Şimdi Ara

Strateji Oyunu Bulamıyorum. (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72
Cevap
2
Favori
3.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Rim world
    Banished
  • SpaceMMO,RTS turlerine baktin mi?hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görünüşe göre C&C oyunlarını daha çok seviyosun. Bu yüzden Grey Goo'yu denemeni tavsiye ederim. Eski Westwood'daki yapımcılar tarafından geliştirildi ve ben şahsen çok beğendim. Farklı olarak StarCraft 2 deneyebilirsin.
  • Company of hereoes oyna bence en iyi strateji o

• Dostum yas ve durum itibariyle seninle ayni durumdayiz, sevinsem mi uzulsem mi bilemedim acikcasi arkadaslarin onerdigi tum oyunlari oynadim rise of nation ve anno serisini bende oneririm. gecenlerde bende haril haril strateji oyunu aradim ama bulamadim. Civilization oyununu oynayayim dedim ama islerden ve oyunun cok tefferuatli olmasindan dolayi gozum yemedi nerede lise universite yillari o oyunun kullanim klavuzunu basardim senin sorunla ilgili onerecegim oyun kesinlikle Starcraf tir ben serinin hepsini oynadim. Son bolum Protonlari bekliyorum. Kesinlikle bu oyunu oyna, biz eski kafalara gore cok iyi oyun

• quote:

Orijinalden alıntı: Puitu

Dostum yas ve durum itibariyle seninle ayni durumdayiz, sevinsem mi uzulsem mi bilemedim acikcasi arkadaslarin onerdigi tum oyunlari oynadim rise of nation ve anno serisini bende oneririm. gecenlerde bende haril haril strateji oyunu aradim ama bulamadim. Civilization oyununu oynayayim dedim ama islerden ve oyunun cok tefferuatli olmasindan dolayi gozum yemedi nerede lise universite yillari o oyunun kullanim klavuzunu basardim senin sorunla ilgili onerecegim oyun kesinlikle Starcraf tir ben serinin hepsini oynadim. Son bolum Protonlari bekliyorum. Kesinlikle bu oyunu oyna, biz eski kafalara gore cok iyi oyun

amca stronghold crusader öneririm size

• Rikudou Sennin. kullanıcısına yanıt
    eyvalla onu oynadim ben ama iyi hatirlattin malum sitelerdenden bulup birdaha yukleyeyim.

• 1 numara hakkında hiç fikrim yok. Ama 2 ve 3 numara bu aralar herkesin tavsiyesi olmaya başladı.
    Teşekkür ederim cevap için.
  • harahetta kullanıcısına yanıt
    Hocam civilization bayağı popülermiş de ben bilmezmişim.
    Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vayapp

Görünüşe göre C&C oyunlarını daha çok seviyosun. Bu yüzden Grey Goo'yu denemeni tavsiye ederim. Eski Westwood'daki yapımcılar tarafından geliştirildi ve ben şahsen çok beğendim. Farklı olarak StarCraft 2 deneyebilirsin.

C&C ye benziyorsa denerim tabi. Starcraft ta listemde bu arada.
  • Puitu kullanıcısına yanıt
    Gerçekten de sıkıntımız hayat telaşı. Önceden en dandik oyunlarda bile saatlerce uğraşırdık. Şimdi gözümde büyüyor. Hele strateji oyunları zaten tam hakimiyet gerektirdiği için o oyundan diğerine geçmek bayağı bi vakit kaybı.
    O yüzden nokta atışı yapayım dedim ama tavsiyelere bakılınca pek çok oyun varmış. Artık vakit buldukça oynayacağız.
    Saygılar.
  • Arkadaşlar selamlar.
    Tavsiyeleriniz için tekrar çok teşekkür ederim. Konuyu açtığımda strateji oyunu bilmeyen ve bulamayan bir adam olarak mutsuzdum.
    Şimdi ise o kadar çok tavsiye geldi ki hangisini oynasam, hangisine vakit ayırsam diye kendimi parçalıyorum. Yani yine mutsuzum.
    Şaka bi tarafa bu kadar iyi strateji oyunları olduğunu bilmiyordum açıkçası. Vaktim oldukça deneyeceğim.

Şimdi hala COH oynuyorum. Geçenlerde de yazdım oyun hiç fena değil. Ama arayışım devam ediyor çünkü hala eksik birşeyler var gibi.
    Sırada neredeyse herkesin tavsiye ettiği starcraft var. Sanırım 1. oyununu oynayacağım. Ardından da 2. sini. Tabi önce COH 2 yede bi şans
    vermeli bence.

Bu arada ilk fırsatta konu içinde yapılan tavsiyeleri ve kaç kişi tarafından tavsiye edildiğini burada toparlayıp sizinle paylaşacağım.

Sonrada sırası ile oynarım artık ama vakit vakit vakit.......

Selamlar saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: dolekbas

Arkadaşlar selamlar.
    Tavsiyeleriniz için tekrar çok teşekkür ederim. Konuyu açtığımda strateji oyunu bilmeyen ve bulamayan bir adam olarak mutsuzdum.
    Şimdi ise o kadar çok tavsiye geldi ki hangisini oynasam, hangisine vakit ayırsam diye kendimi parçalıyorum. Yani yine mutsuzum.
    Şaka bi tarafa bu kadar iyi strateji oyunları olduğunu bilmiyordum açıkçası. Vaktim oldukça deneyeceğim.

