Şimdi Ara

Strateji Oyunu Bulamıyorum. (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
2
Favori
3.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam ben mediaval 2 yi hala sıkılmadan oynuyorum valla bilmem size uyar mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rocky bayboğa kullanıcısına yanıt
    Ben total war2 yi oynamıştım. Savaş atmosferi güzel ama ne yalan söyleyim menüden hiç bişey anlamamıştım.
    Sıkıldım ve bıraktım. Mediaval 2 nasıldır sizce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dolekbas

Ben total war2 yi oynamıştım. Savaş atmosferi güzel ama ne yalan söyleyim menüden hiç bişey anlamamıştım.
    Sıkıldım ve bıraktım. Mediaval 2 nasıldır sizce.

doğal hocam ilk basta karısık gelebilir ama daha sonra basından kalkamazsınız valla savas zaten iyi gerçekci harita da ise işte her ordunun belli hareketi var generaller var ben burdan yazsam bitmez hocam ama isterseniz total war Türkiye sitesinden arastorabilirsiniz kısaca bu araşar gene sardım valla bırakmam lazım ünide dersler sıklaştı

• rocky bayboğa kullanıcısına yanıt
    Peki hocam. Tavsiyeniz mediaval2 sanırım. Bir şans daha verilebilir o zaman. Bu arada aman vizelere finallere dikkat. Sınav zamanı herşey tatlı gelir öğrenciye.Sonra bol bol oynarsınız.
  • Paradox oyunlarına başla ( europa universalis 4 - victoria II vs ) ama ilk başlarda alışması zor ve karmaşık mantığını çözmek zaman alır total war oynamadıysan ondan başla sonrada paradoxa geç .

• Bir çok oyun var ama en öne çıkanı civ 5 benim için tavsiye ederim. Ayrıca Stronghold Crusder 2 oynayacağınıza birinci olanı oynamanızı öneririm 2 cisi birincisinden daha boş nasıl arada 10 sene fark varken bunu becerebilmişler anlayamadım

Edit: Tropico serisinide tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dangerwrestling -- 27 Şubat 2015; 15:26:46 >
  • Dune 2000
  • quote:

Orijinalden alıntı: dolekbas

Peki hocam. Tavsiyeniz mediaval2 sanırım. Bir şans daha verilebilir o zaman. Bu arada aman vizelere finallere dikkat. Sınav zamanı herşey tatlı gelir öğrenciye.Sonra bol bol oynarsınız.

Evet hocam nedense her oynadığımda farklı bir tat alıyorum güzel oluyo sağolun hocam haklısınız tesekkur ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: WomenBeta

Kessinliklee age of mythology ben hastasıyım halen oynuyorum hatta grafiklerini sevmezsen age of mythology extended edition çıktı onu oyna.
    Minecraft oynasak olur mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabiki olmaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WomenBeta

Tabiki olmaz.
    LAN FEAR NAPİYON BU SAATTE FORUMDA MANYAQQQ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dh mobil uygulaması sağolsun,arada bildirimleri işe yarıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.