Burak Chun li ile ilk denemem nasıl benim baya hoşuma gitti.. https://www.youtube.com/watch?v=UtSt3ZnhYDg&feature=youtu.be < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zooe -- 19 Mayıs 2023; 15:51:26 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Street Fighter 6 Ps5 ANA KONU (20. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Lobby'de kontrolleri classic yapıyorum, oyunda modern oluyor oyunda değişmiyor;(((( ve karakter değiştiremiyorum luke de kalmış hep onla oynatıyor;(((
-
Ortak alana gidince Kare ye bas hocam karakteri seçince Üçgene bas ve contellleri Classic yap ve save yap.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1.Yıl Nihai Paket ve 1.Yıl Karakter Paketi arasında ne fark var?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Chunli en zor karakterlerden biridir ama zevklidir, ben sarhoşu kasiyorum 😂
Videoyu izledinmi 😁😁 ful izle
Oyunu steam den indirmiştim tesadüf şimdi gördüm steam de beta testine katılmak için talep butonu varmış yeni gördüm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
PS5'te aşırı fazla pingim var. Kablolu bağlanıyorum ve tek cihaz bağlı. Başka hiçbir şey aynı ağa bağlı değil. Tek çubuk çekiyor. Utanmasa o da çekmeyecek. Tek maça girdim o da zar zor bitirdim. 400+ ms var. Neredeyse bütün online oyunlarda gördüğüm en yüksek ms 400. Aynı sorunu yaşayan var mı? Veya bir şeyleri yanlış mı yapıyorum? Eu sunucusunda deniyorum- kaldı ki diğer tüm sunucularda da durum aynı.
-
Hocam oyuna girişte benim bağlantı için de stable değil deyip tek diş gösteriyor ama EU serverlarına girip birinin yanına oturduğumda 4-5 diş gayet akıcı. Ranked'ta en düşük 3 diş oldu o da akıcıydı.
Ultimate ile Deluxe paket arasında biraz ekstra para, kıyafet ve saha var. Karakterler aynı. İkisi de ilk DLC karakterlerini alacak.
Dediğim gibi, maçta 400+ ping aldım ne yazık ki..
-
Teşekkürler. Deluxe alıyorum. Diğerine gerek yok.
-
saol çok makbule geçti, gizlemişler! oyundaki lobby de yabancılarda soruyordu bunu.
-
Birde Oyunun Ana menüde Graphics modundan mutlaka Performance moda alın arkadaşlar çok farkediyor..
arkadaslar bunu demidaki gibi evde karsilikli oynayamiyor muyuz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dövüş oyunlarında yeni birisi için Modern kontrolleri önerir misiniz yoksa Classic kontrollere ne kadar erken alışırsam o kadar iyi mi? Düz dualsense ile oynayacağım oyunu.
-
Maalesef o mod kapalı. Sadece online var.
-
İzledim, kucuk yumruga cok basiyorsun yapma 😂
Bunca stresin altında, orta yaşımızda, gelecek kaygılarıyla siyasete gömüldüğümüz şu dönemde, bu oyun bana 1-2 saat de olsa herşeyi unutturdu ya... Okul aralarında atari salonunda jetonla sf2 oynayanlar beni iyi anlar. Ne olursa olsun, çocukluğumuzdaki o heyecanı, hevesi kaybetmeyelim, bunlar da geçer...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X