Şimdi Ara

Stranger Things (2016) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.190
Cevap
36
Favori
50.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

dizinin jump scare sahneleri gerçekten çok iyiydi. aşırı korkutmuyor ama ürkütüyordu. bir kaç sahnede korkutucu olmasa bile korkuyorsunuz. senaryosu güzeldi 2günde izledim tüm bölümleri. çocuklar gerçekten çok güzel rol yapıyordu. hele kız ve şişman oğlan. fakat oğlanların kıza karşı tripleri aşırı saçmaydı. willi bulamadıkları için kıza saçma sapan laflar ettiler. hele o zenci yok mu neyin kafasını yaşadı acaba 6 bölüm. dişsiz oğlanda ayrı bir komik hem tipi hem konuşması. 2.sezon 2017 de gelicek deniyor umarım 1 sene sürmez çekimleri de şubat mart gibi izleriz.(twd bitimine denk gelirse yemede yanında yat)

• Beyler tavsiye eder misiniz imdb puanı da epey iyi sürükleyici bir diziyse başlamayı düşünüyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Witsel

Beyler tavsiye eder misiniz imdb puanı da epey iyi sürükleyici bir diziyse başlamayı düşünüyorum..

Tek sezon o da 8 bölüm zaten bence izle, gerilim dram katagorisinde çok iyi bir dizi. Çocuk karakterlerin bu kadar iyi oldugu bir yapıt çok nadir vardır. Ben de 7. bölümü izlicem bitecek diye üzülüyorum yeni sezona daha var sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FSOCIETY

quote:

Orijinalden alıntı: Witsel

Beyler tavsiye eder misiniz imdb puanı da epey iyi sürükleyici bir diziyse başlamayı düşünüyorum..

Tek sezon o da 8 bölüm zaten bence izle, gerilim dram katagorisinde çok iyi bir dizi. Çocuk karakterlerin bu kadar iyi oldugu bir yapıt çok nadir vardır. Ben de 7. bölümü izlicem bitecek diye üzülüyorum yeni sezona daha var sanırım.

Sağolasın hocam izliyim o zaman.
  • günde bi bölüm izliyodum derken 4. bölümden sonra yapıştırdım bi kerette
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Eleştirilen yanı güzel olup olmaması değil, 8. bölümde görürsün

İzledim
    Sayenizde Nancy nerde yamuk yapacak diye bekledim son bölüm. Siz herhalde Steve ile tekrar birlikte olmasına kızmışsınız bence iyi yapmış Jonathan eziğin teki

Yeni sezonu iple çekiyorum harika bitti. Dizinin kısa olması onu güzel kılmış her şeyi dozunda yapmışlar ve gereksiz sahne yok denecek kadar az gerçekten.

• Ben de diziye basladim da

Her an Olivia Dunham , Peter ve Walter Bishop gelicek diye bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel cosplay

• Bu dizi'nin kaç sezon olacağı belli mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Dizi gerçekten güzel ama imdb puanı biraz fazla geldi.

Jim Hopper karakterini canlandıran adam acayip derecede Jack Nicholson reise benziyor.

En ayar olduğum kısım da Nancy Steve denen çocuğa döndü ya ne sövdüm orda.

Daredevil dizisinden sonra izlediğim 2.Netflix dizisi oldu diğer sezonu merakla bekliyorum.
  • Çok övüyorlar onu da hocam, bi ara bakarım.
  • Başta çok mantık olmayan fantastik korku dizisi diye düşündüm. Birkaç bölümden sonra dizi bilim kurgu ya döndü. Bu benim çok hoşuma gitti. Ikinci sezon da senarist stephen king olacakmış ama konuyu bitirdiler. Umarım stephen king kaliteyi korumayı başarır

• İlk sezonla hikayeye iyi bir giriş yaptılar fakat gelişme kısmı için ikinci sezon en azından 13 bölüm ile senaryoyu şekillendirmeliler. Şimdilik cevaplanmayı bekleyen sürüyle soru işareti bıraktılar. Alternatif evren algısını iyi bir şekilde kullanıp güzel bir malzeme sunmuşlar. Umarım ikinci sezon da en az ilki kadar merak uyandırıcı ve heyecanlı olur. Bekliyoruz.
  • Netflix akiyor narcostan sonra bu diziyi izledim netflixe guvenerek yine yaniltmadi beni tavsiye ederim diziyi.

• izledim ama 2.defa para verseler izlemem

• Umarım El diziye dönmez çok gıcığıma gitti kaybolduğunda göbek attım resmen
  • Mükemmel bir dizi olmuş. Bilimkurgu , korku, gerilim , dram ne ararsanız var . Bitirdiğime acayip üzüldüm. İnsanı sırf bu dizi Netflixe üye etririr . Gelecek sezon yine yaza mı arkadaşlar ?

Bir parantez de Millie Bobby Brown'a açayım. İşte adamlar gelecek nesil yıldızlarını böyle çekip çıkarıyor . İnsanları testlerle aptal sınav sistemleriyle beyinsiz yaratıklara çevirmiyorlar. Bu yaşlarda bizim kızlar durmadan ağlayıp sızlıyor, ne istediklerini bile doğru düzgün anlatamıyorlar . 30 yaşınıza kadar öğretmen olacağım asker olacağım falan hikayeleriyle bir ton sınava çalışıp mala dönersiniz ki bi bakmışsınız birileri soruları rüyasında görüyormuş da küçük kardeşlerine servis ediyormuş. Soluduğumuz hava bile boşa .

Kız 12 yaşında 8 yaşından beri rol yapıyormuş. Ben 15 yaşında kendimi bile hatırlamıyordum ne yapıyordum ediyordum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 18 Eylül 2016; 2:54:38 >

• Bu dizi o eskiden izlediğimiz başrolde çocuk olan bilimkurgu filmleri havasını çok güzel yansıtıyor.
    En sevdiğim diziler arasında girdi izlediğim diğer 65 dizi içinden :D
  • iyi ün yaptı oyuncular

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 23 Eylül 2016; 12:25:45 >
  • S01E01

Herkes diziyi önerdi, baya da övdü, büyük bir beklenti ile başladım galiba, 1. bölüm aman aman süper değildi. Sıkkınlık vermedi, akıcıydı, keşke aksiyonu birazcık daha bol olsaydı.

İş görür, abartmadan haftada 1 bölüm şeklinde izleyeceğim.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.