiş zaten kendini
  • Kadrodaki bütün oyuncular, özellikle de çocuklar ülkemizdeki oyuncuların %80’inden sağlam performanslar sergilediler. Daha önce de söylenmiş, bizimkilere defalarca izletmek lazım.

Sezonu bitirdim. İlk 2-3 bölüm olaylar biraz yavaş ilerledi. Gereksiz detaylarla harcanan süre daha iyi kullanılabilirmiş fakat bu çok da kötü bir durum değil. Konuya faydası olmayacak sahneleri bile o kadar iyi yazmışlar ki hiç rahatsız etmiyor. Ayrıca sezon 9 yerine 12 veya 13 bölüm olsaymış daha iyi olurmuş. Bazı yerler çok daha detaylıca işlenebilirdi.

4,5,6 ve 8 bu sezon en beğendiğim bölümlerdi. 7 gerçekten rezaletti fakat Eleven’ın karakter gelişimini de bir şekilde göstermeleri gerekiyordu. Daha iyi olabilirdi.

Sezon finaliyle ilgili söylenebilecek fazla bir şey yok. Yine de daha iyi olabileceğini düşünüyorum. Olaylar biraz aceleye getirilmiş gibi hissettirdi. Bölümü ve sezonu rahatsız etmeyen birkaç klişe ve birkaç sağlam sahneyle bitirdiler. Dustin’in incileri de harika

Sezona puanım: 9/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lionel Fusco -- 8 Kasım 2017; 16:37:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 2x7'yi herkes gömmüş, bi ben beğendim galiba.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de beğendim o bölümü. Bu sezondaki ilk dört bölümden kat kat daha iyiydi. Kesinlikle 6 puanı hakedecek bir bölüm değil sadece tam aksiyon başlarken araya girdiği için millet nefret etti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2x7yi begenmeyen Teen Wolf izlesin.

• Aslında çok kötü değildi ve gerekli bir bölümdü. Dizinin kalitesine bakıldığında bölümde eksik birşey varmış gibi hissettim. Ben de yukarıdaki yorumumda rezalet olduğunu söyledim ama bunun en önemli sebebi bölümün yanlış yerde olmasıydı. Bunu 2x1 veya 2 yapsalardı bu kadar tepki almazdı ve muhtemelen bende bu kadar gömmezdim. Bölümdeki oyuncuların performansları da iyi değildi. Seçtikleri oyuncular antipatikti zaten.

• Bu diziyi bana önerenleri vermiş olduğum toplam 18 saat boyunca bir odaya kapatıp susuz ekmeksiz tuvaletsiz bırakmak lazım.

3-5 tane velet, kendini özdeşleştirebileceğin bir karakter yok, cringe espriler, sıfatı düzgün 2 tane elemanın olmaması. Zorlama 70'ler teması (anladık o döneme ait ama hiç hissettirmiyor).

Müthiş boş müthiş. Dizinin her yerini tahmin ettim her yerini. Kime ne olacağını kimin ne olduğunu, sonunu daha 3. 4. bölümden anladım.

Senaryo yok, görsellik 2-3 bölüme sığdırılmış onlarda o kadar iyi değil, aksiyon yok, korku yok, gerilim yok, kimin kazanacağını biliyorsunuz, açıklayıcı değil, bilgi yok, aptal aptal 2-3 ergen bile olmayan ağzı süt kokan veletlerin sümüğünü göstermek, orada dönen bilimsel yaygarayı açıklamaktan daha cazip gelmiş senaristlere.

Levent Pekcan'a katılıyorum bu konuda, diziyi izlememe sebep olanları sopayla kovalayasım geliyor diyordu.

7-8 yaşında çocuk eğlendirir başka bir şey değil.

Hani izleyipte, vavvv bu buymuş, şu şuymuş diyebileceğiniz bir örgü-sistem yok.

Şu anda evrendeki en büyük balon ve sosyal medya hype ürünü bu olabilir diye düşünüyorum. Rezalet. Derkeeeen zaten twitter-instagrama bakıp öven tayfayı biraz araştırınca 9-14 yaş grubu bebelerin besledikleri hayranlık ve oluşturdukları güruhu görebiliyorum. Tam bir Justin Bieber vakası.

Bana hede hödö yapacaklar, iki üç kelamda dizinin neden iyi olduğunu yazabilirse ciddiye alabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antikaruh -- 10 Kasım 2017; 4:18:31 >

• Diziyi izleyen kitle 80-90’lı yılların gençleri ve çocukları. İnternetteki 3-5 yoruma göre kitle analizi yapmak da iyiymiş doğrusu. Benim babam 50’li yaşlarda ve benden daha çok zevk alarak izliyor.

Edit: çok hede hödö yapmışsın, bende yapıp konuyu kirletmek istemem. Senin hedelerin ve hödölerin yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lionel Fusco -- 10 Kasım 2017; 18:17:01 >
  • Baya güzel ayrıntı. Şef adamdır.https://twitter.com/ThatEricAlper/status/928814291670646784

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoJack Horseman -- 10 Kasım 2017; 19:56:46 >
  • 2x9
    Doktorun Hooper'a verdiği doğum belgesi kimle ilgiliydi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gümüş_süvari -- 11 Kasım 2017; 13:33:20 >

• gümüş_süvari kullanıcısına yanıt
    Hatırlayamadım ama isim Jane ise 11'dir yüksek ihtimal.

• Hopper çok iyi ya, resmen diziyi taşıyor.

Bu arada
    Sürekli aynı konunun işlenmesi, aşağı dünyanın kapısını kapatmasına rağmen, hala aşağı dünyaya işaret etmesi can sıkıcı, aynı konunun sürekli tekrar edilmesi baydı beni. Olay aşağı dünyadan canavar geldi, dart geldi, ahmet mehmet geldi olmaz umarım.
  • aga bu eleven rolünü oynayan kızın tipi nedir ya erkekten farkı yok.Hatta dizi başlarında baya erkek sanıyodum bunu.

2.sezonda da saçlar uzun ama ona rağmen hala erkeğe benziyor.Tipi hiç kızı andırmıyor vallahi.Böyle erkeksi kız görmedim ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil Türk Kanı -- 11 Kasım 2017; 23:49:24 >
  • Bu diziye çamur atani direk bloklayin boylece göz kirliliği yaratmazlar gördüğünüz yerde.

2.sezonu yeni bitirdim şahaneydi her bir bölüm 80'li yılları şuana tercih ederim :( Bi şu cocuklarin rol yeteneklerine bakın bide bizim ülkede ki büyümüşte küçülmüş diger bir tabirle küçücük yaşta koca kadın gibi hareketler boş mimikler sergileyen çocuklara bakip karşılaştırın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 12 Kasım 2017; 12:6:39 >
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.