Şimdi Ara

STREET FIGHTER V ARCADE EDITION '16 OCAK 2018' (PLAYSTATION ANA KONU) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.471
Cevap
25
Favori
87.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dhalsim efsane olmuş
  • İlk sene gelecek 6 karakter için Reddit'de biri şunu yapmış.

STREET FIGHTER V ARCADE EDITION "16 OCAK 2018" (PLAYSTATION ANA KONU)

Balrog geliyor

( Resim Capcom tarafından Paris Show-unda gösterilmişti. Resmin orjinalini aşağıya ekliyorum )

• 2.nin duruş direkt Guile'ı andırdı zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

2.nin duruş direkt Guile'ı andırdı zaten.

Birinci Balrog bence de hem duruştan hem de göze dikkat ederseniz bence '' Bull's Eye '' sembolize ediyor. 3. ya Urien ya da Akuma ancak kalanlardan emin değilim. İbuki'nin bıçaklar olabilir diğer resim.
  • Gözler sagatı aramıyor değil.
  • Serinin en klasik oyunu street fighter 2 idi ve o oyunla dünyayı salladı Şimdiye kadar o oyunda olupta ses çıkmayan 3 karakter kaldı. Sagat, honda ve blanka herbirirnin kendine göre hayranı ve tadı var. O nedenle ben street fighter 2 deki tüm karakterlerin zamanla tamamlanacağını düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun Collectors Edition ını almak isteyen varmı ? Meraktan soruyorum sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: zinedya

Serinin en klasik oyunu street fighter 2 idi ve o oyunla dünyayı salladı Şimdiye kadar o oyunda olupta ses çıkmayan 3 karakter kaldı. Sagat, honda ve blanka herbirirnin kendine göre hayranı ve tadı var. O nedenle ben street fighter 2 deki tüm karakterlerin zamanla tamamlanacağını düşünüyorum

Ne günlerdi bee.Atari salonunda street fighter'ın olduğu makinede uzun kuyrukların olduğu günleri hatırlıyorum.Daha sonra çıkan II' 'da Balrog , Vega , Sagat ve M.Bison'la oynanabildiğini ilk duyduğumda ne heyecanlanmıştım. Pehhh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uncle Trevor -- 31 Ekim 2015; 9:48:05 >
  • Kostümlerin renk seçenekleri açıklandı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ykrr

quote:

Orijinalden alıntı: Argonath LXI

quote:

Benim için efsanedir diyelim o zaman Herkes farklı oyunları sever size uygun bir oyun değil demek ki buda saygı duyulası birşey.

Verdiğim örnek tam yerindeydi
    Ps1 de ben street fighter oynardım kardeşim winning eleven. bir kere maç bitirdiğimi hatırlamıyorum. Bir maçı sonuna kadar izleyemem.bahsettiğin oyunlar güzeldi King of devamı gelmedi. Mortal kombat her ortamda oynanmıyor.

Örneğin street fighter Ex serisi ilk üç boyutu getirmişti. O farklı bir frekanstı. O kanaldan gidilsydi gibi yapıcı bir eleştiri olabilirdi.Falan filan.Her neyse işte iyi oyunlar diyelim herkese beta başlıyor eve gitmem lazım

Ex 2 Plus serinin en çok oynadığım oyunuydu.Başarılı sayılabilecek tek oyunu da oydu bence.

Futbol örneği farklı dedim çünkü futbol örneği genelleme.Ben dövüş oyunlarının kötü olduğunu söyleyip genelleme yapmadım,sf nin kötü olduğunu söylemek istedim.

Tabi bunun grafiklerle falan alakası yok.Yıllardır oynayan birinin random hareketler yapan acemilere yenilmesine neden olan ve önceki mesajımda da belirttiğim gibi aduket vs. spamlarından kaynaklanan kötü oynanabilirliğinden dolayı seriyi beğenmiyorum.

o olay tekken soul calibur için geçerli olabilir.fakat bilmeyen birsinin bilen birini 2D dövüş oyunlarında yenmesi çok ama çok zor bir durum.dövüş oyunu kültürün varsa bunu iy bilmen lazım....
    eğer varsa tabiii....

Hiç bir şey bildiği yok yahu, dövüş oyunu kültürü olan adam SF için '' Herkes kensi köşesinden aduket atıp duruyor '' der mi Oyunu hiç bilmeyen biri, yıllardır oynayan adamı yenecekmiş Ben SF4'e biraz geç başladım, hatırlıyorum da yenilmekten psikolojim bozuluyordu. Sonradan kendime geldim de geliştirdim, bir sürü arkadaşın yardımıyla tabi. Oyunu öğrenmek için iyi oyuncularla oynamak şart.

