Şimdi Ara

Stranger Things (2016) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.190
Cevap
36
Favori
50.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam ilk sorunuzun cevabını bilen yok ancak herkes onun 2.sezon açıklanacağını düşünüyorum.2.soru için evet elevena bıraktı onları kesinlikle bir şekilde açıklarlar onu çünkü kız gerçekten iyi oynuyor öyle kolay bırakacaklarını düşünemezdim.Ben will ile kızı bağdaştırırlar diye düşünüyorum.
  • Yaz günlerinde gelen en iyi dizilerden oldu gerçekten çok iyi bir dizi ama imdb puanı biraz şişmiş 8/10luk bir yapım ki ilerde düşer o tarafa doğru yani en iyi dizi muamelesi yapılacak bir dizi değil elbette fakat keyifli olmuş.Winona ryder kendince triplere girerek oynamış ama tam oturmamış gibi geldi bana Dustin adamım oldu harbi seviimli çocuk lan.Bi de nancynin annesi ve babası iyiydi hele annesi ne kadar benimle konuşabilirsin dese çocukların yalan söylemesi :D.
    Oğlum kadın kızının çocuklar yattığını öğrendi birşey demedi daha neye kızabilir ki yani willin en başta herşeyi doğru söyleyen bir çocuk iken sonda ailesinden o kustuğu canavarları kusması güzel bir olay olmuş.Çocuklardan mikeı pek sevemedim o klişe tipleri hiç sevmiyorum genelde zenci kardeşine de çok ayıp etti.Bi de benim takıldığım olay dustinle zenci kardeşimizin ailelerinin hiç olmaması çocuklar saat kaça kadar mikeın evinde insan bi arar bi sorar oğlum canavarlar var dışardaiyi misin der bi willin cenazesinde siyahi bi abi gözüktü o kadar

• Netflix diziye oldukça kaliteli bir dublaj eklemiş beğendim açıkçası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni dizi arıyordum. rastgele dolanırken bu konuyu gördüm her yorum güzel güzel diyor şimdi indiriyorum bakalım kötü çıkarsa blockluyorum herkesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

yeni dizi arıyordum. rastgele dolanırken bu konuyu gördüm her yorum güzel güzel diyor şimdi indiriyorum bakalım kötü çıkarsa blockluyorum herkesi

Hayatında gördüğün en "balon" şeylerden biri olacak, dizi demiyorum bak.
    Hele imdb de 9.1 puan alması

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

quote:

yeni dizi arıyordum. rastgele dolanırken bu konuyu gördüm her yorum güzel güzel diyor şimdi indiriyorum bakalım kötü çıkarsa blockluyorum herkesi

8 bölüm galiba. 8. bölümde bitiyor mu yoksa 2. sezon gelecek mi ? ilk bölümü izledim fena değildi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

quote:

8 bölüm galiba. 8. bölümde bitiyor mu yoksa 2. sezon gelecek mi ? ilk bölümü izledim fena değildi

2.sezon varmış

• Mr.Prestige kullanıcısına yanıt
    Neresi ''balon şey'' kardeşim biraz açıklayabilir misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desm0nd -- 14 Ağustos 2016; 0:16:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Desm0nd

Neresi ''balon şey'' kardeşim biraz açıklayabilir misin?

Bir narcos, true detective, fargo, hoc, twin peaks den iyi diyorsanız birşey diyemem zira benim kıstasım imdb delki popülerite ve sıralama.
    Yoksa iyi dizidir eğlenir geçersin ama sana hiçbirşey katmaz bomboş dizidir.

• Mr.Prestige kullanıcısına yanıt
    Imdb puanları her zaman böyledir önce bir fırlar sonra 1 seneye kadar gerçek değerine ulaşır. Ayrıca tek kıstası imdb yaparak güzelim diziyi gömmüşsün. Ben de çekim tekniği, senaryo, oyunculuklardan vs. bahsederek diziyi eleştireceksin sandım.

Ayrıca bir dizi insana ne katabilir en fazla o da ayrı bir muamma. Yani bahsettiğin diğer dizileri izledim ben de ama stranger things'ten fazla ne kattıkları inan aklıma gelmiyor. Sadece daha güzel vakit geçirtmiştir veya daha fazla zevk almışımdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Desm0nd

Imdb puanları her zaman böyledir önce bir fırlar sonra 1 seneye kadar gerçek değerine ulaşır. Ayrıca tek kıstası imdb yaparak güzelim diziyi gömmüşsün. Ben de çekim tekniği, senaryo, oyunculuklardan vs. bahsederek diziyi eleştireceksin sandım.

