http://gamers-creed.com/?p=496 Evt fena degil daha cok demo gelmesi lazim psn e cok cok icerik isteriz .......
Çok güzel haber tam şimdi gamespottan xbox360 için olan ss lere bakıyordum oyun 7.0 puan almış biraz vasat bir oyuna benziyor ama demo demodur
quote:Orjinalden alıntı: xjunk360 Fifa 2008 10 Eylül 10 eylül pazartesiye geliyor ya...pazartesi günleri psn in guncellendiğini hiç görmedim...
10eylülmü eminmisin?? son kararınmı?? umarım öyledir bi next gen futbol oyanayalımm artıkk yaa.. tabi fifa08 pc demodakş gibi facia olmazsa... bu arada net 2mb oldugundan beri bütünn storeları sömürdümm iyi kötü farketmez indircem
quote:Orjinalden alıntı: UFUK_ŞEN bu oyunun içeriği nedir ? john woo ya da max payne kelimelerinden çıkarabilirsin
yarın fifa da stranglehold da çıkıyo çıkmazsa haftaya perşembe artık buarada 1-2 demo daha gelir diye tahmin ediyorum
Benim bu oyundan pek beklentim yok. Şu Heavenly gelsede biraz adam kessek gerçi çıkış 12 eylül ama Türkiyede ne zaman olur bilemem.
quote:Orjinalden alıntı: serhanuygur yokmu SS koyacak? kimse indirmedimi? oyun gelmedimi? nedir gelişmeler? yok herkes beklemede..