Şimdi Ara

Street Fighter IV PC Çift Kol Ayarları Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
29.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sistemime bir hevesle kurdum PC versiyonunu ama çift kol ile iki kişilik oynayamadım.

İki koluda oyuna girmeden sisteme takıyorum. Oyunda Player and Player kısmına geldiğimde ilk hangi kolla seçersem o 1P oluyor ekranda uyarı olarak "Press Start for 2P" uyarsı çıkıyor fakat diğer koldaki tüm tuşlara basmama rağmen aktif olmuyor.

Oyunun Options menüsünden Button Config kısmına geliyorum. Burada iki koluda aktif yapıyorum fakat bir önceki menüye geri gelirken yine tek kola dönüyor. O ekranda ikisininde aktif olduğu bell ioluyor ama ikisi aktifken bir önceki ekrana geri dönüş olmuyor. Geri dönerken birini muhakkak ptal etmek gerekiyor.

Oyunu başlattığımzıda karşımıza gelen ilk ekrandaki Configrasyonda her iki kodla gösteriyor.

Google ile bir sürü arama yaptım fakat herkes aynı şeyi vermiş bi arkadaş 1 klavye 1 kol ile yapılışını anlatmış ama ben 2 kol ile oynamak istiyorum. Onun dediklerinide 2 kol içi ndenedim ama olmadı.

Bilgisayarda 2 kol ile çift kişilik ayarlarını yapabilen varsa lütfen yardımcı olsun :(

Şimdiden teşekkürler

• Aynı sorun benim başıma gelmişti fakat çift kol değil klavye-kol şeklinde. 2. oyuncuyu yani klavyemi 1. oyuncu olarak oyuna tanıtıp 2 tarafıda aktif hale getirmeyi başarmıştım. Yaptıklarının tam tersini denemen gerekiyor yani fakat 2 kol olduğu için işler biraz değişecektir sanırım. Bu yüzden 1 klavye 1 kol olarak oyuna kendini tanıtıp daha sonra Xpadder ile klavye olarak tanıttığın 1. veya 2. oyuncuyu gamepad e aktarıcaksın. Şöyle izah edeyim Xpadder bir sanal gamepad yaratma programı ve tuşları tek tek oyunun aktif etmediği 1. kol için veya 2. kol için giriyorsun ve oyunun seni 1 klavye 1 kol olarak görmeye başlıyor ve sorununda benim yukarda çözdüğüm gibi çözülüyor olması gerekiyor. Biraz karışık bir durum ama denemende fayda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cursive -- 13 Eylül 2009; 1:47:40 >
  • cursive teşekkür ederim deniyeceğim.

Fakat oyun her iki koluda tanıyor ama sadece bi tanesini aktif yapıyor. Add 1P diye bi yer var ordan aktif olan ıdeğiştirebilyoruz ama bu sefer diğeri iptal oluyor. Yani 2P olayı olmuyor.

sizinkini bir deneyeyim bakalım
  • benim anlamadığım zaten bu oyun PC için yapılmamış mı? neden böyle karışık oluyor neden 2 kol ayarı böyle saçma zaten bu oyunu kim klavye ile oynar ki :)
  • MERHABA ARKADASLAR BEN STREET FIGHTER 4 PC YENI ALDIM FAKAT BIR TURLU ONLINE OYNIYAMIYORUM NE YAPMAM LAZIM BIR HAFTA DAN BERI UGRASIYORUM OLMUYOR KAYIT YAPMAM GEREKTIGI YAZIYOR EKRANDA KAYIT OLUYORUM SONRA X BOX IN SITESINE YONLENDIRIYOR HIC BIR SEY ANLAMIYORUM BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM

• Arkadaşlar bana tuş ayarları lazım. 2 koluda tanıtıyorum ama örneğin şöyle bir durum var. örneğin ilk etapta kolun sağ alt tuşu start görevi yapıyordu. Kafama göre düzelttim ama bana orjinal tuşların yeri lazım.. Yardımcı olursanız sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaDigitaL

benim anlamadığım zaten bu oyun PC için yapılmamış mı? neden böyle karışık oluyor neden 2 kol ayarı böyle saçma zaten bu oyunu kim klavye ile oynar ki :)

oyun asıl kalvye ile oynanıyor ben kolla yapamadğım komboları kalvye ile ardı ardına getiriyorum daha once giant atack oynuyorduk pcde kol mol hikaye oyun klavye ile super sarıyor benim bi arkadas cift yuvarlakları bile yapıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben game padlada oynuyorum sorunsuz bende direk görüyo sizde bi problem var
  • bende de 2 kolu aktif etmiyor ve hala çözümünü bulamadım
  • biraz karısık ama insallah olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaDigitaL

Sistemime bir hevesle kurdum PC versiyonunu ama çift kol ile iki kişilik oynayamadım.

İki koluda oyuna girmeden sisteme takıyorum. Oyunda Player and Player kısmına geldiğimde ilk hangi kolla seçersem o 1P oluyor ekranda uyarı olarak "Press Start for 2P" uyarsı çıkıyor fakat diğer koldaki tüm tuşlara basmama rağmen aktif olmuyor.

Oyunun Options menüsünden Button Config kısmına geliyorum. Burada iki koluda aktif yapıyorum fakat bir önceki menüye geri gelirken yine tek kola dönüyor. O ekranda ikisininde aktif olduğu bell ioluyor ama ikisi aktifken bir önceki ekrana geri dönüş olmuyor. Geri dönerken birini muhakkak ptal etmek gerekiyor.

Oyunu başlattığımzıda karşımıza gelen ilk ekrandaki Configrasyonda her iki kodla gösteriyor.

Google ile bir sürü arama yaptım fakat herkes aynı şeyi vermiş bi arkadaş 1 klavye 1 kol ile yapılışını anlatmış ama ben 2 kol ile oynamak istiyorum. Onun dediklerinide 2 kol içi ndenedim ama olmadı.

Bilgisayarda 2 kol ile çift kişilik ayarlarını yapabilen varsa lütfen yardımcı olsun :(

Şimdiden teşekkürler

Settings den assign 1P diye bir seçenek olması lazım
     Street Fighter IV PC Çift Kol Ayarları Yardım

Ona tıkla (enter) ondan sonra iki koldan birindeki starta bas. Sonra versus mode'den yeni bir maç aç diğer gamepadden de starta bas.

• ben de bu sorunu ps4te yaşıyorum 2. kolu görmüyor bir türlü. ps4te çözen var mı
  • KaDigitaL K kullanıcısına yanıt
    bende kolu takıyorum 1 tane ve klvyede aynı anda kol la 1p oluyor.
    bi türlü 1 klavye bi kol olmadı yardım edin
    kolu algılıyo ama 2p yi çıkartamıyorum@KaDigitaL
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.