Şimdi hala COH oynuyorum. Geçenlerde de yazdım oyun hiç fena değil. Ama arayışım devam ediyor çünkü hala eksik birşeyler var gibi.
    Sırada neredeyse herkesin tavsiye ettiği starcraft var. Sanırım 1. oyununu oynayacağım. Ardından da 2. sini. Tabi önce COH 2 yede bi şans
    vermeli bence.

Bu arada ilk fırsatta konu içinde yapılan tavsiyeleri ve kaç kişi tarafından tavsiye edildiğini burada toparlayıp sizinle paylaşacağım.

Sonrada sırası ile oynarım artık ama vakit vakit vakit.......

Selamlar saygılar.

Daha önce de yazdım dikkate almadınız ama cevaplanan mesajlarda görünce gene yazayım dedim Men of War oynayın kesinlikle. Beğeneceğinize eminim.

Düzenleme: Beğendiğiniz oyunlara baktım %100 men of war'ı seveceksiniz neyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1Ceko -- 30 Ocak 2015; 23:57:08 >

• Dikkate almaz olur muyum hiç. Tabi ki deneyeceğim. Sadece tahminimden çok oyun tavsiyesi gelince, tüm bunlara nasıl vakit ayıracağımı düşünmeye başladım.
    Fırsatım oldukça burada tavsiye edilen tüm oyunları kurup deneyeceğim. Hatta takip eden oldukça da düşüncelerimi paylaşacağım burada.
    Tekrar teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dolekbas -- 31 Ocak 2015; 10:00:24 >
  • dolekbas kullanıcısına yanıt
    Hearts of Iron ile Europe Universalis'in yapımcıları bir. Tek farkı işledikleri çağlar farklı. Birini kavrarsanız ikincisi çok daha kolay anlaşılır. Harita üzerinde oynamasına rağmen savaşın bütün baskısını hissediyorsunuz. Örnek verecek olursam HoI3 oynarken ingilizler çıkartma yaparken o çıkartmayı püskürtme derdini hissediyorsunuz. Aynı zamanda detaylı, çoğu strateji oyunu gibi asker bas yak geç değil. Verdiğiniz her karar (diplomatik, askeri, teknolojik farketmez) ileriyi etkiliyor. Almanya olup Sovyetler ile Rus steplerinde kovalamaca yapmak için birebir.

• En iyisi age of empires serisi. 6 Yıldır oynuyorum ve hala oynuyorum ve bıkmadım.
  • Biraz eskiler ama;

Sudden Strike Normandy ve Sudden Strike The Last Stand öneririm
  • Hemen hemen aynı konu bende de var. Fakat böyle olmasının sebebi piyasaya doğru dürüst strateji oyunun olmaması. Şöyleki daha Command conguer generals, c.c.g zero hour, BFME1 BFME2 üstüne kral strateji oyununa rastlamadım. Birçok strateji oyununu indirip oynamama rağmen.
  • doğru yolu bulmuşsun company of heroes a başlayarak ama ilk oyunu her ne kadar daha çok sevsem de hiç zaman kaybetme 2. oyuna geç
  • Herkese tekrar merhabalar;
    Arkadaşlar burada tavsiye ettiğiniz strateji oyunlarını ve tavsiye edilme sayılarını yazıyorum. Konuyu buraya kadar bi toparlamış olalım.
    İlerde ihtiyacı olanlardan bu güzide oyunlardan faydalansın.
    Europe Universalis IV 5 kez
    Starcraft 1-2 5 kez
    Stronghold HD/ Crusader 2 5 kez
    Company of heroes 1-2 4 kez
    Rise of nations 3 kez
    Heart of Iron 3 kez
    Crusader king 2 2 kez
    Victoria 2 2 kez
    Banished 2 kez
    Settlers rise of empire 1 kez
    Sid Meier’s railroad 1 kez
    Knight sos merchants 1 kez
    Zeus master of olympus 1 kez
    Age of Mythology 1 kez
    Men of war 1 kez
    Mount and blade 1 kez
    Plenetary annihilation 1 kez
    Red dragon war game 1 kez
    World in conflict 1 kez
    War game serisi 1 kez
    Civilization 5 1 kez
    Rim World 1 kez
    Grey goo 1 kez
    Sudden strike 1 kez

Age of empires, anno, red alert gibi popüler olanları yazmadım.
    Bu hesaba göre listenin başından başlayıp bu oyunları tedarik etmeye (yada bazılarını indirmeye) başlıyorum.
    COH1 i kaldırdım. 2. oyunu yükleyip deneyeceğim. Oyun güzel ama daha derinliği olan bir oyun bulma niyetindeyim.
    EU4 ile başlamaya karar verdim. Hep aksiyonu yüksek strateji oynadım birde metin ağırlıklı salt strateji deneyelim bakalım.

Hala tavsiyelerinizi bekliyorum.
    Saygılarımla.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.