< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Street Fighter 6 Ps5 ANA KONU (15. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Oyunu denedim ps5 de acayip tırt grafikler ps3 hallice gel MK 12 gel
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
PC için demo indirmeye açılmış Steam'den.
Xbox a da geliyor beyimquote:
Orijinalden alıntı: AlgoMan
PC için demo indirmeye açılmış Steam'den.iyi çalışın çok kol kıracaksiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
O mu bu mu derken kaptırdım gözümü kapatıp ultimate'i hocam. Gün sayıcaz.
-
Kombolar kompleks hale gelmiş. Baya çalışmak lazım oturması için. Ken'le oynuyorum keşke demoda olsaydı. Gün sayıyoruz artık. Bu modern kontrolü çok denemedim, classic'le devam ediyorum. Pro oyuncular ne tercih ediyor acaba.
-
-
Modern kontrol oyunu daha çok kişi oynayabilsin diye yeni başlayan acemi oyuncular için getirilmiş. İleri + özel hareket tuşuna basınca DP(shoryuken) yapıyor mesela. Otomatik kombo yapıyor. Komboyu kendi tamamlıyor gibi. Pro oyuncular klasik kontrol devam çünkü modern kontrol ile esnek olunamıyor, dilediğiniz gibi kombo yapılamıyormuş.
Aynen. Grafikler geriye gitmiş.
-
Oyunun grafik ve animasyonları gayet gelişmiş ve iyi , ps3 grafik kalitesiyle bir tutan zerre bu oyunun yapısından ve gelişiminden anlamıyordur.
-
-
SF her çıkardığı oyunda grafiksel olarak çok büyük değişim yapmıştır 3-4-5-6 arası farklar inanılmaz tabi bunda 7 yılda bir çıkmasının da etkisi var.
MKX ile MK12 arasında uçurum yoktu mesela, tekken desen 50 yıldır aynı grafik nerdeyse, tekken 8 fena durmuyor.
-
Hocam Sf de Grafik ilk planda olmaz. Genellikle oyun motoru, kombolar, Ms lik vuruşlar fokus gibi teknik ön planda olur.
Keza ilk kez bir Street figter da İnsancıl bir grafik kullanılmış ve Dövüş oyunlarında Gelmiş en üst mertebe Street figter 6 dır..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gel senin aklını alayım bir gün haber ver mk11 atalim geçen gün skander555 ağlıyordu karşımaquote:
Orijinalden alıntı: LeonHeart_06
Bu mesaj silindi.
Hocam oynanışa dinamiklere lafım yok ama şu devirde biraz ayıp oluyor hdr olarak bile açmıyor oyunu birde sokaklarda gezintiye çıkıyorsun o nasıl bir kepazeliktir 😃😃
Ekle hocam kapışalım müsait zamanda 🙂
LeonHeartTR
Adamın dibisinquote:
Orijinalden alıntı: LeonHeart_06
Ekle hocam kapışalım müsait zamanda 🙂
LeonHeartTRmk12 fragman beklemekten kök saldık ve kardeşim Ed horon denilen kebapçı kadar trolu yok twittlerine bak dalga geçiyor hep neyseki ps etkinliği it gibi bekliyorum
-
Ahahahaaj mk12 dedin yukarı bak yukarı mesajına Allah soyletti seni beaquote:
Orijinalden alıntı: KAKÁSF her çıkardığı oyunda grafiksel olarak çok büyük değişim yapmıştır 3-4-5-6 arası farklar inanılmaz tabi bunda 7 yılda bir çıkmasının da etkisi var.
MKX ile MK12 arasında uçurum yoktu mesela, tekken desen 50 yıldır aynı grafik nerdeyse, tekken 8 fena durmuyor.
Bu arada dediklerine kesinlikle katılıyorum..bu arada arkadaşlar KAKA ya dikkat edin salt Dr oyuncusudur çok iyidir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X