Şimdi Ara

STREET FIGHTER V ARCADE EDITION '16 OCAK 2018' (PLAYSTATION ANA KONU) (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.471
Cevap
25
Favori
87.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu betaya bu saatten sonra önsiparişsiz bi sekilde dahil olmanin bir yolu yokmudur arkadaşlar oyunu çok merak ediyorum.

Vede oynayan arkadaşlar 10 üzerinden bir degerlendirme yapabilirlermi oyun hakkinda teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önsiparişi ver betayı indir önsiparişi iptal et
    Şu an beta açık değil ama 16 Şubat'a kadar illaki 1-2 defa daha açarlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • MrBeyaz kullanıcısına yanıt
    Hocam bukadar kolaymi ya? Amerika psn karttan para cekemiyor zaten bu dediginizi orda yapsam olurmu birde onlineda bolge sikintisi varmi? Neyse usa psn olayini deniyorum hemen çok tesekkur ederim.

• Yok yapamadim maalesef. Tr psnden yaptim oradada beta yok :/ gitmem gereken yolu tarif eden biri olursa cok sevinirim. Tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Oyunu betasıyla bitirdiniz, tam sürüm çıkmasada olur.

Valla öyle oldu hacı, Laurayı da açmış adamlar betada, oyunun yapım sürecini beraber yaşıyoruz resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkGlacieR

Dhalsim videosu geldi. Bayağı güçlü olmuşa benziyor.

Dhalsim'a bak Coşmuş resmen fena taktikler yapılcak gibi geliyor bana

• Arkadaşlar burda açıklandıysa denk gelemedim kusura bakmayın ama benim için çok önemli bir mevzu var.
    PS4'ü sadece SFV için alacağım bu sebepten ötürü yaklaşık 7 sene önce aldığım MADCATZ TE Arcade Stick bu oyunda çalışacak mı?
    Çalışır diyen var, çalışmaz diyen var bazı yabancı forumlarda LAG yaptığı vs yazılmış. Bu konuya hakim birisi yok mu aramızda?
    Eğer çalışmayacaksa PS4 almamın bir mantığı yok yeni bir bilgisayar alacağım. Çünkü artık stick almak mevcut dolar kuru ile çok zor.
  • Endonezya plus üyesiyim ve psn den bir mesaj atmış sony, 12 haneli kod göndermiş bana, girdim kodu store a baktım SFV beta;

STREET FIGHTER V ARCADE EDITION "16 OCAK 2018" (PLAYSTATION ANA KONU)

İndirdim ve sürekli şu hatayı alıyorum hep;

• Football Always kullanıcısına yanıt
    Beta şu an açık değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leo Langstrumpf

Beta şu an açık değil.

ne zaman açılıyor peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Football Always

quote:

Beta şu an açık değil.

ne zaman açılıyor peki?

Sen çok geriden geliyorsun 2 kere açıldı beta, 3.ye de açılacak daha belli değil tarihi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Orijinalden alıntı: Football Always

quote:

Beta şu an açık değil.

ne zaman açılıyor peki?

Sen çok geriden geliyorsun 2 kere açıldı beta, 3.ye de açılacak daha belli değil tarihi.

Futbol oyunları öyle bir çekiyor ki hiçbir oyuna zamanım kalmıyor
  • 3. ve son beta tarihi: 17-20 Aralık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'de garantili normal fiyatlarla fightstick satılıyor mu? İnternetten aradım ama yok gibi???
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikininfifisi

Arkadaşlar burda açıklandıysa denk gelemedim kusura bakmayın ama benim için çok önemli bir mevzu var.
    PS4'ü sadece SFV için alacağım bu sebepten ötürü yaklaşık 7 sene önce aldığım MADCATZ TE Arcade Stick bu oyunda çalışacak mı?
    Çalışır diyen var, çalışmaz diyen var bazı yabancı forumlarda LAG yaptığı vs yazılmış. Bu konuya hakim birisi yok mu aramızda?
    Eğer çalışmayacaksa PS4 almamın bir mantığı yok yeni bir bilgisayar alacağım. Çünkü artık stick almak mevcut dolar kuru ile çok zor.

Üstad bende de madcatz te tekken vs sf stick var.
    Ek olarak hepsi ps3 versiyon olan hem hori, hem de madcatz bir sürü stick ve fightpad denedim.
    Native ps4 desteği yok normalde hiçbirinde.
    Yani ps4 menüsünde çalışmıyor.
    Fakat oyunu ps4 gamepad le başlatıyorsunuz ve sonrasında bu sticklerin hepsi sorunsuz çalışıyor.
    Tabi ben denemelerimi usf 4, mortal kombat x ve injustice ile yaptım.
    sf 5 denemedim henüz, beta kodum yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nømad -- 3 Aralık 2015; 10:10:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nømad

quote:

Arkadaşlar burda açıklandıysa denk gelemedim kusura bakmayın ama benim için çok önemli bir mevzu var.

Ek olarak hepsi ps3 versiyon olan hem hori, hem de madcatz bir sürü stick ve fightpad denedim.
    Fakat oyunu ps4 gamepad le başlatıyorsunuz ve sonrasında bu sticklerin hepsi sorunsuz çalışıyor.

hocam çok teşekkür ederim. oyunun çıkmasına 2 ay kaldı zaten o zaman göreceğiz bakalım ne olacak ama USF de çalışması da çok güzel muhtemelen guilty gear'da da çalışıyordıur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nømad

quote:

hocam çok teşekkür ederim. oyunun çıkmasına 2 ay kaldı zaten o zaman göreceğiz bakalım ne olacak ama USF de çalışması da çok güzel muhtemelen guilty gear'da da çalışıyordıur.

Üstad usf yi bitirdiğiniz zaman sonunda animasyonlar eşliğinde yapmcı ekip yazıyor ya.
    Orada "fight stick drivers" başlığı altında bir eleman adı geçiyor.
    Yani adamlar oyunun içine entegre etmişler driver ı.
    Tahminim sf 5 te de aynısı olacaktr.

• Hocam suan sizden aldigim gazla ps4 almaya geldim bimeksteyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fifi sakin ol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni karakter duyuruldu F.A.N.G

Tasarım iğrenç hiç sevmedim bu adamı çok itici

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.