Şimdi Ara

Stranger Things (2016) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.190
Cevap
36
Favori
50.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kairros.

quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

Beyler kararsiz kaldim trailer fln izledim de tavsiye eder misiniz ? doga ustu cok sevmem ama cok merek uyandirici mi bi x files gibiyse izlenir yani.

Güzel hocam kesinlikle izle,ilk bölümü bitirince elin direk 2.bölüme gidiyor. Çok sürükleyici dizi.

Cok tesekkurler kardesim baslamaya karar verdim indircem aksam yorumlasiriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

7. Bolumu izliyorum suan bence ilk bolumler daha iyiydi. 9.1 puani kesinlikle haketmiyor. Eglenmek vakit gecirmek icin guzel dizi ama fazlasini beklemeyin

Sezon finali çok güzel, son zamanlarda izlediğim en güzel bölümlerden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence çok overrated bir dizi yani çerez niyetine izlenir anca. Senaryoda derinlik falan da yok. Daha önce buna benzer konuda çok şey izledim. Sadece bu aralar trendın dışına çıkıp ayrı bir şey yaptıkları için ilgi çekti.
  • diziyi dün bitirdim ve büyük hayal kırıklığına uğradım. hafta sonları televizyonda sabah erken çıkan afacan kafadarlar macera peşinde tarzı filmlere benziyor. dizinin müzikleri güzeldi bir de geçtiği dönemi iyi yansıtmış onun dışında pek kayda değer bir şey yoktu. puanı nasıl 9,1 onu da anlamadım. abartılmış bir dizi.

• overratedın dibi 7.5-8 arası puanı anca hakediyor 9 nasıl almış anlamadım
  • puanı çok yüksek vermişler

fragmandan Believe e benziyor biraz o dizide sürekli aynı şeyler olunca sıkmıştı bırakmıştım ...

Stranger Things ilk 3 bölüme bakayım nasılmış karar veririz.
  • Şu elevenı birine benzetiyorum da bulamıyorum kafama takıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ak Sakallı Nene

Şu elevenı birine benzetiyorum da bulamıyorum kafama takıldı

carl gallagher ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: julia dream

diziyi dün bitirdim ve büyük hayal kırıklığına uğradım. hafta sonları televizyonda sabah erken çıkan afacan kafadarlar macera peşinde tarzı filmlere benziyor. dizinin müzikleri güzeldi bir de geçtiği dönemi iyi yansıtmış onun dışında pek kayda değer bir şey yoktu. puanı nasıl 9,1 onu da anlamadım. abartılmış bir dizi.

Bir de yılın en iyisi diyorlardı nasıl bir yokluksa
    Ayrıca o kel çocuğa kıl oldum

• Netflix cidden sektörün yükselen yıldızı umarım müsait zamanda bakabiliriz.
  • Ne ayak dizi , yaz sıcağında izlemeye değer mi ?
  • m-99 M kullanıcısına yanıt
    Dostum öyle bir dizi ki diziyi beğenmeyip kötüleyenler bile sabah akşam bu bu dizinin sayfasında baksana.

Yaz bitmeden izle güzel vakit geçirirsin diye düşünüyorum. Çok anlam yükleme eğlenmene bak. Bir de izlemediysen 'The Night Of' u da takip edebilirsin o da bu yazın en iyilerinden.
  • Desm0nd kullanıcısına yanıt
    iyi hadi bakalım zorrentten asılayım yalnız kötü çıkarsa seni bulur çok pis döverim
  • The night of varken bu diziye yılın iyisi demek büyük haksızlık olur.
    Finalini bilmiyoruz ama The night of her yönden daha iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

The night of varken bu diziye yılın iyisi demek büyük haksızlık olur.
    Finalini bilmiyoruz ama The night of her yönden daha iyi.

Tamam anladık,diziyi beğenmedin. Sana göre ovarrated dizi ama bu çekememezlik neden? Her gün konuya girip diziyi kötülemendeki amaç? 121.817 kişi diziye oy vermiş ve verdikleri puanların ortalaması 9.1. Demekki çoğunluk beğenmiş diziyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chandler_Bing -- 22 Ağustos 2016; 11:50:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m-99

Ne ayak dizi , yaz sıcağında izlemeye değer mi ?

Aşırı sevmezsin belki, ama yüksek ihtimalle sıkılmadan merakla tüm bölümleri izlersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

İlk bölümler biraz ağırdan alıyor ama özellikle 4. bölümden sonra isteyeceğiniz kıvama geliyor

İyi ki devam etmişim. Cidden çok güzeldi. Herkesin söylediği gibi seksenler kültürüne aşina olanlar buna bayılacaktır.
  • 2.Sezonu Stephen King yazacak.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.