Beğenmeyende nebiliyim yani? abicim oyun neredeyse hikaye konusunda filmleri aratmıyor ya. İzlemek isterseniz ayrıca her gün yayınlanacağı kanalı atayım. Son güncellemelerle 2023 stray, bir değişiklik var mı siz bana söylersiniz. İlk görüşte aşık oldum oyuna ozzyburnyoutube - - - Sorular - - -
Stray Bilgisayarda Oynanır mı ? - Arkadaşlar stray zaten bir bilgisayar oyunudur
Stray Ücretsiz mi? - Stray ücretlidir.
Stray Kaç Gb? - Stray ortalama 10 gb lik depolama alanı istemektedir.
Stray 2 Çıkacak mı? - Arkadaşlar stray 2 için yayıncıdan henüz bir haber gelmedi ancak yayıncının başka güzel oyunları mevcuttur. 2 i çıkacağı zaman yada geleceği zaman bizden haber alabilirsiniz
- - - Stray sistem gereksinimleri - - -
MİNİMUM:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: Windows 10
İşlemci: Intel Core i5-2300 | AMD FX-6350
Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 650 Ti, 2 GB | AMD Radeon R7 360, 2 GB
DirectX: Sürüm 12
Depolama: 10 GB kullanılabilir alan
- - - Stray Oyununun Amacı - -
Ailesinden kopmuş, yalnız ve kaybolmuş bir sokak kedisi, unutulup gitmiş bir şehirden kurtulmak için antik bir gizemi çözmek zorunda.
- OYUNUN HİKAYESİ - STRAY -
Stray, çürümekte olan bir siber şehrin neon ışıklarla aydınlanan dar sokaklarında ve tekinsiz semtlerin karanlık ortamlarında geçen bir üçüncü şahıs kedi macerası oyunu. Alçak yüksek demeden dört bir yanda dolaş, hiç beklemediğin tehlikelere karşı kendini hazırla ve aldırışsız droidler ve tehlikeli yaratıklarla dolu bu acımasız mekânın gizemlerini çöz.
Dünyayı bir sokak kedisinin gözlerinden gör ve çevrendekilerle bir kedinin kıvraklığıyla etkileş. Gizlice yanaş, atik ol, türlü şapşallıklar yap, bazen de bu yabancı dünyanın tuhaf sakinlerini çileden çıkar.
Kedi, yol üstünde B-12 adında, uçabilen küçük bir dron ile arkadaş olur. İkili, bu yeni yoldaşlığın yardımıyla bir çıkış yolu bulmaya koyulur.
Stray, Fransa'nın güneyinde, üyeleri bir sürü kediden ve bir avuç insandan oluşan küçük bir takım olan BlueTwelve Studio tarafından geliştirildi.
- KULLANILAN SİSTEM -
ANA KART - Mag B650 Tomahawk - Wifi
İŞLEMCİ - Amd Ryzen 9 7950X 80 MB Cache bellek 4.7 Ghz Min
EKRAN KARTI - Asus TUF Gaming RTX 4070 TI 12GB
RAM - KINGSTON Fury Blast RGB 32 GB 5600 Mhz
SSD - 1 TB Kingston Nvm 5
HDD - Seagate 4 TB 7200 rpm
PSU - Evga 850 80 Plus Gold
SIVI SOĞUTMA - MSI Coreliquid 360R V2
KASA - Cooler Master Masterbox TD500 Beyaz
MONITOR - Asus Tuf Gaming VG27A
KLAVYE - Asus Tuf Gaming K1 ayarlanabilir RGB
MOUSE - Razer basilisk X Hyperspeed
SES SİSTEMİ - Logitech 5.1
KULAKLIK - Logitech G635 7.1 Ses
TWITCH İÇİN -
Twitch Kanalı : https://www.twitch.tv/biraderoynasana
DISCORD İÇİN - Oyun Aksiyon Club
Discord Kanalı : DİSCORD İÇİN BİZDEN LİNK İSTEYİN
ROBLOX HESAPLARI -
Oyun Aksiyon Roblox Hesabı :
OyunAksiyon
STEAM ARKADAŞLIK İÇİN -
zozodekid
zozodekid2 https://www.youtube.com/watch?v=mEdLb-NYk30&feature=youtu.be"Sormak istediğiniz bir soru olursa çekinmeden sorabilirsiniz" |
Bildirim