Ayrıca bir dizi insana ne katabilir en fazla o da ayrı bir muamma. Yani bahsettiğin diğer dizileri izledim ben de ama stranger things'ten fazla ne kattıkları inan aklıma gelmiyor. Sadece daha güzel vakit geçirtmiştir veya daha fazla zevk almışımdır.

Öylesine eleştirmiyorum kardeşim. Vasat senaryo, zayıf kurgu, birkaçı hariç kmötü oyınculuklar..Çocuk kayboldu ilk 10 dakikada, 3 bölüm izledim hàlà çocuk kayboldu.
    Dediğim diziler benim ufkumu açtı sizi bilemiyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Prestige -- 14 Ağustos 2016; 0:54:27 >

• İmdb puanı güzel gözüküyor başlasam bilemedim. Geçen imdb puanı iyi diye mr.robot'a başlamıştım balon çıktı. Neyse ne diyorsunuz izlenilir mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir yorumlara bakayım acaba overrated mı ya da ne bileyim daha önce geekyaparda izlemiştim 80'lere referans veriyor falan denilince(bu arada ben 95'liyim) az çok bilgim olsa da böyle anlamayacağım,havada kalan yerler olur mu gibisinden düşünüyordum işin açıkçası diziye başlama konusunda çok çekimserdim.Yorumları okudum ve şu an diziyi indiriyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shonen Jump

Bir yorumlara bakayım acaba overrated mı ya da ne bileyim daha önce geekyaparda izlemiştim 80'lere referans veriyor falan denilince(bu arada ben 95'liyim) az çok bilgim olsa da böyle anlamayacağım,havada kalan yerler olur mu gibisinden düşünüyordum işin açıkçası diziye başlama konusunda çok çekimserdim.Yorumları okudum ve şu an diziyi indiriyorum

95 liyim izledim havada kalan bisey yok bu kadar insan 80 doğumlu degildir heralde

• Arkadaşalr dizi güzel ama çok büyük bir beklenti içinde izlerseniz sıkar sizi bizim milletimizin en büyük sıkıntısı beğendiği şeyi çok abartması bu sebeple zaten çoğu kişi breaking badi izlerken sıkılıyor onlara öyle bi lanse ediyorlar ki en iyi dizi her dakikası olaylı falan diye.Kısacası diziye gelirsek oldukça keyifli geçiyor dakikalar dustin diye velet var eğlendiriyor öyle inanılmaz karmaşık kurgu falan beklemeyin beklentinizi düşük tutun izleyin mutluluk alırsınız.
  • 2. bölümü izledim şimdi. dizi güzel gidiyor özellikle bu aralar film bile izlerken çabuk sıkılıyordum ama bu akıcı gidiyor. en kötü yanı oyuncuların yaşları küçük olduğu için liseli amerikan dizisi izliyor gibi hissediyorum kendimi şuanlık konuda da bi numara yok çocuk diziliğinden çıkıyor mu ileride yoksa böyle mi devam ediyor ?
  • Benim annem bile diziyi ben izlerken benle izledi, kadın baya heyecanlı heyecanlı takip etti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Peter Capaldi

Hocam ilk sorunuzun cevabını bilen yok ancak herkes onun 2.sezon açıklanacağını düşünüyorum.2.soru için evet elevena bıraktı onları kesinlikle bir şekilde açıklarlar onu çünkü kız gerçekten iyi oynuyor öyle kolay bırakacaklarını düşünemezdim.Ben will ile kızı bağdaştırırlar diye düşünüyorum.

Ben bir şey mi kaçırdım izlerken diye düşündüm, diğer sezona kaldıysa ya da kimse bilmiyorsa dediğiniz gibi sıkıntı yok. Eleven konusuna gelince şerif o kadar iyi tanımıyordu sanki, waffle'a falan bayıldığını biliyor muydu. Yeni izlememe rağmen diziyi tam hatırlayamıyorum.

• Hocam eleven hakkında birşey bilmiyor dediğin gibi bence şerifi arabaya alanlar şerifi yeni drbrenner yapacaklar(beyaz saçlı creepy dayı vardı ya ) hikayede o şerifin yeni gizli bir rolü olacak diye düşünüyorum bir de dizinin yapımcısı her açıklamasında 2.sezonda bizden çok umutlanmayın falan filan demiş beklentiyi düşürmek için elinden geleni yapıyorlar bence 2017de değil de 2018e yetiştirirler diziyi tabii bir de çocukların büyüme durumu var o dustinin sesi kalınlaşmış son bölümleri çekerken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peter Capaldi -- 14 Ağustos 2016; 20:47:34 >
  • Peter Capaldi kullanıcısına yanıt
    Spoiler butonu lütfen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.