Adukete gelirsek, gelsin alsın Ryu'yu geçsin köşeye aduket atsın, ben de Balrog alayım, bakalım kim madara olacak. Keşke herkes sadece aduket atsa, şimdiye GrandMaster olmuştum Köşede biri bekleyecekse o Ryu değil, Guile'dır

• quote:

Orijinalden alıntı: MrBeyaz

Yanlış anlamadıysam şurada yazılana göre oyun çıkışından itibaren tüm kadro olmayacakmış, 2 ayda bir karakter açılacakmış ve ayrıca para kazanmak için her karakterin belli bir günlük hedefi olacakmış, 5 hadouken 7 havada anti-atak vb gibi. Kazandığın paralarla yeni karakterleri erkenden açabilecekmişsin. Benim o kadar zamanım yok biran önce istediğim karakterle oynamak istiyorum dersen gerçek dolar verecekmişsin

Hiç şaşırmadım.

• Ses dosyalarına girmiş adamlar, oyunda ekstradan kesin yer alacak karakterler bunlar

Balrog
    Urien
    Ibuki
    Juri
    Alex
    Guile
    Fan (Sıfırdan)

• quote:

Orijinalden alıntı: _CHARLOTTE_

quote:

Orijinalden alıntı: ykrr

quote:

Orijinalden alıntı: Argonath LXI

quote:

Benim için efsanedir diyelim o zaman Herkes farklı oyunları sever size uygun bir oyun değil demek ki buda saygı duyulası birşey.

Verdiğim örnek tam yerindeydi
    Ps1 de ben street fighter oynardım kardeşim winning eleven. bir kere maç bitirdiğimi hatırlamıyorum. Bir maçı sonuna kadar izleyemem.bahsettiğin oyunlar güzeldi King of devamı gelmedi. Mortal kombat her ortamda oynanmıyor.

Örneğin street fighter Ex serisi ilk üç boyutu getirmişti. O farklı bir frekanstı. O kanaldan gidilsydi gibi yapıcı bir eleştiri olabilirdi.Falan filan.Her neyse işte iyi oyunlar diyelim herkese beta başlıyor eve gitmem lazım

Ex 2 Plus serinin en çok oynadığım oyunuydu.Başarılı sayılabilecek tek oyunu da oydu bence.

Futbol örneği farklı dedim çünkü futbol örneği genelleme.Ben dövüş oyunlarının kötü olduğunu söyleyip genelleme yapmadım,sf nin kötü olduğunu söylemek istedim.

Tabi bunun grafiklerle falan alakası yok.Yıllardır oynayan birinin random hareketler yapan acemilere yenilmesine neden olan ve önceki mesajımda da belirttiğim gibi aduket vs. spamlarından kaynaklanan kötü oynanabilirliğinden dolayı seriyi beğenmiyorum.

o olay tekken soul calibur için geçerli olabilir.fakat bilmeyen birsinin bilen birini 2D dövüş oyunlarında yenmesi çok ama çok zor bir durum.dövüş oyunu kültürün varsa bunu iy bilmen lazım....
    eğer varsa tabiii....

Hiç bir şey bildiği yok yahu, dövüş oyunu kültürü olan adam SF için '' Herkes kensi köşesinden aduket atıp duruyor '' der mi Oyunu hiç bilmeyen biri, yıllardır oynayan adamı yenecekmiş Ben SF4'e biraz geç başladım, hatırlıyorum da yenilmekten psikolojim bozuluyordu. Sonradan kendime geldim de geliştirdim, bir sürü arkadaşın yardımıyla tabi. Oyunu öğrenmek için iyi oyuncularla oynamak şart.

Adukete gelirsek, gelsin alsın Ryu'yu geçsin köşeye aduket atsın, ben de Balrog alayım, bakalım kim madara olacak. Keşke herkes sadece aduket atsa, şimdiye GrandMaster olmuştum Köşede biri bekleyecekse o Ryu değil, Guile'dır

Karşsına dhalsim gelsin de hadoken atsın göreyim ben onu maymuna dönüyor mu dönmüyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Ses dosyalarına girmiş adamlar, oyunda ekstradan kesin yer alacak karakterler bunlar

Balrog
    Urien
    Ibuki
    Juri
    Alex
    Guile
    Fan (Sıfırdan)

Balrog'u da Vega gibi şarjlı karakter olmaktan çıkartırlarsa harbi çok kızarım... Bu oyunu sadece şarjlı karakterlerle oynayan da var benim gibi. Olmadı Guile'a yada Chun-li'ye geçeceğiz

• Playstation 4 users were greeted this morning with a new update to the Street Fighter V Beta. The 2.5GB file adds a tutorial mode that gives a bit of story and nostalgia to game.

The tutorial story deals with Ryu remembering the early days as he trains with Ken under the tutelage of Master Gouken. The still images with voice overs tell us how Ryu discovers the denjin power within him.

The awesome part of the tutorial however, is how both Ryu and Ken sports their Alpha costumes with all their nostalgic glory.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• MrBeyaz kullanıcısına yanıt
    Kısa süreliğine girdim ben çizim halinde kısa hikaye anlatılıyor ve ryu ile ken in zero skinkeri ile antreman yapıyoruz çok güzel kıyafetleri zero gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saiki kullanıcısına yanıt
    Eyv, gece bir ara girer bakarım bende.

• Vay be kıyafetlere bak süper gençlik halleri he
  • Oyunu betasıyla bitirdiniz, tam sürüm çıkmasada olur.

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.