Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Street Fighter 4 ONLİNE OYNAMA YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
8.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyunun orijinalini tee amerikalardan getirttim ama online bağlantısını beceremedim. oyunu açtıktan sonra game for windows live ayarlarını yaparken , girmiş olduğum email adresini kabul etmiyor. ''farklı bölgeyi kabıl etmiyoruz'' gibi bir uyarı çıkıyor. tam olarak böyle yazmıyor ama az ingilizcemle öyle olduğunu düşünüyorum. yeni bir email hesabı açtım ve oturduğum yeri amerika olarak seçtim. bununla hesap aççmaya çalıştım yine olmadı. bunlardan başka ne yapmam gerekiyor acaba? port açmam filan mı gerekiyor.? normalde benim modemim torrentte filan port açmaya gerek duymadan doğruddan bağlanabiliyor. bi yardımcı oluverin yav. sırf online oynayabilmek için verdik o kadar parayı. yazık olmasın oyuna. içim gidiyor valla.

• gerek kalmadı arkadaşlar , çözdüm olayı. live kullanıcı adım : ottomanstyle1 kapışmak isteyen buyursun.
  • Hoca nasıl çözdün ya bir yardımcı olsaydın benim gibi aynı sorunu yaşayanlar için.
  • hocam bana da bi arkadaş söyledi. önce çalıştır'a geliyosun. cmd yazıp enter yapıyosun. yani eski dos komut sistemini açıyosun. donatılarda da var zaten, orda da açabilirsin. komut satırına önce ''netsh winsock reset'' yazıp enter'a basıyosun. sonra pc'yi yeniden başlat yapıyosun. yeniden başlatınca tekrar komut sistemini açıyosun. ve satıra bu kez şunu yazıyosun : ''netsh int ip reset resetlog.txt'' bunu yazdıktan sonra tekrar yeniden başlatıyosun pc'yi. sonra oyuna girip hesabını açıyosun. ben bu şekilde yaptım ve çalıştı.
  • Saol valla denemediğim şey kalmadı diyordum ikinci komutu yapmıştım zaten ilkini yapınca girdi direk çok saol.
  • Orjinal oyunu nerden aldın kardeş?

Birde XBOX Live'dan oynanıyor diye birşey duymuştum. Yani PC'den xbl'e mi bağlanıyor?
  • Ben club seriali aldım sadece, xboxlarda var herhalde rakiplerde biz pcden bağlanıyoruz yani.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • beyler bunun için serial gerekiyormu komut işlemlerini yaptıktan sonra??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.