Şimdi Ara

StRAtis

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben WorLd De oynuyorum ama artık stratise Geçme karari aldikk Donate Yokmuş Stratis de herkez eşit oluyor yanii World de 2-3 uğraşıosun 75 lvl char yapiosun adam parayi basıo bir günde hem 75 lvl Char alio hemde A grade setini çekio ve başlıo Pvp ye Benim AlabileCeğim en iyi seti alip pvp ye Başlamam 2-3 ayımı aldi ve genede o kadar çok Pvp kazanamıyorum çünkü Adamlar barayi basıpp Silahınıda Aliyo Setinide Alio Biz Dımdızlak KAlıoruz

• pekim orasi nasil bi server iimi rate nasil?cok adam warmi?fln fistik yani bahsedermisin biraz:)
  • extreem konusunda biraz bahsettim orayı oku bencee
  • Hız World Le AyNı Oyuna takılanlarda bu aralar yükselme var
  • Bu Oyunu tavsiye Ederim Güzel Bir Server Yani World Oynayanlar Kolay Alışır Diğerlerini Bilmem Serverda Grevi Bile yapmak O KAdar Kolay Değil Görev Yaparken Yaratik Kesiosun Ve Onlari Ariosun Yani tam World Oynayanlara Göre Sanırım B grade üstü Set Yok Yani TiTAN Ve KAsTİen ciler Sakin yanlışlıkla girmeyin Stratis eSize Göre Değil
  • O nedemek bizde oynadik low rate server larda Charlarimiz var orda 60+

Bi sey daha soliyeyim gecen gun satriste S grade Full set li adam gordum Haberiniz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psychonauts -- 9 Kasım 2005, 16:09:43 >
  • Bilmiorum Benim bildiğim B grade Üstü Set Yok Öle Bişi Varsa Hiç Oynamaya Değmez Yaniii
  • 50-55-60 LvL kolay LvL ler önemli OLan Ordan Sonrasi Ben World De 5 Günde 60 LVl oldum zaten Kastiktan Sonra

• World serveri c3 e gecti gusel oldu ama s grade koymalari bence bir hataydi donateli adam alcak 75 lvl +20 shihing bow onune gelene 100 tekme hesabi 1 er tane ok aticak bence cok sacma bi is duseltmeleri lazim zaten yeni acilan 4. server da buglar var.Onlar duselsin bizim arklar biraz kasssin para yapsinlar bende onari somuriim.

• BEnde Birakiorum Zaten Oyunu Artik Gelirim Extremede Takilirim
  • lan ruudy sende çok şey biliyormus gibi kaç tane konu açmısın bırak bu ayakları kardeşim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.