Şimdi Ara

STREET FIGHTER V ARCADE EDITION '16 OCAK 2018' (PLAYSTATION ANA KONU) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.471
Cevap
25
Favori
87.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jellal Fernandes

quote:

Orijinalden alıntı: WolF-EyE

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WolF-EyE

quote:

Ciddi ciddi videodaki demo xbox'da oynanıyor yada ben öyle gördüm. Bence çıkarırlar X1'e.

Capcom kesinlikle xboxa çıkmayacağını açıkladı

Bence buna karşılık olarak Xbox'ın Tomb Raider'ı X1 exclusive yapması lazım.

Bu jenerasyon zaten exclusive oyun savaşları jenerasyonu olacak

Öyle de olmalı hocam. Ben grafiğe falan pek takılmam oyunun bana verdiği hazza bakarım ve exclusive oyunlar genellikle bunu çok iyi yapıyor. Yoksa ha 720p olmuş ha 1080p. PS4'te beni tutan tek şey exclusive farkı ve birkaç arkadaşım. Aslında X1 gamepad ve multiplayer sistemi sayesinde arayı kapatıyor kapatmasına da beklemeyi biraz daha mantıklı buluyorum şuan. Gerçi Xbox Tomb Raider'ı exc. yapsa her şeye rağmen direk geçerim.

Aynen, bende grafiğe çok takılmam. Hatta yeni jenerasyon konsollardan almadım bile. Bir öncekinin grafiği bana yetiyor, özellikle 2011 ve sonrası çıkan oyunlarda grafik kalitesi oldukça iyi.

Benim içinde önemli olan çok çeşit oyun olması, belki 1-2 sene sonra düşünebilirim ps4 almayı ama şu an için gündemimin dışında

X1'nın gamepadi müthiş olmuş. Biraz oyandım cihazla, güzel cihaz ama oyunu takar takmaz cihazın donup kilitlenmesi bende soru işareti bıraktı işin açıkçası

Xbox her zaman kalite konsol üretmiştir ama bu yeni jenerasyonda sanırım kazanan ps4 olacak, bende alacak olsam sony'e yönelirdim

• Kazanan kaybeden kişiye göre değişir ama satışları baz alırsak katılıyorum. Ayrıca geçen günlerde Çin konsolları tamamen serbest bırakmış iPhone gibi bir Amerikancılık yapıp X1'e yönelirlerse (ki pek sanmıyorum) X1 kazanır ayrıca DX12 ile aradaki grafik farkı da kapanır ancak bana göre Çin'in kültürüne uygun oyunlar daha çok PS4 ve Nintendo'da. Aslına bakarsanız PS4 Doğudan kazanıyor satış rakamlarındaki farkı. Bu arada önceki mesajda en önemli şeyi yazmayı unutmuşum, tabii ki JRPG'ler de çok değiştiriyor durumu benim gözümde. X1 2 sene içinde exclusive konusunda geçemezse PS4'ü, tek iyi yanı gamepadi ve multiplayerı kalır.
  • Millet abanınca server gümledi sanırım...
  • Vega hayırlı olsun

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugun ps4e beta için guncelleme geldi yakinda tekrar açilacak beta galiba umarım bu sefer girebiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende güncelliyor hadi hayırlısı. Gene olmazsa capcom güzel bir duayı haketti

• arkadaşlar betaya girdim şuan açıldı
  • bu saatte coştu baya rakip gelmeye başladı.
  • şuan girebilen var mı
    güncellemeyi yaptım ama hala giremiyorum
  • KoRnTuNeS kullanıcısına yanıt
    Dün gece girebildim bende 2 saat kadar deneme imkanım oldu, 1 online rakip geldi gele gele :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Saiki

Dün gece girebildim bende 2 saat kadar deneme imkanım oldu, 1 online rakip geldi gele gele :)

ben baya bi oynadım, 15-20 maç yapmışımdır. ama genelde hep amerikalılar geldi, herhalde bu sebepten çoğunda lag vardı.
  • KoRnTuNeS kullanıcısına yanıt
    Benim rakip de fransız dı laglı oynadık bizde henüz çok kötü online alttapısı maalesef.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda deneme şansım oldu ama çok kopmalar oluyor. Ultra kombo yok bazı hareketler kısıtlı gibi.

• Grafikler gayet güzel evet ultradan sonra 5 ismini hakediyor. Birde Bison un saçları dikkatimi çekti beyazlamış yaşlanmış yada bilge olmuş diyelim😄 ama yine çok iyi sanırım bazı hareketleri tam sürümde ortaya çıkartacaklar

• Beta şu an açık testerlar girip denesin.

• Ben de 10-15 maç yaptım sonunda 4'e benzettim oyunu ben ama parry var ryu'da yeni özellik v trigger var birçok farklı özellik eklemişler keşfedilecek çok şey var oyunda şimdilik 4 oynuyor gibi oynuyorun ryu ile
  • şu oyunu deneyemedim gitti arkadaş
    bende hala açılmıyor
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.