Capcom tarafından geliştirilen oyunun yakında duyurulması bekleniyor. Oyun Sf5 in devamı ve daha eski karakterlerle gelmesi bekleniyor. Capcom tarafından verilen ipucunda Street Fighter 6 işaret edilmekte "Selamlar, dövüşçüler! Geçtiğimiz yaz ay döneminin ardından geçen bir senede Street Fighter V topluluğu ile iletişim halinde kaldık. O zamandan beri, yakında çıkacak Street Fighter V içeriğinin öncesinde dört dijital etkinliğe ev sahipliği yaptık. SFV Sonbahar Güncellemesi, oyunun son karakteri Luke’a derin bir bakış atabileceğiniz, SFV’ye odaklanan beşinci ve son dijital etkinliğimizi işaret ediyor. Luke, bir sonraki Street Fighter projesinin önemli bir parçası olacak, bu yüzden onunla oynarken heyecanlanacağınızı umuyoruz. Henüz bu proje hakkında konuşmaya tam olarak hazır olmasak da, SFV’deki Luke, Brawlhalla ile olan işbirliğimiz ve Capcom Cup VIII hakkında çok fazla şey paylaşacağız!” IGNyoutube HERE COMES A NEW STREET FIGHTER. It's official: Street Fighter 6 is in development! Stay tuned for more news coming Summer 2022. https://www.youtube.com/watch?v=rN_PBAK5YyM&feature=youtu.beOyun resmi olarak duyuruldu... Edit:Capcom ayrıca, Darkstalkers serisinin tamamı dahil olmak üzere 10 klasik başlıktan oluşan bir antoloji olan Capcom Fighting Collection'ı da duyurdu. Capcom Fighting Collection 24 Haziran 2022'de PS4, Nintendo Switch, Steam ve Xbox One için çıkacak < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zooe -- 9 Haziran 2023; 17:23:43 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Street Fighter 6 Ps5 ANA KONU
-
-
Sızıntılara göre, oyunun kod adı CAPCOM 6 - bu mantıklı. Ayrıca oyunun test aşamasında olduğu da söyleniyor.
Capcom'un kurumsal yetkilisi Midori Yuasa'nın şimdi projeyi yapımcı Yoshinori Ono'dan devralarak yönettiğini öne sürdü. IGN , sızıntıları doğruladı ve Street Fighter 6'nın 2022'nin 3. çeyreğinde, Super Street Fighter 6 versiyonunun ise 2023'ün 4. çeyreğinde çıkmasının beklendiğini gösteren bir programla doğruladı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu sene oyun 12 Ağustos 2022'de 35. yıl dönümünü kutlayacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vector x-31 -- 1 Şubat 2022; 20:28:8 > -
Umarım oyun bir an önce duyurulur ve beta başlar. 😀
Çıksında sıra yeni nesil DMC'ye gelsin.
-
Bekliyoruz heyecanla 😀
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
IGNyoutubeHERE COMES A NEW STREET FIGHTER. It's official: Street Fighter 6 is in development! Stay tuned for more news coming Summer 2022.https://www.youtube.com/watch?v=rN_PBAK5YyM
-
Süper oldu tam bekleğim tarih
sf6 çok büyük ihtimal ps5 ex olacak.
-
bekliyoruz sabırsızlıkla :)
-
sputnik türkiyeRyu ve Luke sahnede: Capcom, Street Fighter 6'yı resmen duyurduhttps://tr.sputniknews.com/20220221/ryu-ve-luke-sahnede-capcom-street-fighter-6yi-resmen-duyurdu-1054082012.html
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ex olacağını sanmıyorum, Xbox'a gelmekle birlikte Day One Gamepass'e bile gelebilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
SF 6 Resident Evil 7 ve Village'da kullanılan RE engine ile geliyormuş.Ben bu motoru neden dövüş oyunlarında kullanılmadığını merak ediyordum bu haber beni çok memnun etti,piyasadaki en iyi grafik motorlarından biri zaten.
-
Açıkçası ben Unreal Engine 5 ile geliştirilmesini isterdim. Gerçi SF5 ile arasında gözle görülür bir fark olsun da motorun ismi çok önemli değil. Yeter ki 6 yıllık SF5 ile hemen hemen aynı seviyede olmasın görüntüler.
-
Re engine yakismis, karakterler dogru duzgun detayli olunca bambaska oluyor ... Console exc olur umarım
-
8 karakterle açılır. Kalanları dlc satarlar.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: mertvontrier8 karakterle açılır. Kalanları dlc satarlar.
Şaşırırmıyız.. Tabiki hayır
İlk defa yapacakları bir rezillik değil sonuçta
-
Capcom'un son AAA projelerinin çoğu için tercih edilen motor olmuştur . Ve söylentiler, Street Fighter 6'nın bu RE Engine serisine katılacağını gösteriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zooe -- 24 Mart 2022; 8:32:3 >
https://comicbook.com/gaming/news/street-fighter-6-playstation-state-of-play/
2 haziranda gösterilme ihtimali var...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bugün Guile ile Diamond 1 e yükseldim. Bi hayırlı olsununuzu alırım
|
https://twitter.com/_MenaRD__/status/1697948566893797550?s=20
Arkadaşlar, bizi ortadoğu turnuvalarına ısrarla dahil eden capcom a karşı evo finalisti menard destek mesajı paylaşmış, katılalım eleştrimizi yazalım şu saçmalığa son versinler. |
Dün online'da devamlı aynı kişilerle eşleştirdi şaka gibi. Akraba olduk artık hep aynı isimler. |
Hocam Sf de Grafik ilk planda olmaz. Genellikle oyun motoru, kombolar, Ms lik vuruşlar fokus gibi teknik ön planda olur. Keza ilk kez bir Street figter da İnsancıl bir grafik kullanılmış ve Dövüş oyunlarında Gelmiş en üst mertebe Street figter 6 dır.. |
Bunca stresin altında, orta yaşımızda, gelecek kaygılarıyla siyasete gömüldüğümüz şu dönemde, bu oyun bana 1-2 saat de olsa herşeyi unutturdu ya... Okul aralarında atari salonunda jetonla sf2 oynayanlar beni iyi anlar. Ne olursa olsun, çocukluğumuzdaki o heyecanı, hevesi kaybetmeyelim, bunlar da geçer...
|
Bir gazla indirimin son saatlerinde 1460 TL'yi basıp Ultimate Sürüm aldım. İyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum. Dövüş oyunlarını sevmeme rağmen pek becerememek biraz canımı sıkıyor. Casual olarak takılırım arada. Neyse aklımda kalacağına kütüphanede kalsın. |
Benzer içerikler
- fifa 23 türkçe yama
- ps4 yön tuşları ile oynama
- ufc 4 ps4 tuş kombinasyonu türkçe
- ps5 dik mi yatay mı
- en iyi ps5 oyunları
- efootball 2024 türkçe spiker
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X