rez benim behlüle benziyor kesin oynacağım |
Stray (2022) [PC ANA KONU] #Türkçe (2. sayfa)
-
-
Düştü mü torrente link atın indirelim. 144 TL yi kedi oyununa mı vereceğim daha elektrik parasını ödeyemiyorum.
------------------------------
Bir sn ben bu oyunu ne zaman almışım.
Bekliyoruz 3 saat kaldı.
-
PlayStationyoutubehttps://www.playstation.com/en-us/games/stray/ Stray is available now on PS5 and PS4. Lost, alone and separated from family, a stray cat must untangle an ancient mystery to escape a long-forgotten cybercity and find their way home. #ps5games #ps4gameshttps://www.youtube.com/watch?v=Rda52S3Jah8&feature=youtu.be
-
6.3 GB indirme boyutu var,çıkışını gerçekleştirdi.
-
1 saat oynadım ve biraz sıkıcı gelecek başta ve half life göndermesi var göreceksiniz.pek sistem canavarı değil gibi.60 fps limit var ki dinime ters.
-
Ne tatlı bir oyun olmuş böyle, açılır açılmaz daldım oyuna kedileri zaten çok severim üzerinede bu kadar tatlı animasyonlarla çok iyi görünüyor, sadece ana karakter olan kedimiz değil tüm kedilerin animasyonları birebir gerçek, oyunu yapanların kedileri sevdiği çok belli çünkü adeta gerçek bir kediyi kontrol ediyoruz. Optimizasyon olarak hiç bir sorunu yok, 4K çözünürlükte 80-90 fps civarı çalışıyor.
-
Oyun Steam' de anlık oyuncu sayısı olarak 60K civarında, tek kişilik bir oyununda bu rakamları görebildiği gösteren rakamlar bunlar, demek ki iyi oyun yapılırsa daha fazla satması için online içeriğe gerek kalmıyor.
-
ooo eyw bu süper oldu.nan adamlar aşağı aldıkça sınırsız seçeneğini koymuşlar 60'dan sonra sınırsız olur 30'dan önce değil.töve est.bak böyle ham yaparım ben bunu.
-
Cillop gibi indie.
-
Aşırı beğendim
Bu da benim kedi
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 21 Temmuz 2022; 2:6:3 >
-
grafiklerleri dışında bir albenisi olmayan bir oyun yada ben kedileri sevmediğim için bağlanamadım oyuna an itibariyle kürekli sürümde vardır.
-
Çok kısaymış 4 saatte bitti.
-
-
Evo resim attığına göre kesin korsanı düşmüştür. Link atın indirelim.
Edit: Linki buldum. Süpersonik hızda indiriyo tek parça, ben burayı kullanıyorum. Güncelleştirmelerde otomatik iniyo oh mis.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 21 Temmuz 2022; 19:16:38 >
-
Otomatik zıplama oyunun bütün potansiyelini almış götürmüş gibi hissettim. Bunun dışında da keşif sadece başarım için uğraşan oyunculara yönelik olmuş.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çevre dizaynı 10/10.
Animasyonlar 10/9.
Hikaye 10/8.
Oyun çok güzel. Devamı gelmeli,
görmedik.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 23 Temmuz 2022; 13:16:49 > -
Oyunda 3 saati geride bıraktım, atmosfer ve animasyonlar üst düzey, görevler klişe fakat hikaye sürüklüyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X