Şimdi Ara

STREET FIGHTER V ARCADE EDITION '16 OCAK 2018' (PLAYSTATION ANA KONU) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.471
Cevap
25
Favori
87.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beklemekten bizde sıkıldık hocam şimdi şu oyunu 2016 ya sarkıtmanın ne manası var
  • vector x-31 kullanıcısına yanıt
    Yok yav işteyim akşama denerim artık açılırsa .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

quote:

Orijinalden alıntı: MrBeyaz

quote:

Orijinalden alıntı: Saiki

2 defa girip çıkarıldım toplam 7 8 dakika oynayabildim nash ile hareketler şarjlı değil değişik olmuş , taunt tuşları V atağı açıyor , fokus tuşları garip bi vuruş yapıyor tam deneme fırsatım olmadı.

http://www.eventhubs.com/news/2015/jul/24/normal-strings-v-trigger-cancels-and-more-nash-combo-videos-street-fighter-5-beta/

Nash çok klas olmuş hareketlerin şarjlı olmaması çok büyük bir avantaj kim düşünmüşse helal olsun

Artık oynaması çok daha keyifli olucak

Şarjlı derken. Guile gibi guard da bekleyip hareketi yapma olayı mı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kodlari nasil aldiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saiki kullanıcısına yanıt
    Bi bak bakalım kanka paslaşalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

quote:

quote:

quote:

2 defa girip çıkarıldım toplam 7 8 dakika oynayabildim nash ile hareketler şarjlı değil değişik olmuş , taunt tuşları V atağı açıyor , fokus tuşları garip bi vuruş yapıyor tam deneme fırsatım olmadı.

http://www.eventhubs.com/news/2015/jul/24/normal-strings-v-trigger-cancels-and-more-nash-combo-videos-street-fighter-5-beta/

Nash çok klas olmuş hareketlerin şarjlı olmaması çok büyük bir avantaj kim düşünmüşse helal olsun

Evet aynen o

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

quote:

quote:

quote:

Evet aynen o

Geçenlerde street fighter 5 in maç videosunu izledim daigo ile maç yapan eleman nash i seçmişti bayağı hızlıydı ve roundların çoğunu almıştı. Demek ki guile gibi beklemediği için bu kadar hızlı hareket ediyormuş. Ama bu durum sanki biraz adaletsizlik oluşturur sanırım. Guile la oynayanın suçu ne

• snakefatih kullanıcısına yanıt
    Bence hiçte adaletsizlik oluşturmaz çünkü artık oyunda yüksek ihtimal Guile olmayacak onun için yerine Nash ı koydular
  • quote:

Bence hiçte adaletsizlik oluşturmaz çünkü artık oyunda yüksek ihtimal Guile olmayacak onun için yerine Nash ı koydular

Bison blanka baldrog bunlarda aynı sistemdeki karakterler. Bunlar da oyunda olmayacak mı

Umarım olurlar bu Capcomun ne yapacağı belli değil şu an
  • Iki gündür habire sunucu hatası veriyordu ama gelisme var artık capcom logosu ve ana menuye girebiliyor onceden oda yoktu

SF serisi online ortamda daima karakterleri dengede tutmayı bilmiştir. Offline a karışmaz ama online arenada denge getirirler.
  • Varmı giren

• Henüz kapalı

• Hala giremedik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala yok, arkadaş bu ne zulümdür ya...
    Bak görürsünüz hafta sonu biter pazartesi sabahı işe geliriz serverlar açılır, kesin kesin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • MrBeyaz kullanıcısına yanıt
    Us nin bazı eyaletlerinde 1 er saat girip oynadılar dün , çok acemice eline yüzüne bulaştırdı resmen capcom .

• quote:

Orijinalden alıntı: Kazumatr

Iki gündür habire sunucu hatası veriyordu ama gelisme var artık capcom logosu ve ana menuye girebiliyor onceden oda yoktu

Press Startı görebildik sonunda yaşasın
  • Betaya yeni özellik geldi... Press Any Button'dan sonra PS4 ana menüye atıyor, defol git oynama betayı diyorlar...

Facebook'dan da resmi açıklama geldi. Full oyunda da ana menüye atacakmış... Kafaları güzelmiş ben de istiyorum ne içiyorlarsa iyi kafa yapıyor...

Yapabildiğim combo Press Any Button'a basmaktan ibaret...
  • Arkadaşlar betanın amacı bu zaten hatalar varsa düzeltmek sunucular yetmiosa kapasite arttırmak gibi boş muhabbet yapmayın lütfen azcık mantık.oyun satın alınca karşılaşmaktan iyidir

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.