Şimdi Ara

Stres Kırığı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
12.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    İyi misin simdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Letonya

İyi misin simdi

Çok uzun bir dönem sonrası iyiyim.haftada bir halı saha maçı bile oynuyorum.ama öyle korkuyorum ki yeniden başlarmı diye.teşekkür ederim sordugun için.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • recep41 R kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bendede varda ben hiç tahmin etmezdim doktor kırık dedi kaynamaya başlamış 3 hafta dinlenmemi söyledi üstüne basınca ağrı yokta sertliginden dolayı ayakkabı giyemiyorim malesrf

• quote:

Orijinalden alıntı: Letonya

Aynı sorun bendede varda ben hiç tahmin etmezdim doktor kırık dedi kaynamaya başlamış 3 hafta dinlenmemi söyledi üstüne basınca ağrı yokta sertliginden dolayı ayakkabı giyemiyorim malesrf

Olabildiğince dinlen rampa merdiven çıkma. Çok pis ve lanet bişey. Geçmiş olsun.
  • recep41 R kullanıcısına yanıt
    Sağol insallahh tez zamanda kurtulurum burde yoğun spor falsn da yapmadım durduk yere boyle oldu

• 17 gün oldu ayağımı bir sinirle bazaya vurdum sağ ayağımı ve sanırım çatladı. İlk 2 gün çok şişti hatta üstüne basmak zorunda kaldığım için morardı ama jelgo jel diye bir krem sürdüm o morlukları geçirdi. 5. Günden sonra şişlik indi şu an pek şiş değil ama üstüne basınca ağrı hafif de olsa yapıyor. İşlerimden dolayı doktora da gitmedim alçı olur diye. Ama iyice canımı sıktı bu durum. Sağ ayağımın serçe parmağının 1cm gerisinde top gibi bir sertlik var, sol tarafta öyle bir setlik yok. Ağrım pek yok ama ayakkabı giyince üstüne basarken hafif bir ağrı oluyor. Ve hafif sekerek yürümek zorunda kalıyorum. Daha ne kadar sürer aynı durumu yaşayan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Portraitclub -- 17 Nisan 2024; 13:9:0 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.