Şimdi Ara

Stranger Things (2016) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.190
Cevap
36
Favori
50.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2x9 sezonun son bölümü evet.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizi son zamanlarda çok popüler oldu ve genel olarak herkesin beğendiği bir yapım gibi duruyor.Uzun bir zaman sonra yeni bir diziye başlıcam.
  • 2. sezonu da beğenerek izledim. Çocuklar çok yetenekli gerçekten, yaratılan o 80'li yıllar falan, çok hoş bir dizi.
  • 2x5 ve 6’yı izledim. Sezonun ilk bölümleri sönük kalmıştı ama nihayet toparlanmaya başladı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir sezonu daha bitirdik yav. Dizinin atmosferini çok seviyorum nedense. Ufak bir kasaba 80ler ve kış mevsimi beni benden alıyor resmen.

Çocuklar çok yetenekli zaten bakalım seneye ne olacak ama bu sezon yavaş ilerledi baya. Son 3-4 bölüm iyiydi öncesi durgundu ama yinede güzeldi tabi.

• Bende sürekli gözüme çarpınca bir şans vereyim dedim diziye . Çocukların oyunculukları bizim buradaki çoğu dizi oyuncularından daha profesyonel geldi fakat kurguda bazı hatalar beni sıktı. Olayları çok çabuk cozuyorlar sanki tabelada soruların çözümü yaziyormuscasina hemen çözümler buluyorlar ve başarılı oluyorlar şahsen ben daha fazla zor ve atraksiyonlu olmasını isterdim senaryoda. Sonuç olarak izlenebilir birçok balon diziden daha çok sardı . 6,5/10

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dustin'in sağa sola son of a b... Demesi mükemmel ya ya

• Ben de başladım 2.sezona. Ama ben de çoğu kişi gibi çok şeyi unutmuşum, tekrar 1.sezonu gözden geçirmem gerekiyor.

• Bacak kadar çocuklar 40 yıllık oyuncudan daha iyi rol kesiyorlar bizim film ve dizi aktörleri oturup ağlasınlar bence.
  • Dizi çok iyi ya hele 11 süper :D
  • Dizi pek çok yönüyle güzeldi.
    Bazı noktalarda mantık hataları olsa da, sürükleyiciydi ve sırıtmadı.
    Yalnız bundan sonrasında bozacağını ve dizinin kaderinin Under The Dome gibi olacağını düşünüyorum.
    Şu an dizi kendi zirvesinde.
    Sağlam bir PR çalışmasıyla dikkat çekti, izlendi. Ortalamanın üzerindeydi.
    Ancak bu kadar.
    Hikayeyi daha fazla bu denli ilerletebileceklerini sanmıyorum.
    Belki zamanı ileri sararlar; çocukların gençlik dönemlerine gideriz, belki öyle. Ancak öteki türlü çok zor.
  • İlk sezonu izledim. Klasik overrated dizi. İzlemeyen bir şey kaybetmez. IMDb puanı şişirilmiş. Puana aldanmayın.
  • Şimdi bitirdim yeni sezonu. Son bölümler gerdi açıkçası, genel olarak kaliteli bir sezondu. Yalnız hikaye buradan sonra nasıl şekillenir bilemem.

Shadow monster kaçıyor gökyüzünde doğru. Umarım her şey gene tekrarlanmaz, sıkar çünkü.

Son olarak Steve reisi sevmeyen insan samimiyetsizdir diyip bitirmek istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vespucci -- 5 Kasım 2017; 16:52:30 >
  • herkes söylemiş zaten bende en çok kral steve'i sevdim bu sezon yorumları okudum sanırım benden başka kimse max'in takıma katılmasını sevmemiş max'in abisi tamamda kız hiç uymuyor be ayrıca bu bob neden bütün dizilerde
    ölüyor
    ayrıca tama iyi hoş güzel dizide bizde severek takip ediyoruz da aşırı abartılan bi yapım oldu maalesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teddy Death 1 -- 5 Kasım 2017; 19:36:38 >
  • Bu sezon favori karakterlerim Dustin ve Max oldu. Yeni sezonu sabırsızlıkla bekliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şahsen fevkaladenin fevkinde bir dizi. Benim için. Oluşturulan atmosfer ve oyuncular yıllardır arayıp da bulamadığım türden.

Senaryo ne çok çok iyi ne de kötü; aşırı uçlar yok, tam kararında. Favori dizilerimden biri oldu.

Umarım uzun süre bu çizgide devam eder de doya doya seyrederiz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MinikYas -- 5 Kasım 2017; 22:22:29 >
  • Stranger Things 2.sezonu bence 1.sezona göre daha iyiydi, üstüne koyarak ilerliyor, alien, the exorcist, ghostbusters, terminator, star wars vss. gibi göndermeleri, upside down ve oyunculuklar mükemmel, 7.bölüm hariç bütün sezon başarılı, hayatımda izledigim en iyi dizi olabilir..
  • 2. sezonun ortam kalitesi ve geçmiş yılları hissettirmesi 1. sezona göre çok daha başarılıydı

ama 2. sezonun konusu 9 bölüme sığmamış açıkçası

konuyu özetlemiş gibi olmuş dizi

daha fazla bölüm olsa bence harika olurdu

bu arada çocuklardaki rol kabiliyeti gerçekten mükkemmel
  • 2. sezona bayıldım!
    7. bölüm hariç benim için kusursuz bir sezon oldu.
    Çok güzel bir seyirlik, daha ötesi yok zaten.
    10/9
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.