Şimdi Ara

Stratejik Web Browser Oyunu - Oligopoli.Net (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
3.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • gavur oyunu oynayacağınıza Hükümran Senfoni oynayın Türk yapımı ve başka hiçbir oyunda olmayan bir teknoloji ile üretilmiş.
  • ÖZGÜR EVET ASKER BAS YA BU ARADA BANA PARA GÖNDERECOK VAR MI
  • quote:

Orjinalden alıntı: oviedo

gavur oyunu oynayacağınıza Hükümran Senfoni oynayın Türk yapımı ve başka hiçbir oyunda olmayan bir teknoloji ile üretilmiş.

Gavur oyunu değilki bu oyun. Oyunu ben tasarladım ve tüm fantezi bana ait bu nedenle 100% yerli oyun oluyor. Şu an beta aşamasında. Yarın 2 devlet daha eklenecek ve bir süre oyuna yeni şeyler eklenmeyecek. Ama gelecek için yeni düşüncelerim var. Kullanıcılar için eğlencenin yanında belki kazanç yeri bile olabilir.

Gelen arkadaşlara teşekkürler.
    Herkesi beklerim,

Özgür
  • oyun güzelmiş özgür msneni versene

bu arada oyunda ilk birinci çağa geçen ben oluyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi World_War -- 28 Haziran 2008; 20:41:00 >
  • 2 devlet daha eklendi. Devlet bayraklarını, Örgütler > Devletler Birliği yoluyla görebilirsiniz. Profilinizden devlete katılabilir veya devlet değiştirebilirsiniz.

--------------------

Bu site için yakın zamanda bir forum açılması düşünülmekte. Forum için bir admine ihtiyacım olacak. Siteyi iyi anlamış, forum işinde deneyimli ve baştan forum yaratacak, sitenin anlaşılırlığını artıracak, kafalardaki soru işaretlerini ortadan kaldıran sistematik konular açacak bir kişiye ihtiyacım olacak. Başvurmak isteyenler o_zgu_r {at} hotmail . com 'a aşağıdaki başlıklara dikkat ederek mail atsın.

Başvuracak kişiler;

* isim,
    * soyisim,
    * yaş,
    * bulunduğu yer,
    * okul-sınıf,
    * site-forum deneyimleri,
    * oligopoli.net'ten ne anladığı,
    * gelecekte bu siteyi nerede gördüğü ve neden,

konularını cevaplayarak "FORUM BASVURUSU" başlığıyla mail atarlarsa sevinirim.

3 Ağustos akşamına kadar cevaplarınızı atabilirsiniz. Sonuç ile ilgili dönüş yapılacaktır.

Saygılar,,

Özgür

• Çok ilgimi çekmedi ama Erepublik'e benzeyen bir oyun
  • Edit:Devlete katılmayı buldum,cevap vermenize gerek kalmadı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmRar -- 28 Temmuz 2008; 21:08:20 >
  • TOPRAK NERDEN ALCAZ
  • Yukarıda üye olduğum yazmıştım ama beğenmedim tavsiye etmem.
  • Bakın şunu söyleyim ki aslında bu site oyundan farklıdır. Üye olunca ve oynadıkça farkedeceksiniz ki kaynaklar tükendikçe piyasanın yükseldiğini, savaşarak kazançtan çok kaybınızın olduğunu fakat başkalarının gelişmesini önlemek için savaşın gerekliliğini.

Bu piyasadır, rekabettir, borsadır, büyümedir, tutunamamadır, sabırdır. Günlük yaşama dair iyi/kötü şeyler bulacaksınız.

Bu nedenlerle bu bence oyundan farklı bir şeydir. Görselliği iyi olmasa da bir emek söz konusu.

Daha önceden de belirttiğim gibi gerçek para bile kazanılabilir. Zaman gösterecek.
    Bu aralar çok yoğun olduğum için siteyle fazla ilgilenememekteyim.

Toprak nerden alınacak sorusu gayet doğal çünkü site biraz karışık. Zaten bu nedenle foruma da ihtiyaç duymaktayım. Kullanıcılar arası etkileşim de önemli.

Her şey için hayırlısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur_ -- 28 Temmuz 2008; 22:09:11 >

• Güncel. Bir arkadaş yeni konu açmış da.
  • nasıl asker alıcaz
  • evet nasıl asker alıcaz akademi kule filan hepsini yaptım
    birde toprak degerini nasıl yükselticez
  • Asker uretme:
    1.Akademiyi kurdugunu toprağanıa giriniz
    2.Akademiye tiklayin (kurmadan once siyah kurduktan sora kirmizi olur akademi yazisi)
    3.Artik siz halledersiniz

Böyle ressam flnda uretebilirsiniz

Bu kadar anlattik artik bi tiklarsiniz
    http://www.oligopoli.net/come.php?uid=1090
  • en işe yarayan şey ne? mesela mimar üretsek ne olur?
  • Tekrar merhaba uzun bir aradan sonra,

Oyunda "Buluşlar" kısmı eklenmiştir. Bu sayede mimar, mühendis vs. üzerinden buluşlar yapıp oyun parası kazanabilmektesiniz.

Her devlette en çok altına ve toprağa sahip olan beylik o devletin lideri oluyor ve eklenen "Liderlik" bölümünden günlük kazanç sağlayabiliyor.

Oyunda forumun açılması vs. bazı değişikliklerden sonra en önemli değişiklik oyunda savaşlardan kazanç elde etme de eklenmiş bulunuyor. Savaşlarda kazanan taraf kaybeden tarafın para ve rezervlerinin bir kısmını alabiliyor.

Biraz geniş bir oyun olması nedeni ile karışık gelebilir fakat forumda yer alan yazılar okunarak her şey hakkında ince noktalara da ulaşabilirsiniz.

Oyun:http://www.oligopoli.net
    Forum:http://www.oligopoli.net/forum.php

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.