Şimdi Ara

STREET FIGHTER V ARCADE EDITION '16 OCAK 2018' (PLAYSTATION ANA KONU) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.471
Cevap
25
Favori
87.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MrBeyaz

Favori yer ve karakterini seç, traning başlayacak. O esnada oyun senin için arka planda online rakip arayacak, bulduğu zaman traning'i durduracak sana rakip buldum diyecek o kadar.

Anladım hocam, o zaman rakip bulması çok uzun sürüyor. Bir 5-10 dakika falan ranked girip traning de oynadım sıkılıp kapadım. Teşekkürler bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatov -- 23 Ekim 2015; 15:24:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vatov

quote:

Favori yer ve karakterini seç, traning başlayacak. O esnada oyun senin için arka planda online rakip arayacak, bulduğu zaman traning'i durduracak sana rakip buldum diyecek o kadar.

Anladım hocam, o zaman rakip bulması çok uzun sürüyor. Bir 5-10 dakika falan ranked girip traning de oynadım sıkılıp kapadım. Teşekkürler bu arada

Rica ederim.
    Evet rakip bulması zaman alıyor, sanırım kapalı beta olduğu için herkeste yok. Dün akşam 1 saat oynadım toplamda 6-7 defa rakip bulabildi ama bulduklarının hepsi Avrupalı rakipti yani lag yoktu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saiki kullanıcısına yanıt
    Hocam öyle adam mı dövülür naptın sen
  • Rakip zor buluyor evet ama ayarlardan cpu ile dövüşebiliyorsunuz, zorluğu da sona getirin tamamdır, hiç yoktan iyi zaman geçirtiyor, trainingde

Bu arada rashid açıldı, Karin'i bekliyorum ben bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 23 Ekim 2015; 16:34:48 >
  • Bugün daha rakip bulmadı ısrarla beklemedeyim :) Bu arada id ile rakip çağırabiliyor muyuz ?
  • Eriny kullanıcısına yanıt
    Yarın PC-PS4 cross play aktif olacak, onunla beraber davet sistemi de aktif olacaktır. (umarım)
  • Vatov kullanıcısına yanıt
    Keşfetmeye çalışıyoruz işte

• MrBeyaz kullanıcısına yanıt
    O zaman keşke yarın evde olabilsem :D Bu beta tam benim işim varken açıldı, ilk seferde de böyleydi, onda hiç oynayamamıştım, allahtan bunda açıldığından beri evdeyim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1982-utkan

Sf 5 i be mkx i bu kolla oynuyorum tavsiye ederim
    STREET FIGHTER V ARCADE EDITION "16 OCAK 2018" (PLAYSTATION ANA KONU)STREET FIGHTER V ARCADE EDITION "16 OCAK 2018" (PLAYSTATION ANA KONU)

Bu joystick in tam adı nedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

quote:

Orijinalden alıntı: 1982-utkan

Sf 5 i be mkx i bu kolla oynuyorum tavsiye ederim
    STREET FIGHTER V ARCADE EDITION "16 OCAK 2018" (PLAYSTATION ANA KONU)STREET FIGHTER V ARCADE EDITION "16 OCAK 2018" (PLAYSTATION ANA KONU)

Bu joystick in tam adı nedir.

fightpad

• MrBeyaz kullanıcısına yanıt
    eyvallah. youtube da videolarına bakayım.
  • Beta kapandı mı ? 25 ine kadar değil mi?

• Şu anda oynayan varsa davet göndermeyi deneyip oynayalım. mstnobody

• Bu oyunda nasıl davet gönderiliyo
    Biri anlatabilirmi

• Search ID kısmı filan var siz nick yazın bir deneyelim

• Acık betamı ?

• Oyunun en bomba hareketi

STREET FIGHTER V ARCADE EDITION "16 OCAK 2018" (PLAYSTATION ANA KONU)

Bir de dikkat ettiniz mi, şu london stagei kapalı mekanda boşlukta geçtiği için sesler yankılı çıkıyor güzel bir ayrıntı olmuş bu da hoşuma gitti.
  • steamde bir turlu oyunu acamiyorum pre order yapmama ragmen. oyuna play dedigim anda cakilip kaliyor, baslatilamadi diyor. var midir bir cozumu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Anlaşılan benim için Ken yarın akşama kaldı :(

Necalli de açık değildi, daha sonra hemen açıldı, belki daha erken de gelebilir, bakalım buraya yazarım, olmadı buradan da takip edebilirsin

http://www.eventhubs.com/

Online için psn listesini ne zaman yapıcan ?

Oyun çıkınca.

• Arkadaşlar merhaba, steam üzerinden oynayan varsa eklesin beni ID: brovazZ birlikte oynayalım. Öbür türlü oyuncu felan aramak samanlıkta iğne aramaktan beter.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.