http://gamers-creed.com/?p=496 Evt fena degil daha cok demo gelmesi lazim psn e cok cok icerik isteriz .......
quote:Orijinalden alıntı: pitrat cok sagol lair da gelsin yawÇok güzel haber tam şimdi gamespottan xbox360 için olan ss lere bakıyordum oyun 7.0 puan almış biraz vasat bir oyuna benziyor ama demo demodur
quote:Orijinalden alıntı: xjunk360Ben demosunu bitirdim cok güzelAlıntıları Göster zaten alacağım yokta yine de indirmek lazım
quote:Orijinalden alıntı: xjunk360Ben demosunu bitirdim cok güzelAlıntıları Göster fifa2008 yok mu yaaaa
quote:Orijinalden alıntı: xjunk360Fifa 2008 10 EylülAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: xjunk360 Fifa 2008 10 Eylül 10 eylül pazartesiye geliyor ya...pazartesi günleri psn in guncellendiğini hiç görmedim...
quote:Orijinalden alıntı: xjunk360Fifa 2008 10 EylülAlıntıları Göster 10eylülmü eminmisin?? son kararınmı?? umarım öyledir bi next gen futbol oyanayalımm artıkk yaa.. tabi fifa08 pc demodakş gibi facia olmazsa... bu arada net 2mb oldugundan beri bütünn storeları sömürdümm iyi kötü farketmez indircem
quote:Orijinalden alıntı: K.i.T.S10eylülmü eminmisin?? son kararınmı?? umarım öyledir bi next gen futbol oyanayalımm artıkk yaa.. tabi fifa08 pc demodakş gibi facia olmazsa... bu arada net 2mb oldugundan beri bütünn storeları sömürdümm iyi kötü farketmez indircemAlıntıları Göster bu oyunun içeriği nedir ?
quote:Orijinalden alıntı: U_şenbu oyunun içeriği nedir ?Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: UFUK_ŞEN bu oyunun içeriği nedir ? john woo ya da max payne kelimelerinden çıkarabilirsin
quote:Orijinalden alıntı: pitratquote:Orjinalden alıntı: UFUK_ŞEN bu oyunun içeriği nedir ? john woo ya da max payne kelimelerinden çıkarabilirsinAlıntıları Göster Live e gelecek her zamanki gibi ilk önce ben size söylerim
quote:Orijinalden alıntı: xjunk360Live e gelecek her zamanki gibi ilk önce ben size söylerimAlıntıları Göster ben de fuul u var biraz oynadim 360 imda osandim koydum bir kenara
quote:Orijinalden alıntı: --ASRIN ALÏMÏ--ben de fuul u var biraz oynadim 360 imda osandim koydum bir kenaraAlıntıları Göster yarın fifa da stranglehold da çıkıyo çıkmazsa haftaya perşembe artık buarada 1-2 demo daha gelir diye tahmin ediyorum
quote:Orijinalden alıntı: Ali®yarın fifa da stranglehold da çıkıyo çıkmazsa haftaya perşembe artık buarada 1-2 demo daha gelir diye tahmin ediyorumAlıntıları Göster Gelsinde demolar artık nasıl gelirse gelsin yeterki gelsin.
quote:Orijinalden alıntı: Queen HentaiGelsinde demolar artık nasıl gelirse gelsin yeterki gelsin.Alıntıları Göster Hayırlısı olsun.
quote:Orijinalden alıntı: MinusHumanHayırlısı olsun.Alıntıları Göster Benim bu oyundan pek beklentim yok. Şu Heavenly gelsede biraz adam kessek gerçi çıkış 12 eylül ama Türkiyede ne zaman olur bilemem.
quote:Orijinalden alıntı: rethekereBenim bu oyundan pek beklentim yok. Şu Heavenly gelsede biraz adam kessek gerçi çıkış 12 eylül ama Türkiyede ne zaman olur bilemem.Alıntıları Göster şaka yapıyorsunuz herhalde
quote:Orijinalden alıntı: SEMiZşaka yapıyorsunuz herhalde Alıntıları Göster yokmu SS koyacak? kimse indirmedimi? oyun gelmedimi? nedir gelişmeler?
quote:Orijinalden alıntı: SerhanUyguryokmu SS koyacak? kimse indirmedimi? oyun gelmedimi? nedir gelişmeler?Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: serhanuygur yokmu SS koyacak? kimse indirmedimi? oyun gelmedimi? nedir gelişmeler? yok herkes beklemede..