Şimdi Ara

Stranger Things (2016) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.190
Cevap
36
Favori
50.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam daha çok teori yazzmdığım için koymadım ama önerinizi dikkate aldım
  • On numara dizi yapmışlar izleyin pişman olmazsınız
  • Başlamayı düşünüyorum da 2. sezonu filan olacak mı yoksa 8 bölümde bitti mi arkadaşlar?
  • Bugün başladım ilk 4 bölümünü izledim, yarın diziyi bitiririm. Şuanda bayağı sürükleyici gidiyor. Sonunu merak ediyorum hakikaten.
  • ilk 4 bölüm izledim sevmedim. madem sonrasında açılıyor dizi izleyecez

edit: bitirdim. yine de çok sevmedim. 2.sezonu hiç merak etmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bcan402 -- 15 Ağustos 2016; 6:42:02 >
  • İlk bölümü izledim gayet güzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcan402

ilk 4 bölüm izledim sevmedim. madem sonrasında açılıyor dizi izleyecez

edit: bitirdim. yine de çok sevmedim. 2.sezonu hiç merak etmiyorum

Nasıl sevmesizsiniz hocam olur mu öyle şey(!) Daha açılacaqk o bekleyin..
  • Amerikan klişesi akıyor dizinin her yerinden bunlara rağmen 8 bölüm soluksuz izletti hele oyunculuklar bu klişeyi tamamen unutturuyor veletler bile döktürüyor oyunculukta velet diyorum ama bizim popüler oyunculardan daha çok filmde oynamışlıkları var bu diziyi ayrı boyuta taşıyan oyunculardır.
    tek eksi yönüm dediğim gibi klişeler aşk üçgenleri klasikleşmiş okul zorbaları duygu sömürüsü tamamen bunlar

nasıl bir insan ölmüş birinin arkasından iyiki ölmüş diye cenazesinde alay eder kimsede sesini çıkarmaz tamamen duygu sömürüsü veya kardeşi kayboldu diye kayıp ilanı veriyor adam kenarda da alay ediyorlar böyle şeyler gerçek dünya da var mı ? böyle şeyler diziye yakışmamış ihtiyaçta yok buna bence

Senaryo olarakta çocukların oynadığı oyuna göre dizinin ilerlemesi çok iyiydi biz niye küçükken taso oynadık dungeons and dragons oynasaydık keşke
    kısacası netflix güzel işler yapıyor artık netflix bir yapım yaptığında kaliteli yapıyorlar izlenir diyebiliyoruz. Benim puanım 8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bremen Bv-244 -- 17 Ağustos 2016; 0:15:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

Başlamayı düşünüyorum da 2. sezonu filan olacak mı yoksa 8 bölümde bitti mi arkadaşlar?

2. sezonu olacak, dizi bir ay önce falan çıktı zaten, yani yeni sezona daha çok var.

• Diziyi şimdi bitirdim, hakikaten çok hoşuma gitti yalnız 2. sezonun bu kadar iyi olacağını zannetmiyorum açıkçası.
  • Vox medyanın bugün paylaştığı video, Stranger Things’in jeneriğinin nasıl yapıldığının detaylarını ortaya döküyor. Stranger Things’in yanı sıra Mad Men, Boardwalk Empire ve Chuck gibi dizilerin de jeneriğini tasarlayan Imaginary Forces’ın kreatif direktörü Michelle Dougherty ile konuşan Vox, Stephen King romanları ve 80’ler tipografisinin nasıl bir araya gelerek günümüzde geçecek bir diziye esin kaynağı olduğunu açıklıyor.

• Ben de ilk bölümü izledim ve kötü buldum. Başrolde veletlerin olması can sıkıcı olmuş. Özellikle toothless olanın tam köteklik bir tipi var.

• quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

Başlamayı düşünüyorum da 2. sezonu filan olacak mı yoksa 8 bölümde bitti mi arkadaşlar?

2. sezonu olacak, dizi bir ay önce falan çıktı zaten, yani yeni sezona daha çok var.

Teşekkür ederim hocam.

• İki bölüm izledim pek sardığını söylemem. Ama devam edeceğim, umarım değer.
  • Dizi harika ilerliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Vox medyanın bugün paylaştığı video, Stranger Things’in jeneriğinin nasıl yapıldığının detaylarını ortaya döküyor. Stranger Things’in yanı sıra Mad Men, Boardwalk Empire ve Chuck gibi dizilerin de jeneriğini tasarlayan Imaginary Forces’ın kreatif direktörü Michelle Dougherty ile konuşan Vox, Stephen King romanları ve 80’ler tipografisinin nasıl bir araya gelerek günümüzde geçecek bir diziye esin kaynağı olduğunu açıklıyor.

Hayatımda izlediğim en kötü dizi jeneriğinden biri.

• geekyapar baya övmüş izleyesım geldıde sıkıcı mıdır hanı gereksiz diyaloglarla felan?
  • Beyler kararsiz kaldim trailer fln izledim de tavsiye eder misiniz ? doga ustu cok sevmem ama cok merek uyandirici mi bi x files gibiyse izlenir yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

Beyler kararsiz kaldim trailer fln izledim de tavsiye eder misiniz ? doga ustu cok sevmem ama cok merek uyandirici mi bi x files gibiyse izlenir yani.

Güzel hocam kesinlikle izle,ilk bölümü bitirince elin direk 2.bölüme gidiyor. Çok sürükleyici dizi.

• 7. Bolumu izliyorum suan bence ilk bolumler daha iyiydi. 9.1 puani kesinlikle haketmiyor. Eglenmek vakit gecirmek icin guzel dizi ama fazlasini beklemeyin

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.