Şimdi Ara

Street Fighter IV ( 48 Adet Yeni Resim ) İçeride...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SF IV Yepyeni en son görüntüler yayınlandı Tutamıyorum kendimi hertürlü oyunu oynadım allaha şükür bu güne kadar ama arkadaşım yok o jeton o salonun kokusu o çalan sesler her makineden gelen dışınlar vınlar ! offff offff tek jetonla mortal kombatı bitirirdim Hatta hiç unutmam bi kere hatunun biri vardı sarışın Keni ile oynuyodu aldım hondayı acımadım kıza hiç kibar değilim o konularda sonra continue yazısı çıktığında suratı kanlar içinde kalan Ken'e kız aşkım noldu sana demişti... Sonra çok pişman oldum neden teselli etmedim diye ama Neyse çok uzatmayalım resimlere geçelim .... Unutmadan sizleri bilmem ama harbi gamepadde olmuyo olmuyo olmuyo o atari salonu kollarından alıcam bu sefer kesin koydum kafaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ps3_Ology -- 7 Şubat 2008; 23:43:06 >

• ss ler harika, tekken yerine ben bunu alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^mrtalb^

ss ler harika, tekken yerine ben bunu alırım
    Bu grafikler harika ya. Bu arada chun li fazla seksi mi olmuş ne öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sfred

Alıntıları Göster
    süper olacak bence, sabırsızlıkla bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: funkmaster

süper olacak bence, sabırsızlıkla bekliyorum.

Alıntıları Göster
    grafikler o eski havayı nexgen tadına cevirmiş ama o eski tadınıda bozmamış....gercekten harika bir oyun olacak....
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanext

grafikler o eski havayı nexgen tadına cevirmiş ama o eski tadınıda bozmamış....gercekten harika bir oyun olacak....

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: by _GoKhAn

Evet aynen Bi ara 3d street fighter çıkmıştı nefret etmiştim Şimdi gönlümü kazandılar . çizgiyi bozmadan

• quote:

Orijinalden alıntı: Ps3_Ology

quote:

Orjinalden alıntı: by _GoKhAn

Evet aynen Bi ara 3d street fighter çıkmıştı nefret etmiştim Şimdi gönlümü kazandılar . çizgiyi bozmadan

Alıntıları Göster
    3D olan EX plus 2 idi..ps one da ne oynardım ama tabi zero -zero 2 nin yerini tutmamıştı...strett fighter a bu sekilde grafikler acayip yakısıyor...hey gidi gunler hey.....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanext

3D olan EX plus 2 idi..ps one da ne oynardım ama tabi zero -zero 2 nin yerini tutmamıştı...strett fighter a bu sekilde grafikler acayip yakısıyor...hey gidi gunler hey.....

Alıntıları Göster
    Ya eski günleri yad etmek için bile gider konsol alırım

• quote:

Orijinalden alıntı: TuRk_OyUnCu

Alıntıları Göster
    SS'lere bakıyorum ne bileyim içim bir tuhaf oyun çok süper olacak da demiyorum çok kötü olacak da diyemiyorum bir acayip geldi grafikler

Xbox 360,Playstation 3===>Nextgen===> Bu grafikler ne bileyim bir acayip oldum.Ya da psikolojim bozuldu delirdim herhalde.

Mortal Kombat Armageddon gibi yapsalardı keşke grafikleri diyorum içimden bir yandan da böyle daha güzel Street Fighter'ın grafikleri böyle olmalı diyorum

Ne bileyim kararsız kaldım oynayınca göreceğiz neyin ne olduğunu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 8 Şubat 2008; 3:37:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TuRk_OyUnCu

Alıntıları Göster
    İNŞALLAH OYUNDA SS LER GİBİ OLUR
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrcunFix

İNŞALLAH OYUNDA SS LER GİBİ OLUR

Alıntıları Göster
    Görüntüler harika gerçekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lavey

Görüntüler harika gerçekten

Alıntıları Göster
    eline sağlık valla mükemmel olmş adamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: witchunter

Alıntıları Göster
    TV de ne oynardık haa bunu showtv de akşam üstü okuldan gelince :)) ahaha ne günlerdi... Hugo fln
  • quote:

Orijinalden alıntı: witchunter

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mertyucel1905

Birşey değil
  • Eline saglık mukemmel ssler bayılldım valla son karakterı tanıyamadım o kadar ama blanka nın taklası mukemmel olmus hele zangıef of anam of bızı mukemmel bı oyun beklıyo chunlıyle hanya yapıcam onlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^mrtalb^

quote:

Orjinalden alıntı: ^mrtalb^

Ben hem Tekken 6'yı hemde Street Fighter 4'ü alıcam. Özellikle bu oyunlarda online olayı dehşet olacak.

quote:

Orjinalden alıntı: Sfred

Her oyundaki bayan karakterlerin ortak özelliğidir bu zaten. Büyük füzeler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Queen Hentai -- 8 Şubat 2008; 12:21:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-43C393024

Eline saglık mukemmel ssler bayılldım valla son karakterı tanıyamadım o kadar ama blanka nın taklası mukemmel olmus hele zangıef of anam of bızı mukemmel bı oyun beklıyo chunlıyle hanya yapıcam onlara
    quote:

Orjinalden alıntı: karamba13

Eline saglık mukemmel ssler bayılldım valla son karakterı tanıyamadım o kadar ama blanka nın taklası mukemmel olmus hele zangıef of anam of bızı mukemmel bı oyun beklıyo chunlıyle hanya yapıcam onlara

Sende sağol

• quote:

Orijinalden alıntı: Şatyfknmautankılfaka

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Chun li için alıcam bu oyunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sfred

Chun li için alıcam bu oyunu

Alıntıları Göster
    Gerçekten mükemmel bir oyun yani.Asla vazgeçmedim hala bile arada ex serilerini oynarım bence çok zevkli.Yalnız merk ediorum.Exel modu tekrar gelecekmi.Bana kalırsa gelmeli çünkü exel modu oyunu daha zevkli hale getiriyor.Çok farklı kombolar çıkabiliyor.Umarım exel modu olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: savanam

Gerçekten mükemmel bir oyun yani.Asla vazgeçmedim hala bile arada ex serilerini oynarım bence çok zevkli.Yalnız merk ediorum.Exel modu tekrar gelecekmi.Bana kalırsa gelmeli çünkü exel modu oyunu daha zevkli hale getiriyor.Çok farklı kombolar çıkabiliyor.Umarım exel modu olur.

Alıntıları Göster
    way way süpermiş yaw ssler valla bekleyin ps3 geliyo valla

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.