Şimdi Ara

Stream ve Farm İçin Arkadaş Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://tr.twitch.tv/claretv act 3 e geçebilmek para ve item için için act 1 farmlıyorum sürekli arkadaşlar hızlı bi şekilde benimle beraber farm yapmak isteyen arkadaşları bekliyorum iyi oyunlar herkese ;).

• Bir tane de rare iş görmez mi ya :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: chaos7

Bir tane de rare iş görmez mi ya :)
    Merhaba ben Varg, sizinle oynamak isterim.
    =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvrenVarg

Merhaba ben Varg, sizinle oynamak isterim.
    =)

Alıntıları Göster
    Merhaba ben CappyDH, sizinle oynamak isterim.
    =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B3AF19C22 -- 18 Temmuz 2012; 21:16:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CappyDH

=)

Tam olarak hangi nedenle yazdın bilmiyorumda, ben arkadaşı tanıyorum, o yüzden bu tarz bir cevap verdim, ama güzel oldu.
    Gider bu böyle =)
  • quote:

quote:

=)

Tam olarak hangi nedenle yazdın bilmiyorumda, ben arkadaşı tanıyorum, o yüzden bu tarz bir cevap verdim, ama güzel oldu.
    Gider bu böyle =)

Alıntıları Göster
    MF değerleriniz kaç beyler ?
  • Şuan mobildeyim bakamıyorumda tam olarak nerde farm yapıyosun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: macgdestor

MF değerleriniz kaç beyler ?

mf değerim düşük, yüksekti zamanında baktım bişe düşmüyo düzgün set dizdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alicanarslann

Şuan mobildeyim bakamıyorumda tam olarak nerde farm yapıyosun ?
    2yi farmlayabiliyorsanız onu oynayın 1 le ugrasmayın.mf falan hikaye.cok yükseltirsen 300 falan olursa belki ama 200mf ile act 1 de birsey beklemeyin.ben denedim olmuyor ama 2 de oynamaya basladıgım 3.gününde 20m ring ve 4m'na amulet sattım.daha da geliyor 2 de.act 3 farmlaması zor.temizleyebiliyorum ama farm yapıyorum denemez.oynadıkca daha iyi itemler alıyorbiliyorsunuz.act 1 le ugrasıp item düşmüyor diye sonra oyundan sıkılmayın
  • quote:

quote:

=)

Gider bu böyle =)

EvrenVarg bende sizinle oynamak isterim sizinle oynaması ayrı bir onurdur benim için ;) EvrenVarg benim en iyi dostumdur arkadaşlar yorumunu geç farketttim farm yapmaktan bakamadım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: claretv

quote:

quote:

=)

Gider bu böyle =)

EvrenVarg bende sizinle oynamak isterim sizinle oynaması ayrı bir onurdur benim için ;) EvrenVarg benim en iyi dostumdur arkadaşlar yorumunu geç farketttim farm yapmaktan bakamadım .

Alıntıları Göster
    Bende oynamak isterim,beni ekleyebilirsiniz imzamdan.

• quote:

Orijinalden alıntı: DARTH_BLACK

Bende oynamak isterim,beni ekleyebilirsiniz imzamdan.

Alıntıları Göster
    AyiAdam#2176
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocyyyy

AyiAdam#2176

Alıntıları Göster
    Stream time ^_^
  • quote:

Orijinalden alıntı: claretv

Stream time ^_^

Alıntıları Göster
    darth barbarı ne kadar hızlı kastın öyle. Bi kere oynadım seninle ve nicoyla bayağı zevkliydi.
  • Varg varsa ben de varım, dört kişi olmadıysanız tabi.

Bi' tane DH var, ama ben barbarımı 60 yapıp onunla katılmak isterim.
    Neyse, oyun içinden görüşürüz birlikte oynayamasak da:
    Bonellia#2369
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kril

Varg varsa ben de varım, dört kişi olmadıysanız tabi.

Bi' tane DH var, ama ben barbarımı 60 yapıp onunla katılmak isterim.
    Neyse, oyun içinden görüşürüz birlikte oynayamasak da:
    Bonellia#2369
    Arklarla act 3 yapmadıgım zaman room olursa katılırım bende =) hossohbet bir arkadas =) monk
    chicheck#2625
  • quote:

Orijinalden alıntı: chicheck

Arklarla act 3 yapmadıgım zaman room olursa katılırım bende =) hossohbet bir arkadas =) monk
    chicheck#2625

Alıntıları Göster
    ekliyorum arkadaşlar:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaraMaraT

2yi farmlayabiliyorsanız onu oynayın 1 le ugrasmayın.mf falan hikaye.cok yükseltirsen 300 falan olursa belki ama 200mf ile act 1 de birsey beklemeyin.ben denedim olmuyor ama 2 de oynamaya basladıgım 3.gününde 20m ring ve 4m'na amulet sattım.daha da geliyor 2 de.act 3 farmlaması zor.temizleyebiliyorum ama farm yapıyorum denemez.oynadıkca daha iyi itemler alıyorbiliyorsunuz.act 1 le ugrasıp item düşmüyor diye sonra oyundan sıkılmayın

Şans ile alakalı 1 haftadan uzun süre 2 farmladım dandik bir legendaryden başka birşey çıkmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rmutsuru

quote:

Şans ile alakalı 1 haftadan uzun süre 2 farmladım dandik bir legendaryden başka birşey çıkmadı.

Katıılıyorum. Mesela arkadaş bi 20m bir 4m act 2 den gelir elde etti. Mesela bir immortal's kemeri 12.5m e sattım ve act1 drobu dur. 4m a natalia shadow ve bir yığın 1 ile 10m arası giden item hepsi act 1 drobu. Tamamen şans ile alakalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xwins

quote:

Orijinalden alıntı: Rmutsuru

quote:

Katıılıyorum. Mesela arkadaş bi 20m bir 4m act 2 den gelir elde etti. Mesela bir immortal's kemeri 12.5m e sattım ve act1 drobu dur. 4m a natalia shadow ve bir yığın 1 ile 10m arası giden item hepsi act 1 drobu. Tamamen şans ile alakalı.

Alıntıları Göster
    Act 1-2 tanklayabilecek barbarım
    Act 1 Dpsleyebilecek witch doctorum var.

GenerAL#2773

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lord_general -- 20 Temmuz 2012; 0:22:37 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.