Şimdi Ara

Stranger Things (2016) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.190
Cevap
36
Favori
50.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: iDrum

sezon ikisi ne zman acaba?

2018 diyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merakla 2. sezonu beklemeye koyulduk. Umarım ara fazla olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gslicocuk

quote:

Orijinalden alıntı: iDrum

sezon ikisi ne zman acaba?

2018 diyorlar

omg kım beklıcek o kadar yahü :(
  • ilk bölümü izlemiş bulunuyorum ve aranızadayım.devam kararı aldım. hem 80 leri 90 ları anıtmsatması ile nostaljik bir hav yaratıyor , hem klişeleşmiş de olsa bu tarzı seviyorum,dizinn sonundaki müzik bile tanıdık geliyor + winona ryder
  • 2 bölüm izledim ve burada bırakıyorum. 8 bölümlük dizi için iyi bile dayandım, hiçbir mantığı olmayan tamamen klişe bir dizi, ayrıca 15 yaşında çatır çutur sevişen amerikan gençliği portresi soğumama yetti ki böyle sahnelerden asla rahatsız olmam normalde.
    Piyasada efsane diye geçen dizileri izlememiş olanlar varsa kesinlikle bu diziden uzak durup onları izlesinler, neden herkes bu kadar abarttı anlamadım.
    Narcos gibi bir şaheserden sonra Netflix beni hayal kırıklığına uğrattı, ben The Wire izlemeye gidiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Prestige -- 7 Ağustos 2016; 22:46:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

2 bölüm izledim ve burada bırakıyorum. 8 bölümlük dizi için iyi bile dayandım, hiçbir mantığı olmayan tamamen klişe bir dizi, ayrıca 15 yaşında çatır çutur sevişen amerikan gençliği portresi soğumama yetti ki böyle sahnelerden asla rahatsız olmam normalde.
    Piyasada efsane diye geçen dizileri izlememiş olanlar varsa kesinlikle bu diziden uzak durup onları izlesinler, neden herkes bu kadar abarttı anlamadım.
    Narcos gibi bir şaheserden sonra Netflix beni hayal kırıklığına uğrattı, ben The Wire izlemeye gidiyorum..

Seni çok tutmayalım o zaman burda.
  • quote:

2 bölüm izledim ve burada bırakıyorum. 8 bölümlük dizi için iyi bile dayandım, hiçbir mantığı olmayan tamamen klişe bir dizi, ayrıca 15 yaşında çatır çutur sevişen amerikan gençliği portresi soğumama yetti ki böyle sahnelerden asla rahatsız olmam normalde.

Konudaki tek olumsuz yorumu yaptınız

• quote:

Orijinalden alıntı: gslicocuk

quote:

Konudaki tek olumsuz yorumu yaptınız

Taşlanacağımı bilerek yazdım.

• İki bölüm izledim, dizinin olayı hakkında fikirler verdi, ama tam olayı daha vermediler herhalde, verdilerse de ben anlamamışım. İzlemeye devam, üç kafadar çocuk da çok matrak, söylemeden geçmeyelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

İki bölüm izledim, dizinin olayı hakkında fikirler verdi, ama tam olayı daha vermediler herhalde, verdilerse de ben anlamamışım. İzlemeye devam, üç kafadar çocuk da çok matrak, söylemeden geçmeyelim.

Dizi asil 4.bolumde basliyor ilk 3 bolum cok bos olmuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.sezon

özellikle eleven'ı oynayan kız çok iyiymiş, diğer üç eleman da hem eğlenceli hem rollerinde başarılıydılar. konu olarak pek farklı olmasa da güzel bir dizi olmuş, şarkıları da pek hoş. ölen yaratık tek değildir herhalde koskoca farklı bir boyut vardı.
    hem 11'in yaşadığını hem de Will'in arada kaldığını gösterip ucundan ikinci sezona da kapıyı açtılar.
  • ilk 3 bölüm daha iyi olabilirdi, ne olduğunu anlamadan izledim resmen. sonrası gayet iyi olmuş. dustin çok iyi ya

sezon spoiler

eleven'i oynayan iyi oynamış gerçekten. korktuğu, güçlerini kullandıktan sonraki sahnelerde vs ruh halini çok iyi yansıtıyor. dustin ve lucas'in ailesini göstermediler sanırım hiç onları da gösterebilirlerdi. sonda nancy ile steve ters köşe oldu. 1 ay sonra jonathan ile sevgili oldular falan diye bekliyordum gelecek sezonun konusu will olur heralde, normal değil o da.

• quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

quote:

İki bölüm izledim, dizinin olayı hakkında fikirler verdi, ama tam olayı daha vermediler herhalde, verdilerse de ben anlamamışım. İzlemeye devam, üç kafadar çocuk da çok matrak, söylemeden geçmeyelim.

İlk 2 bölümü hiç beğenmedim, devam etmeli miyim sizce?

• Mr.Prestige kullanıcısına yanıt
    ilk 3 bölümü 1 haftada falan izledim, devam edesim gelmedi. kalan tüm bölümleri dün izledim, en azından 4ü izlemeni tavsiye ederim. 4ü izledikten diğerlerini izleme isteği olmazsa devam etme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 8 Ağustos 2016; 12:47:06 >
  • quote:

ilk 3 bölümü 1 haftada falan izledim, devam edesim gelmedi. kalan tüm bölümleri dün izledim, en azından 4ü izlemeni tavsiye ederim. 4ü izledikten diğerlerini izleme isteği olmazsa devam etme

8 bölümlük dizi için 3 bölüm sabır çok olsa da şans veririm tekrar

• quote:

quote:

8 bölümlük dizi için 3 bölüm sabır çok olsa da şans veririm tekrar

8 bölüm değil 2.Sezon da devam edicek

• Diziyi her yerden duyuyorum, yorumlar falan da okudum dizi hakkında. Nedir arkadaşlar bu dizi? Tavsiye ediyor musunuz?
  • quote:

quote:

Dün en son üçü izleyip bıraktım, arada bir telefonla oynayınca bölüm akıp geçiyor, dediğin gibi diğer bölümler daha iyidir umarım, sararsa beş bölümü art arda bitiririm.

• dönemin havasını güzel yansıtmışlar. 8 bölümü 2 günde izledim. çok güzel olmuş. 2. sezonu beklemedeyiz.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.