Şimdi Ara

Stres ve yetersizlik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mezunum geçen sene pek çalışmamıştım ve 80k yapmıştım. Açıkçası aklım başıma biraz geç geldi :( mezuna kaldım tıp için şu an netlerim 95-100 tyt 60-65 ayt. son bir haftadır ne zaman masaya otursam kendimi stresten ağlarken ya da sıralama hesaplarken buluyorum. Tıp dışında bir bölüm de istemiyorum ama bu netlere gelecek mi ya da bu netleri sınavda yapabilecek miyim bilmiyorum :( kıl payıyla kaçırmayı da istemiyorum. Biraz içimi dökmek istedim benim gibi olan başkaları var mı? Mezun olduğum halde istediğim yerde olmamak, akraba baskıları vs beni aşırı yıpratmış durumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seymayt -- 19 Haziran 2020; 23:42:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• siralama ile kafani bulandirmayip odaklanmalisin bence siralama isini birak osym vs kurumlar dusunsun sen onune gelen soruyu yap gec

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklısınız bunları hesaplamak daha fazla demoralize ediyor farkındayım ama stresten ne yapacağımı şaşırdım dönüp dolaşıp aynı yere geliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack6

siralama ile kafani bulandirmayip odaklanmalisin bence siralama isini birak osym vs kurumlar dusunsun sen onune gelen soruyu yap gec
    Ben de aynı düşüncedeyim. Sen son günlerini değerlendir. En iyi şekilde hazırlan. Sınavda skain kalmaya çalışıp bildiğin soruları yap geç boslarina geri dön vs. sonra sınav bitince ÖSYM açıklar sıralamanı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şeyms bu sen misin yoksa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.