Şimdi Ara

Street Fighter 6 Ps5 ANA KONU (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
1.031
Cevap
25
Favori
31.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alpalp84

Hocam saydığın ateri salonu oyunlarını bende oynamıştım. Hemen hemen her dövüş oyununu aktif oynuyorum. Şu sıralar kof oynuyorum. Ama artık yaş kemale erdi. Sizin kadar hayatta maç yapamam artık.

Bu arada kof 96 gelmiş geçmiş en iyi koftur hele iori,mature,vice üçlüsü muaazzam kimse yenemezdi beni ,hatta birebir kavga etmisligim var çokça tekme tokat ataride

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyunu denedim ps5 de acayip tırt grafikler ps3 hallice gel MK 12 gel

• PC için demo indirmeye açılmış Steam'den.

• quote:

Orijinalden alıntı: AlgoMan

PC için demo indirmeye açılmış Steam'den.
    Xbox a da geliyor beyimiyi çalışın çok kol kıracaksiniz

• AlgoMan kullanıcısına yanıt

O mu bu mu derken kaptırdım gözümü kapatıp ultimate'i hocam. Gün sayıcaz.

• Skylined kullanıcısına yanıt

Kombolar kompleks hale gelmiş. Baya çalışmak lazım oturması için. Ken'le oynuyorum keşke demoda olsaydı. Gün sayıyoruz artık. Bu modern kontrolü çok denemedim, classic'le devam ediyorum. Pro oyuncular ne tercih ediyor acaba.

• Street Fighter 6   Ps5 ANA KONU

Grafiksel olarak çok fark var gerçekten

• stylerbb kullanıcısına yanıt
    Modern kontrol oyunu daha çok kişi oynayabilsin diye yeni başlayan acemi oyuncular için getirilmiş. İleri + özel hareket tuşuna basınca DP(shoryuken) yapıyor mesela. Otomatik kombo yapıyor. Komboyu kendi tamamlıyor gibi. Pro oyuncular klasik kontrol devam çünkü modern kontrol ile esnek olunamıyor, dilediğiniz gibi kombo yapılamıyormuş.

• LeonHeart_06 kullanıcısına yanıt

Aynen. Grafikler geriye gitmiş.

• Oyunun grafik ve animasyonları gayet gelişmiş ve iyi , ps3 grafik kalitesiyle bir tutan zerre bu oyunun yapısından ve gelişiminden anlamıyordur.

• Bu oyuna ps3 oyunu diyen göz doktoruna gitsin evet mk ile tabiki kıyaslanmaz ama oynanış olarak da çöp mk ile de ben kıyaslamam sfyi.

Dünyanın en iyi akıcı animasyonlarına sahip dövüş oyunu sf6dır, robotumsu hareketleri olan çöpoğluçöp mk12'yi de gördük.

Grafiklerde devrim var 4-5 ile kıyaslarsak, re engine ile oyun muhteşem oldu.

Ps3müş, yav he he

Street Fighter 6   Ps5 ANA KONU Street Fighter 6   Ps5 ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 26 Nisan 2023; 16:23:6 >

• MERNEPTAH kullanıcısına yanıt

SF her çıkardığı oyunda grafiksel olarak çok büyük değişim yapmıştır 3-4-5-6 arası farklar inanılmaz tabi bunda 7 yılda bir çıkmasının da etkisi var.

MKX ile MK12 arasında uçurum yoktu mesela, tekken desen 50 yıldır aynı grafik nerdeyse, tekken 8 fena durmuyor.

• LeonHeart_06 kullanıcısına yanıt

Hocam Sf de Grafik ilk planda olmaz. Genellikle oyun motoru, kombolar, Ms lik vuruşlar fokus gibi teknik ön planda olur.

Keza ilk kez bir Street figter da İnsancıl bir grafik kullanılmış ve Dövüş oyunlarında Gelmiş en üst mertebe Street figter 6 dır..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeonHeart_06

Bu mesaj silindi.
    Gel senin aklını alayım bir gün haber ver mk11 atalim geçen gün skander555 ağlıyordu karşıma

• Zooe kullanıcısına yanıt
    Hocam oynanışa dinamiklere lafım yok ama şu devirde biraz ayıp oluyor hdr olarak bile açmıyor oyunu birde sokaklarda gezintiye çıkıyorsun o nasıl bir kepazeliktir 😃😃

• MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    Ekle hocam kapışalım müsait zamanda 🙂
    LeonHeartTR

• quote:

Orijinalden alıntı: LeonHeart_06

Ekle hocam kapışalım müsait zamanda 🙂
    LeonHeartTR
    Adamın dibisin mk12 fragman beklemekten kök saldık ve kardeşim Ed horon denilen kebapçı kadar trolu yok twittlerine bak dalga geçiyor hep neyseki ps etkinliği it gibi bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

SF her çıkardığı oyunda grafiksel olarak çok büyük değişim yapmıştır 3-4-5-6 arası farklar inanılmaz tabi bunda 7 yılda bir çıkmasının da etkisi var.

MKX ile MK12 arasında uçurum yoktu mesela, tekken desen 50 yıldır aynı grafik nerdeyse, tekken 8 fena durmuyor.

Ahahahaaj mk12 dedin yukarı bak yukarı mesajına Allah soyletti seni bea

Bu arada dediklerine kesinlikle katılıyorum..bu arada arkadaşlar KAKA ya dikkat edin salt Dr oyuncusudur çok iyidir

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.