Şimdi Ara

Stranger Things (2016) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.190
Cevap
36
Favori
50.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sezon finali gayet iyidi. Her seyi cok guzel bagladilar. Gerci karisik bir hikayeye sahip olmadigindan zor degildi bunu yapmak. Will o kadar hastede yatiyor. Hic mi fark etmiyorlar yumurtalari. Will niye kustugunda hic sasirmamis gibi geri geliyor? Acaba Prometheus filmindeki gibi Will eski Will degil mi? Eleven olmedi herhalde. Son olarak ikinci sezon bence gunumuze yakin tarihte gecer.
  • 2.Bölümü bitirdim şimdi. Diziyi baya beğendim,güzel ve sürekliyici fakat Netflixin yayın politikasından nefret ediyorum. Tüm bölümleri direk yayınla daha sonra gelecek sezon için 2 yıl ara ver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chandler_Bing -- 25 Temmuz 2016; 19:24:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chandler_Bing

2.Bölümü bitirdim şimdi. Diziyi baya beğendim,güzel ve sürekliyici fakat Netflixin yayın politikasından nefret ediyorum. Tüm bölümleri direk yayınla daha sonra gelecek sezon için 2 yıl ara ver

11'e kıyamam ya çok tatlı kız izlerken alıp bağrıma basasım geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Popcorn Playa

11'e kıyamam ya çok tatlı kız izlerken alıp bağrıma basasım geliyor.

Alıntıları Göster
    ben begendım diziyi 80 ler havası çok iyiydi tvler araba sokaklar giysiler saclar ve ozellıkle dissiz cocuk cok ıyıydi..biraz fringe biraz sende8 biraz silent hill biraz ordan biraz burdan karma bişe cıkmış orjınal bir konusu yoktu..

• quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

quote:

Orijinalden alıntı: dante87

Bütün altyazılar çıktı bs player indir kendi buluyor

Tv'de izliyorum. Altyazıların linki varsa alabilir miyim?

abi dizi dünyasına giren herkesin divxplanet'i biliyor olması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dante87

Bütün altyazılar çıktı bs player indir kendi buluyor

Tv'de izliyorum. Altyazıların linki varsa alabilir miyim?

abi dizi dünyasına giren herkesin divxplanet'i biliyor olması lazım

Alıntıları Göster
    6. ya da 7. bölümle ilgili mantık hatası

polisi alıp götürüyorlar, boynuna iğne vurulmuş halde, sonra neden evine bıraktılar ? neden uyanır uyanmaz evin içini aramaya başladı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C7653CE04

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Diziyi 2 gün önce bitirdim kesinlikle mükemmel bir yapım sabırsızlıkla 2.sezonunu bekliyorum favori karakterim kıvırcık saçlı tek dişi dökük bebe :D
  • quote:

polisi alıp götürüyorlar, boynuna iğne vurulmuş halde, sonra neden evine bıraktılar ? neden uyanır uyanmaz evin içini aramaya başladı ?

Nereye bırakacaklardı ki polisi? Polis kaybolsa ortalığı ayağa kaldırırlar bunu istemiyorlar.

Dinlendiğini anladığı için evde dinleme cihazı aramaya başladı
    .

• quote:

Orijinalden alıntı: neuro

quote:

Nereye bırakacaklardı ki polisi? Polis kaybolsa ortalığı ayağa kaldırırlar bunu istemiyorlar.

.

hocam zaten çoluk çocuk kayboluyor devamlı, arada bir polis kaybolmuş çok mu, ha amerikada durumlar daha farklı, polis kaybolsa oraya bütün fbi'ı yığarlar, ama zaten bu paralel evren bağlantısını yapıp insanların kaybolmasına neden olanlar da devlet kurumu, ben olsam yem ederdim paralelci canavara

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: neuro

quote:

.

hocam zaten çoluk çocuk kayboluyor devamlı, arada bir polis kaybolmuş çok mu, ha amerikada durumlar daha farklı, polis kaybolsa oraya bütün fbi'ı yığarlar, ama zaten bu paralel evren bağlantısını yapıp insanların kaybolmasına neden olanlar da devlet kurumu, ben olsam yem ederdim paralelci canavara

çocuk kayboldu bütün kasaba çocuğu aramaya başladı zaten. bir tane polis memuru işi bayağı abarttı. orayı burayı kurcalamaya başladı. zaten olay daha fazla büyümesin diye sahte bir cocuk ölüsü yapıp olayı kapatmaya çalıştılar.

polis kaybolsa senin dediğin gibi fuckin feds ler gelir o gelir bu gelir gelir de gelir olay daha da genişler yani...

insanların kaybolmasına neden olanlar devlet kurumu ama direk öyle üst kurul gibi değil. biraz covert ops tarzı derin devlet gibi. olayın büyümesini başka devlet kurumlarında işin içine girmesinin istemezler yani. bu işin fbi si var cia sı ana akım medyası var times'i var...

