Bildirim
Streamerler Öldü mü?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yoo yaşıom knk -
antrenman.quote:
Orijinalden alıntı: Azyla
Yoo yaşıom knk -
siv hdquote:
Orijinalden alıntı: illfeel
antrenman.
Alıntıları Göster -
Azubu TV nasıl bir tasarım yaptıysa kimin online olup olmadığını bir türlü anlamıyorum.Twicth için dediklerin doğru xpeke froggen bazen açıklar ama fazla sarmıyorlar.Pl wings oddone hiç gözükmüyor ortalarda. -
quote:
Orijinalden alıntı: Lulu or AFK
3 gündür stream yapan adam kalmadı bir tek xpeke var oda sarmıyor beni froggen pl hotshot nerde?
not: azubu ve twitch den başka site bilmiyorum
Streamler öldi mu ?
Froggen kaldı mu ?
Hotshot öçin aldı mu ?
Emdi ürek yirtılur -
siv hd yapıyo ama onu izlersen bildiğin oyunu unutuyonquote:
Orijinalden alıntı: BattalDreadquote:
3 gündür stream yapan adam kalmadı bir tek xpeke var oda sarmıyor beni froggen pl hotshot nerde?
not: azubu ve twitch den başka site bilmiyorum
Streamler öldi mu ?
Froggen kaldı mu ?
Hotshot öçin aldı mu ?
Emdi ürek yirtılur -
quote:
Orijinalden alıntı: iDNZCLK
Azubu TV nasıl bir tasarım yaptıysa kimin online olup olmadığını bir türlü anlamıyorum.Twicth için dediklerin doğru xpeke froggen bazen açıklar ama fazla sarmıyorlar.Pl wings oddone hiç gözükmüyor ortalarda.
bende anlayamıyorum hala sivhd izleyenler var mı ? -
Yaşıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: Lulu or AFKquote:
Azubu TV nasıl bir tasarım yaptıysa kimin online olup olmadığını bir türlü anlamıyorum.Twicth için dediklerin doğru xpeke froggen bazen açıklar ama fazla sarmıyorlar.Pl wings oddone hiç gözükmüyor ortalarda.
bende anlayamıyorum hala sivhd izleyenler var mı ?
Alıntıları Göster
-
Kneecoleslaw varsa sorun yok -
quote:
quote:
Ben o adamın MSI gibi bir sponsora nasıl sahip olduğunu hala anlamıyorum. Ciddi ciddi takımları varmış ve böyle büyük sponsorlara sahipmiş adamlar.en son elohell de sponsor olmuştu.
-
quote:
quote:
quote:
Ben o adamın MSI gibi bir sponsora nasıl sahip olduğunu hala anlamıyorum. Ciddi ciddi takımları varmış ve böyle büyük sponsorlara sahipmiş adamlar.en son elohell de sponsor olmuştu.
adam trolleyerek izleyici kazanıyor biz yapsak omg noob report olur.
gbob a sponsor olsalar daha iyi en azından müzikleri güzel
-
MLG Dallas denen bir olay var baya bir takım katılacak ondandır...quote:
Orijinalden alıntı: Lulu or AFKquote:
quote:
quote:
adam trolleyerek izleyici kazanıyor biz yapsak omg noob report olur.
gbob a sponsor olsalar daha iyi en azından müzikleri güzel
Alıntıları Göster
-
Ocelote niye yapmiyor bilen var mi ? -
The Rain Man izlerdim teemo oynamayı ondan öğrendim kaç gündür yok geçen bi kaç maç oynadı yine kaybolduquote:
Orijinalden alıntı: Not Afraid
Ocelote niye yapmiyor bilen var mi ? -
Düzenli Siv HD izliyorum hergün. -
birazdan baslayacak olan turnuva maclarına hazırlık yapıyorlardı :D saat 0.30 gibi TSM GGU macı baslıcakquote:
Orijinalden alıntı: HORSESHOEBREAKER
Düzenli Siv HD izliyorum hergün.
edit:imla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spyhnx. -- 15 Mart 2013; 23:46:41 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Spyhnx.
birazdan baslayacak olan turnuva maclarına hazırlık yapıyorlardı :D saat 0.30 gibi TSM GGU macı baslıcak
edit:imla
sağol.
bu arada westdoor vardı bir aralar çok güzel tf oynardi şu an nerde bilen var mı? -
quote:
Oddone felan sabah açıyo. Her sabah 10 gibi rast geliyorum ona. -
quote:
Orijinalden alıntı: Nitrourea
Düzenli Siv HD izliyorum hergün.
hocam saat kaç gibi oynuyor bir türlü denk gelemiyorum
Benzer içerikler
- troll nickler
- pre ne demek
- lol chat açma
- troll duo isimleri
- valorant pre isimleri
- riot mmorpg
- lol kaç gb
- afk nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X