Şimdi Ara

Stream ve Farm İçin Arkadaş Arıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • aplotsugo#2565

wizard
    mf: 140-160
    atack: 27k bufflu
    resistler: 650-750
    HP: 30-38k

act2 yata kalka bitirdim. şu an solo farm yapacak kıvamda değilim herhalde daha
    farm partisi ortamı varsa beni de ekleyin
  • ekliyorum :)
  • dün gece ah ye itemlarımı koydum vehttp://www.clare.somee.com/clare.html bu siteyi yaptım herşeyiyle bana aittir ;) sadece Flash ve Photoshop kullandım.Farm için act 2 için arkadaş aramaya devam ediyorum yanlız act 2 act 3 farmlayabılıyorum artık ama arkadaş olunca daha iyi oluyor:) elimden geldıgınce zaten arkadaşlara yarıdım etmeye çalışıyorum beni bilen bilir;) iyi oyunlar tekrardan hepinize.Clare#2472 isteyen ekleyebilir.
  • skype filan dusunursen konusarak farm yapabiliriz kulaklik aldim yeni hem onu test ederiz hemde skilmadan farmlamis oluruz.
    ekliyorum ogleden sonra 1 gibi oyunda olurum yapabiliriz.
  • Skype kullaniyormusun? Danaszas#1367

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet dostum gece farma gıdıcem ısteyen olursa gelebılır.İftardan sonra sabaha kadar farma devam şimdi uyumaya gidiyorum iyi oyunlar sana dostum.Seni ekledim.
  • Lvl 60 monk karakterim var , farm yapmak isteyenler ekleyebilir
    Feldispat#2838

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stream zamanı fullkonser Joe Satriani :) iyi oyunlar
  • Farma başlıyorum streami de açtım isteyen gelebilir arkadaşlar.İyi oyunlar;).
  • Forumdaki arkadaşlarla yaptığım 6 saat Farm sonrası çıkan itemlar hepsi 63lvl dir.hep burdan güncelliyeceğim.Yorumu size bırakıyorum...

Stream ve Farm İçin Arkadaş Arıyorum

Büyük olarak görmek isteyen için https://store.donanimhaber.com/41/6f/cd/416fcd7d0082f80726d2489a5d477b8e.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claretv -- 9 Ağustos 2012; 9:55:51 >

• streaming
  • yeni patch gelesiye kadar 24 saat farm yapıyorum aynı zamanda stream de açtım benle birlikte farm yapacak arkadaşları beklerim act 2 yapıyorum ;).
  • streaming ^_^'
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.