Şimdi Ara

STRANGLEHOLD DEMO YARIN PSN DE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abicim ben oyunu oynuyorum bile hakikaten bu sony psn yalan kardeşim ya,sony
  • Hakan abi aldın xbox360 ı unuttun ps3ü Bende alcam ya yeter ban yemiş fanlı bi xbox360
  • Bence 360 versiyon daha egzomatik
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sheva24

iyi haber ps3 ü olanlar oyuniçi screenshots atarlarsa çok iyi olur.çünkü ps3 te oyunlar daha çıkmadan tanıtım videolarında çok iyi görünüyor aa sorunu da yok ama oyunu alıp oyunca nasıl olduğunu görüyorsun

niye boyle kinayeli konusyorsun 1080p de aa diye bir sey olmadigi icin belki o yuzden gozukmuyordur arkadasim o videolarda
  • quote:

Orjinalden alıntı: levihakan

abicim ben oyunu oynuyorum bile hakikaten bu sony psn yalan kardeşim ya,sony

şimdi bu oyun ps3'e geldimi ? gelmedi mi ?
  • Yakın zamanda XBox Live üzerinden indirilmeye sunulan merakla beklenen John Woo'nun Stranglehold'u bugün PS3 kullanıcılarının beğenisine sunuluyor.

Hong Kong Marketplace'de geçecek olan demo yaklaşık 10 dakikalık oynanış sürevi vaadediyor. PS network'ten indirebilirsiniz.

Stranglehold PS3 için, 25 Eylül'de Amerika'da ve Ekim'de Avrupa'da satışa sunulacak.

US VE UK da olmuyucak sanırım arkadaslar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yk03

Yakın zamanda XBox Live üzerinden indirilmeye sunulan merakla beklenen John Woo'nun Stranglehold'u bugün PS3 kullanıcılarının beğenisine sunuluyor.

Hong Kong Marketplace'de geçecek olan demo yaklaşık 10 dakikalık oynanış sürevi vaadediyor. PS network'ten indirebilirsiniz.

Stranglehold PS3 için, 25 Eylül'de Amerika'da ve Ekim'de Avrupa'da satışa sunulacak.

US ve UK da olmayacaksa hangisinde olacak peki dostum... japan mı?
  • quote:

Yakın zamanda XBox Live üzerinden indirilmeye sunulan merakla beklenen John Woo'nun Stranglehold'u bugün PS3 kullanıcılarının beğenisine sunuluyor.

Ne diyor bu ya Sorsak ne dedigini bilir mi acep
  • benim bildiğim kadarıyla US de Stranglehold demosu bu aksam cıkacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: xjunk360

quote:

Ne diyor bu ya Sorsak ne dedigini bilir mi acep

US ve UK PSN de olmuyucak Japanda olucak dyorum tabıı sen anlıyamadın... nedense

Bu haber Trgamer dan alıntıdır

• Görecez http://www.trgamer.com/haberler.asp?id=12484 YK03 gõster nerede geciyor JPN store sözü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xjunk360 -- 6 Eylül 2007; 18:53:08 >
  • Haydaa neden us ve ukda yok simdi bide capon hesabimi alicaz
  • öf gene mi uzaylı vakası
  • quote:

Görecez http://www.trgamer.com/haberler.asp?id=12484 YK03 gõster nerede geciyor JPN store sözü...

Stranglehold demosu bugün PS3'te

06.09.2007 13:39
    Mehmet Türkoğlu
    Kaynak: Midway

Sanırım '' daki gözlük işe yaramıyor

• O oyunun baslama yeri Hongkong Cin in baskenti bu arada ögrende gel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xjunk360 -- 6 Eylül 2007; 19:06:07 >
  • quote:

O oyunun baslama yeri Hongkong Cin in baskenti bu arada ögrende gel

çin in başkenti pekin hongkong özerk bir yer ,ya bir de boşu boşuna polemik yapmayalım sadece bilgi verelim

• quote:

O oyunun baslama yeri Hongkong Cin in baskenti bu arada ögrende gel

Ne biliyim Marketplace filan sanki xbox line PSN mekanı

ustteki arkadasa katılıyorum polemik yaratmıyalm

• HAHAHAHAHAH ya abicim boyle arkadaslar beni oldurecek yaw allah iyiliginizi versin yemin ederim sizler olmassaniz forumlar cok zevksiz ve monoton gececek adam Hongkong Marketplace i nasil yorumlamis yaw yerim seni uyyy canim .......

ben bu tur olaylari tek biseye yoruyorum haber geliyor cesitli kaynaklardan forumlarda ilk benden ogrenilsin diye hemen ustune yatiliyor sonucta o an tam anlamiyorlar ne dendigini buraya yazincada haberi cumbus oluyor kardes kirildiysan ozur dilerim fakat bence sevinmelisin cunku yuzumuzde tebessume neden oldun SUPERSIN

• Hogkong Marketplace Demonun baslama yeri Hongkong özerk bir yer mi? Yok uzayda bir mekan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xjunk360 -- 6 Eylül 2007; 19:15:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Scrapland

HAHAHAHAHAH ya abicim boyle arkadaslar beni oldurecek yaw allah iyiliginizi versin yemin ederim sizler olmassaniz forumlar cok zevksiz ve monoton gececek adam Hongkong Marketplace i nasil yorumlamis yaw yerim seni uyyy canim .......

ben bu tur olaylari tek biseye yoruyorum haber geliyor cesitli kaynaklardan forumlarda ilk benden ogrenilsin diye hemen ustune yatiliyor sonucta o an tam anlamiyorlar ne dendigini buraya yazincada haberi cumbus oluyor kardes kirildiysan ozur dilerim fakat bence sevinmelisin cunku yuzumuzde tebessume neden oldun SUPERSIN

Yeşilköye gel

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.