• quote:

Orijinalden alıntı: Sanat Günesi

günümüz ergen dizileri yanında, çocuksu havasına rağmen benim gözümde efsaneler arasına giren dizidir. O seksenlerin havası çok iyiydi be. Çok iyi geldi dizi, özellikle bu dizi kıtlığında.

Alıntıları Göster
    çerezlik niyetine başladım ama ilk sezon itibariyle baya baya umut vaat ediyor.
    dizideki her çocuk ayrı sevimli hepsini mıncırasım geliyor.

buna benzer dizi var mı acaba çok takip edemiyorum piyasayı. son olarak childhood's end izlemiştim o da hoşuma gitmişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C7653CE04

Bu mesaj silindi.
    dizi bilim kurgu sevmeyenler için eziyet olur başlamayı düşünmeye bunu göz önüne alarak karar versin.

dizinin puanı abartı ama oyunculuklar, dönemi yansıtışı mükemmel.
  • bulamadımbirşey kullanıcısına yanıt
    İlk sezonu tamamen izledin mi?
  • Evet izledim.
  • güzeldi gerçekten ben beğendim. Nancy'e ifrit oldum ne uyuz bi karakter arkadaş
  • quote:

Beyler, 8. bölümde
    Eleven yaratıkla karşılaşırken ışığın sürekli gidip geldiği anlarda
    görüntüde inanılmaz bir kalite kaybı yaşadım. Oyunlardaki fps düşüşleri gibiydi 1080p Ntb sürümünden izledim. 3 gb boyutlu olan. Videoyla alakalı değildi yani. Benzer bir problem yaşayan var mı?

Yok hocam 8. bölüm cam gibiydi bende

• Gerçekten mükemmel bir diziydi 2. Sezonu heyecanla bekliyorum.
    Netflix'in yaz dizisi bile kaliteli oluyor arkadaş
    Karakter fazlalığı da yoktu bence adamlar 8 bölüm içine her bir karakteri dolu dolu sığdırmış helal valla.

Sezon finaline bakarsak Will'in yine başına bir şeyler gelecek. Fringe'de bir bölümde insan içinde büyüyen bir yaratık tarzı bir şey vardı bu da öyle bir şey olabilir. Çocuğun anası tam kendine gelmişken yine delirecek

Ayrıca şu kızda bana Beyond Two Souls'taki Jodie Holmes'ü hatırlattı. Oynayanlar anımsamıştır eminim.

Son olarak şuraya introyu bırakayım. İntrosu bile efsane be.

• quote:

Orijinalden alıntı: orangeblu

Gerçekten mükemmel bir diziydi 2. Sezonu heyecanla bekliyorum.
    Netflix'in yaz dizisi bile kaliteli oluyor arkadaş
    Karakter fazlalığı da yoktu bence adamlar 8 bölüm içine her bir karakteri dolu dolu sığdırmış helal valla.

Sezon finaline bakarsak Will'in yine başına bir şeyler gelecek. Fringe'de bir bölümde insan içinde büyüyen bir yaratık tarzı bir şey vardı bu da öyle bir şey olabilir. Çocuğun anası tam kendine gelmişken yine delirecek

Ayrıca şu kızda bana Beyond Two Souls'taki Jodie Holmes'ü hatırlattı. Oynayanlar anımsamıştır eminim.

Son olarak şuraya introyu bırakayım. İntrosu bile efsane be.

Yine iyi iş yapmış Netflix, bi' oturuşta bitirdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Caped Vigilante

Yine iyi iş yapmış Netflix, bi' oturuşta bitirdim.

Alıntıları Göster
    Netflix’in yeni hit dizisi Stranger Things’in henüz resmi onay gelmeyen ikinci sezonuyla ilgili ilk bilgiler geldi. Dizinin yaratıcıları Duffer Kardeşler’in Variety’ye verdiği röportaj ile ikinci sezonun, ilk sezonun kaldığı yerden devam edeceği, yani bir sequel olacağı kesinleşti. Will’e odaklanmak istedikleri için ilk sezonda detayına giremedikleri bazı meseleler olduğunu ifade eden ikili, ikinci sezonda bu gizemlerden bazılarının çözüleceğinin teminatını da verdi.

• 1×07
    Çok güzel bölümdü. Bence bu sezonun en iyi dizisi. 1 bölümüm kaldı ,umarım Netflix diğer dizilerinde yaptığı gibi yeni sezon için çok bekletmezler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chandler_Bing -- 28 Temmuz 2016; 18:16:58 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.