Bildirim
Street Racer rp(Sokakta Araba yarışı)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
para shop sistemini biliorum mesaj atınca 3-5 para falan verion shopta kolay -
tamam bide şey yarışlar olucak ondanda para kazanacak onlarıda ayarlayabiliyor ve shopuda yapabiliyorsan msneden görüşebiliriz.. -
yarışlardan kazanılan parayı ben vericem ;) ayarlamaya gerek yok -
forum vb mi smf mi msn at pm den -
Php forum şuan ben yoğunum foruma bile zor giriyorum msneye giremicem ben 10-20 dk sonra girerim bu arada waryo forumdaki konuları bi ayarla lütfen -
Ben ayarlamayı bilmiomki bu sitede sorun var yapiom olmuo -
Ben yapabiliyorum bak genele sana msn açtığımda iyice göstericem ayrıca sitede sorun yok -
bende ayarlıyabilirim waryo kankam olur -
tamam ozaman waryo'yada soralım bir bugün konuları bitirmeyi düşünüyorum waryo konuların ismini ben msn açmassam yinede bana e-mail olarak at ben ayarlıcam.. -
Yardımıcı Olabilirim... -
black_dare pm den msn gönder lütfen.
Shopa ihtiyacimiz kalmadi parcalari ve araçlar RP yaparak alıcağız.Sadece para işleminde yardıma ihtiyacımız var. -
pm attım -
yanlış konuyu uplamışsım pardon
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seactread -- 16 Temmuz 2008; 21:43:48 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X