Şimdi Ara

Stresten kurtulmak için neler yapılabilir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: scylla_des

quote:

Orijinalden alıntı: el_jericho

quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

Spor yap, hobini bul gez dolaş olmadı kendini tatmin et;)

Dolaşmak için para lazım hocam.

Ps3 ünü ve oyunlarını sat.
    O paraya gez kafanı dağıt.
    İstanbuldaysan bildiğim yerler var

PM alabilir miyim? Ona göre araştırayım.
  • Ne demek estafurullah. Hala bilmeyenler var ona üzülüyorum. Hayat enerjisi var bunda.

http://www.youtube.com/watch?v=IZT1G2Kh2IE

Hergün en az 2 kere dinliyorum efendime söyliyim bütün manayı HP'yi full dolduruyor.
  • Yak bi lucky strike
  • quote:

Orijinalden alıntı: -doctoR-

Yak bi lucky strike

Muratti var. Bide puro var.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -doctoR-

Yak bi lucky strike

Muratti var. Bide puro var.

keyfler iyi o zaman ne stresi
  • ne meraklısınız şu intihara yahu. kızdan ayrıldın atla, hayat zor atla, onla kavga ettim zıpla. zor işte kardeşim. yok öyle 3 kuruşa 5 köfte. kimse dert çekmeden dünyanın enlerine sahip olan birine dönüşmek istiyo yahu. bunun sebebi maneviyat eksikliği bence, yalnız senin benim için değil herkes için geçerli.
  • antidepresan kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZEUS__

ne meraklısınız şu intihara yahu. kızdan ayrıldın atla, hayat zor atla, onla kavga ettim zıpla. zor işte kardeşim. yok öyle 3 kuruşa 5 köfte. kimse dert çekmeden dünyanın enlerine sahip olan birine dönüşmek istiyo yahu. bunun sebebi maneviyat eksikliği bence, yalnız senin benim için değil herkes için geçerli.

Hocam yeri geliyor insan çok daralıyor yahu. Gözü başka bir şey görmüyor gerçekten. Tabii rahatladığı anda saçma bir şey olduğu anlaşılıyor. Çok daralmıştım, bunalmıştım, sinirden ağlama noktasına geldim. Bir duş alıp çıkınca rahatladım biraz tabii.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gibson Les Paul

Agla icinden ne gelirse. Sonra Judas Priest - Angel dinle

Üstüne de run of the mill iyi gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3Korner1Penaltı

Ne demek estafurullah. Hala bilmeyenler var ona üzülüyorum. Hayat enerjisi var bunda.

http://www.youtube.com/watch?v=IZT1G2Kh2IE

Hergün en az 2 kere dinliyorum efendime söyliyim bütün manayı HP'yi full dolduruyor.

Vallahi öldüm gülmekten 10 defa dinledim hiç bezmedim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ZEUS__

ne meraklısınız şu intihara yahu. kızdan ayrıldın atla, hayat zor atla, onla kavga ettim zıpla. zor işte kardeşim. yok öyle 3 kuruşa 5 köfte. kimse dert çekmeden dünyanın enlerine sahip olan birine dönüşmek istiyo yahu. bunun sebebi maneviyat eksikliği bence, yalnız senin benim için değil herkes için geçerli.

Hocam yeri geliyor insan çok daralıyor yahu. Gözü başka bir şey görmüyor gerçekten. Tabii rahatladığı anda saçma bir şey olduğu anlaşılıyor. Çok daralmıştım, bunalmıştım, sinirden ağlama noktasına geldim. Bir duş alıp çıkınca rahatladım biraz tabii.

valla bende aynı durumdayım şu an ama aklıma gelmez hiç çok şükür. he anlık olur tabi herkeste. iyi yapmışsın duş almakla. ben yarın kaldığım yerden devam edicem diyorum kafaya takmaya ama şimdi güzel bi uyku çekicem diye kafayı dağıtıyorum. yarın olunca devam ediyo hayat yine.

• bütün mal varlığınla real madridin evinde oynadığı a.madrid veya valencia maçına tek maçtan 1 oyna ve o maçı rakı + mezelerle seyret. 90 dakika sonunda stres mtres kalmaz
  • Çıplak ayakla toprağın üzerinde yürü.Vücudun elektrikten kurtulur.
    Bende senin gibiyim sinir,stres mahvetti beni
  • Up. Biraz daha öneri alalım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.