Şimdi Ara

Stranger Things (2016) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.190
Cevap
36
Favori
50.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Max ile zenci çocuk dans etmeseydi 9 puanlık bir dizi olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sierra 117 -- 30 Ekim 2017; 23:27:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu ne lan.
    iki bölüm izledim . efsane gerilim.
  • Çok güzel sezondu gel de şimdi 1 sene bekle.

hintli kizın olduğu bölüm cidden çok gereksizdi. Onun dışında diğer bölümler güzeldi. Özellikle 5. Bölümden sonrası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoÇü -- 31 Ekim 2017; 0:22:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sezonu bitiren biri yazabilir mi?

Bu paralel evrendeki yaratıklar neden duvarların içinden çıkmayı bıraktı bu sezonda iki farklı evrenden kapılar açıldığını görmedik hiç. Halbuki ilk sezonda nerden çıkacağı belli olmayan çıkarken lambaların yanıp söndüğü sahneler çok iyiydi.Bir şeyi mi kaçırdın anlamadım. Kimse bahsetmemiş nerdeyse Bob reisi saygıyla anıyorum. :D Steve başkana da burdan selamlar :D Geçen sezon hiç sevmediğim adam bu sezon favori iki karakterimden biri oldu. Nancy'de yazıklar olsun gitti rötgenciye yar oldu

• Sezon 2 'yi bitirdim çok güzel olmuş.Bir de merak ettiğim bir ingilizce kelime var. Eleven Şef Hopper'a arabadayken türkçe çevirisi yakıyorsun olan bi kelime söyledi. Neydi o?

• Emple kullanıcısına yanıt
    Bitching

• Arkadaşlar selamlar.. Çevremde bi çok kişi bu diziyi çok önermeye başladı, beğendiklerini söylüyorlar ama, açıkçası birazda hype etkisi olduğunu düşünüyorum.. Adama izledin mi diyorum yooo diyo, ee o zaman niye izlemiş gibi virvir ediyosun diyorum, ee herkes çok övüyo diyo?

Her neyse, izlemeye başlarsam bende begenecegimi umuyorum ama bu zamana kadar hiç izlemedim ve birinci sezon birinci bölümden itibaren PC'e İndirerek izlemek istiyorum.. Malum yollarla aradım ama bulamadım, netfliximde yok, nasıl izleyebilirim..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarthMezun

Sezonu bitiren biri yazabilir mi?

Bu paralel evrendeki yaratıklar neden duvarların içinden çıkmayı bıraktı bu sezonda iki farklı evrenden kapılar açıldığını görmedik hiç. Halbuki ilk sezonda nerden çıkacağı belli olmayan çıkarken lambaların yanıp söndüğü sahneler çok iyiydi.Bir şeyi mi kaçırdın anlamadım. Kimse bahsetmemiş nerdeyse Bob reisi saygıyla anıyorum. :D Steve başkana da burdan selamlar :D Geçen sezon hiç sevmediğim adam bu sezon favori iki karakterimden biri oldu. Nancy'de yazıklar olsun gitti rötgenciye yar oldu

Bende tam olarak hatırlamıyorum ama Eleven'ın açtığı kapı, laboratuvar köprü görevi görüyormuş gibi gösterildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: murathan34

quote:

Bende tam olarak hatırlamıyorum ama Eleven'ın açtığı kapı, laboratuvar köprü görevi görüyormuş gibi gösterildi.

O kapı hiç kapanmadı diye biliyorum. İkinci sezon işler daha çok karışacak diye umarken gerilimi sanki biraz kısmışlar. Mantıklı bir açıklaması vardır umarım yoksa yaratıkların avantajı birden bire neden yok oldu anlamadım. Özellikle 1 sene içinde kimsenin eli kanamadı? Kan kokusuna geliyorlardı. Baş rol alan oyunculardan başka kimsenin tanık olmaması ilginç bu yüzden. İlk sezonla pek tutarlı değildi sanki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Charles Bartowski

Steve'i ilk sezonda da severdim de bu sezon favorim oldu arkasından Dustin ve Hopper geliyor tabi.

Anlamadığım şey neden Steve'den bu kadar çok nefret ediliyor?

Steve ve Dustin benim de iki sezondur en sevdiğim karakterlerden ikisi, favorim ise kesinlikle Hopper.

Steve'in kimileri tarafından sevilmemesinin nedeni büyük ihtimalle ilk sezonun başlarındaki irite edici davranışlarıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be All My Sins Remembered -- 31 Ekim 2017; 12:12:45 >
  • Hatırlamadığım şeyler olabilir de o Jonathan'ın kamerası olayında az bile yaptı ben olsam o kamera alır Jonathan'ın... Neyse anlaşılmıştır. İşin kötüsü o sahnede N*ncy gidip J*nathan'ın fotoları toplamasına yardım ediyordu

• WTF

https://twitter.com/iconmilkovich/status/924721772058030081

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolganaber -- 31 Ekim 2017; 17:46:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ron Swanson

WTF

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 2. sezon beklentimin altındaydı doğrusu ilk sezondan daha iyi diyenler neyi daha iyiydi acaba
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: murathan34

quote:

O kapı hiç kapanmadı diye biliyorum. İkinci sezon işler daha çok karışacak diye umarken gerilimi sanki biraz kısmışlar. Mantıklı bir açıklaması vardır umarım yoksa yaratıkların avantajı birden bire neden yok oldu anlamadım. Özellikle 1 sene içinde kimsenin eli kanamadı? Kan kokusuna geliyorlardı. Baş rol alan oyunculardan başka kimsenin tanık olmaması ilginç bu yüzden. İlk sezonla pek tutarlı değildi sanki.

Shadow Monster'ın kapısını Eleven açmıştı.Sanırım mantıklı açıklaması Demo-dog olmaları yani tam olarak gelişimlerini tamamlayamamış olmaları.Kan kokusu da bu etkene sayılabilir.

• 2. sezon'un

2. sezon'un en kötü bölümü 7. bölümdü bu konu hakkında geçen yazmıştım buraya. Merak ettim imdb'den puanına bakıyım dedim tam fail 6.7... 8.bölüm 9.6 - 9.bölüm 9.7 fark ortada. Zaten son 2 bölüm diziyi iyi toparladı. genel olarak 7. bölüm dışı dizi gayet iyiydi.
  • quote:

WTF

Abi ciddi olmazsın.

• quote:

WTF

N*ncy-Steve shipinden daha güzel olmuş yalan yok

• herkes övmüş diziyi ekledim listeye yakında başlıyorum
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.