Şimdi Ara

Stranger Things (2016) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.190
Cevap
36
Favori
50.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

slut nancy

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni başladım bende. Az önce 2 bölüm üst üste izledim. 2-3 bölüm daha izlerdim ama uykum geldi Bence dizi çok güzel. Hem oyunculuklar, hemde geçtiği dönemi çok iyi yansıtmışlar.

• 2 günde bitirdim.

Dizi güzel kesinlikle kötü değil ama açıkacası fazla abartıldığını düşünüyorum.

Bunun nedeni de izleyen kitlenin, 80 ler 90 lar sinemasını izlemediğini ve hatta hatta bilimkurgu bile izlemediğini düşünüyorum, sanki yeni bir icat yapmış gibi seviniyorlar.

Dizinin geçtiği tarih, hikayesi, kurgusu zamanında izlediğimiz bir çok filme referans veriyor.

İzlerken gerçekten çocukluğuma döndüm, harika keyif aldım.

Bir çok kişide eski şeyleri taklit etmiş, klişe yeaa diye konuyu tamamen yanlış anlamış.

Özetle bilimkurgu sevelerin için güzel bir dizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karpuzcu. -- 29 Temmuz 2016; 3:18:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Beyler, 8. bölümde
    Eleven yaratıkla karşılaşırken ışığın sürekli gidip geldiği anlarda
    görüntüde inanılmaz bir kalite kaybı yaşadım. Oyunlardaki fps düşüşleri gibiydi 1080p Ntb sürümünden izledim. 3 gb boyutlu olan. Videoyla alakalı değildi yani. Benzer bir problem yaşayan var mı?

Fazla hareketli sey varsa olur oyle. Hareketten kastim tum piksellerin degismesi gibi. Tamamen sıkıştırma mantigindan kaynakli.

• İlk sezon çok güzeldi,keşkw 8 değilde 12-13 bölüm felan olsaymış. İkinci sezon nasıl devam edicekler,merak ediyorum.

• will üzerinden gidebilirler yada günümüz 2016 'ya gelecekler :D
  • Az önce bitirdim diziyi, soloğu IMDB'de aldım ve yapıştırdım 10'u. Netflix çok çok iyi işler çıkarıyor gerçekten, her Tv dizisinde çitayı daha da yükseltiyorlar.

Daredevil ve Narcos'dan sonra seyretmeye başladığım üçüncü Netflix dizisi olan Stranger Things'ın her bölümünü soluksuz izledim, zamanın nasıl geçtiğini hissetmedim.

Imdb puanı şuan gayet iyi ve dizi hakkında ki yorumlar da çok olumlu. 2. Sezon onayı büyük ihtimal alacaktır. Sezon finali de ucu açık bitti...

Beni en çok üzen nokta ise;

Eleven karakterini bir daha göremeyecek olmamız. Umarım yanılırım ve bir şekilde döner fakat ben bu çocuğun oyunculuğuna bayıldım. Rolünün ağırlığını fazlasıyla yerine getirdi.

• İlk bölümler sıradan gelse de özellikle 4. bölümden sonra dizi çok açılıyor, gerilim unsurları çok iyi olmuş.
    Bazı şeylere takılmazsak gayet keyif verici bir dizi. Umarım devamı gelir.
  • Dizi sanki 90'larda oynayan çocuk baş karakterlerin olduğu filmler gibi olmuş.. Tabi daha çok 10 bölümlük film gibi..

Her açıdan acaip başarılıydı bunu söylemem lazım..
  • bende aynı şeyi düşünüyorum
  • İki günde bitti dizi gözüme batan tek bi eksi yönü yok. İkinci sezon da geliyormuş daha ne olsun. Zaten son bölümün bitişinde biraz ipucu vermişler

Imgur
    Stranger Things Season Two Theory
    http://imgur.com/a/Fv8ch

• Mükemmel bir dizi...

• Yorumlar iyi, imdb notu da öyle, hemen izleyelim bakalım.
  • Soluksuz izledim Valla. Tavsiye ediyorum ama tabii biraz bilim kurgu sevmek gerek.
  • 2 gün içerisinde 8 bölümü bitirdim. Her şeyi ile dört dörtlük bir yapım olmuş. Sürükleyici senaryosu, müzikleri ile gerçekten sarıyor ve dahası en büyük sihri belki de efsane 80'li yıllara götürmesi. Bunun yanı sıra Stephen King, Spielberg ve Carpenter etkisi...

Sezon finalinde yine de bazı soru işaretleri mevcut. Mesela.
    Şerif Jim Hopper, nasıl oluyor da diğerleri bilmezken, El'in yaşadığını biliyor? hükümet ajanlarının arabasına binmesi ile bir ilgisi olabilir mi? veyahut kendisine bir görev de verilmiştir belki.
    gelecek sezonda göreceğiz artık bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyran -- 2 Ağustos 2016; 22:07:05 >

• Acayip övmüşsünüz hemen başlıyorum :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dizi güzel ilk bölümden gayet güzel bir giriş yapılmış çocuklarında hakkını vermek lazım gayet güzel oynuyolar
  • Valla bir oturuşta 3 bölüm izledim. Baya sürükleyici, merak uyandırıyor insanda. Yarın biter herhalde :)
    2.sezon ne zaman?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sánchez

Valla bir oturuşta 3 bölüm izledim. Baya sürükleyici, merak uyandırıyor insanda. Yarın biter herhalde :)
    2.sezon ne zaman?

Netflix çoğu dizisine 2 yıl ara veriyor. Yani büyük ihtimalle,2018

• quote:

Orijinalden alıntı: Sánchez

Valla bir oturuşta 3 bölüm izledim. Baya sürükleyici, merak uyandırıyor insanda. Yarın biter herhalde :)
    2.sezon ne zaman?

bende şuan bi oturuşta üç bölüm izledim 3.bölümün sonu güzel bitti saat az daha erken olsaydı efsane olurdu yarın bu sezonu full izlerim gibime geliyor
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.