Ya bu Akumanın kıyafeti çok ciks olmuşEsksi daha güzeldi yedeğini de almamışım,hayır sever biri upload edbilir mi acaba???
Dur atayım.Ama sende bana Ken'in orjinal costum yedeğini at olurmu
Orochimaru yeni beden bulmuş yama için saol
chun li nin kıyafetine bittim gerçekten
2.2 ghz, 1 gb ddr 400 mhz ram, 256 mb nvidia 6200 ekran olan sistemimde oyunu kasmadan oynarmıyım arkadaşlar ?
quote:
Orjinalden alıntı: SurlarÖnünde
2.2 ghz, 1 gb ddr 400 mhz ram, 256 mb nvidia 6200 ekran olan sistemimde oyunu kasmadan oynarmıyım arkadaşlar ?
Normal ve low ayarlarda oynayabilirsiniz.
quote:
Orjinalden alıntı: SurlarÖnünde
200 300 mb lık bi benchmark var oyun çıkmadan önce yayımlanmıuş sistemler test edilsin diye onu indirip deneyebilirsniz
Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar.
orjinal kostümün silinip üstüne yenini gelmesi kötü ya.yedeğini almayı unuttum kötü oldu.2. renk seçeneğinde bunlar çıksaydı
teşekkürler eline saglık
rose nin kıyafetler olmuyor biri çalışanını upload edebilir mi
bende yedeklemedim unuttum.arkadaşlar orjinal kostumleri upload yaparmısınız rica etsem.2 kişi aynı adamı alınca problem çıkıo simsiyah,benbeyaz çıkıo moralimi bozuo.
arkadaşım olacak artık o kadar olay sen gidip para vererek al o kadar cok istiyorsan bir cok kişi bu kıyafetler için para verdi...bunları arkadaşın biri bulmuş yayınlamış ... ama elinize saglık cok teşekkür ederim butun karakterlerin oldugu pakette gerçekten 25 kıyafet warmı en azından 24 seth için kıyafet olmaz sanırım...:D
Ronspy arkadaş, COMPLETE COSTUMES PACK i indirdim dediğin klasöre attım, oyuna girdim ama kostümler çıkmadı. Bir ayar mı yapmamız gerekiyor bu kostümleri seçmek için?
Yalniz sagata kim tayt giydirmis merak ettim sagat gormesin
Sonra sagata gelir valla
quote:
Orijinalden alıntı: killnOd
Yalniz sagata kim tayt giydirmis merak ettim sagat gormesin
Bu dosyaları uygulayınca sanırım online modda sadece kendimiz görebiliyoruz karşı taraf göremiyordu.İlla Live'dan MS Point ile alıcaz
Kostümleri çalıştırabilen var mı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme