Şimdi Ara

Stremlabs-Obs saçmalaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler selamın aleyküm bir konuda yardıma ihtiyacım var ve bugün baya sinirlendim PC’yi kırma noktasına geldim sorunum şu Streamlabs da ne zaman yayın yapsam ertesi gün Atlanan kare sorunu hatası alıyorum ve bu iş canını çok sıkmaya başladı her ne yaptıysam sorunu çözemedim upload hızım 50Mb sistem özellikler i7-9700Kf 32GB RAM rtx 2070 çıkışı ekran kartından veriyorum fayda yok işlemciden veriyorum gene aynı bitrateyi 1000 ne kadar düşürdüm iyice deli oldum performans moduna aldım gene olmuyor daha önce Böyle bir sorun ile karşılaşan oldunu yayını 1080p 60Fps yapıyorum ve oynadığım oyun Cod Cold war ve işlemciyi kullanan başka uygulama olabilir diyor eskiden de oynuyordum bu oyunu hiç hata vermiyordu streamlabs ama şuan cayır cayır hata basıyor

• Hocam Superbox mı kullanıyorsunuz?

• Metz kullanıcısına yanıt
    Hayır Vodafone yurt dışındayım ben o yüzden yüksek hız limiti
  • Ben de Superbox var da benzer problemleri bende yaşıyorum, ondan sordum acaba aynı sorun mu diye de.

Ayrıca @Natsu Dragneel arkadaşım yayınlarını mesela https://restream.io/ buraya bağlayıp veriyor, bana da önermişti de daha denemedim. Onu da etiketledim, görünce belki yardımcı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metz -- 17 Şubat 2021; 3:23:10 >
    Galiba sorunu çözdüm ben COD Cold War da yüksek işlemci tüketimi yapıyor o yüzden makine kafayı yiyor 😂
  • Olabilir 😅 Yoksa bilgisayarın ve internetin iyi pek sıkıntı olmaması lazım

Arada bi Türk usulü olan vurma tekniğini denedim yine olmadı 😂
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Streamlabs Yayın Ayarları
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam performans sorunlarında değil de daha çok mekanik sorunlarda vurmayı öneriyoruz :))

• Galiba çözülmüş sorun. Atlanan kare muhabbeti ya bir şekilde işlemi atadığınız bileşenin yetmemesiyle ya da upload ile ilgili ki upload daha muhtemel oluyor. 50mbps uploadınız olsa bile Türkiye'de TürkNet dışındaki internet sağlayıcıların yurt dışı çıkışları rezalet. Ben restream.io üzerinden yayını Twitch e aktarmadan önce direkt Twitch de 3000 bitrate anca verebiliyordum. Mert'e de bahsettiğim restream.io üzerinden yapınca (ki sadece yapmanız gereken restrea.io'ya Twitch hesabınızı bağlayıp obs vesairede Twitch yerine restream.io seçmeniz) 5000 bitrate vermeye başladım. Eğer ki upload konusunda sorun yaşıyorsanız bu dediğimi deneyebilirsiniz. Bir de server ı kendiniz seçin otomatik bırakmayın. Speedtest.com a girip obs de gösterilen serverlardaki ülkelere tek tek speedtest atın. Hangisinde uploadınız daha iyi çıkarsa orayı seçin.

• Natsu Dragneel kullanıcısına yanıt
    Peki bunu Facebook da kullana biliyormuyuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kemal_Genc

Peki bunu Facebook da kullana biliyormuyuz ?

Var, restream.io ya girdikten sonra add channel a basınca en sol üstte görebilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.