Hergün en az 2 kere dinliyorum efendime söyliyim bütün manayı HP'yi full dolduruyor.
Yak bi lucky strike
quote:
Orijinalden alıntı: -doctoR-
Yak bi lucky strike
Muratti var. Bide puro var.
quote:
Orijinalden alıntı: el_jericho
quote:
Orijinalden alıntı: -doctoR-
Yak bi lucky strike
Muratti var. Bide puro var.
keyfler iyi o zaman ne stresi
ne meraklısınız şu intihara yahu. kızdan ayrıldın atla, hayat zor atla, onla kavga ettim zıpla. zor işte kardeşim. yok öyle 3 kuruşa 5 köfte. kimse dert çekmeden dünyanın enlerine sahip olan birine dönüşmek istiyo yahu. bunun sebebi maneviyat eksikliği bence, yalnız senin benim için değil herkes için geçerli.
antidepresan kullan
quote:
Orijinalden alıntı: ZEUS__
ne meraklısınız şu intihara yahu. kızdan ayrıldın atla, hayat zor atla, onla kavga ettim zıpla. zor işte kardeşim. yok öyle 3 kuruşa 5 köfte. kimse dert çekmeden dünyanın enlerine sahip olan birine dönüşmek istiyo yahu. bunun sebebi maneviyat eksikliği bence, yalnız senin benim için değil herkes için geçerli.
Hocam yeri geliyor insan çok daralıyor yahu. Gözü başka bir şey görmüyor gerçekten. Tabii rahatladığı anda saçma bir şey olduğu anlaşılıyor. Çok daralmıştım, bunalmıştım, sinirden ağlama noktasına geldim. Bir duş alıp çıkınca rahatladım biraz tabii.
quote:
Orijinalden alıntı: Gibson Les Paul
Agla icinden ne gelirse. Sonra Judas Priest - Angel dinle
Üstüne de run of the mill iyi gider.
quote:
Orijinalden alıntı: 3Korner1Penaltı
Ne demek estafurullah. Hala bilmeyenler var ona üzülüyorum. Hayat enerjisi var bunda.
Hergün en az 2 kere dinliyorum efendime söyliyim bütün manayı HP'yi full dolduruyor.
Vallahi öldüm gülmekten 10 defa dinledim hiç bezmedim.
quote:
Orijinalden alıntı: el_jericho
quote:
Orijinalden alıntı: ZEUS__
Hocam yeri geliyor insan çok daralıyor yahu. Gözü başka bir şey görmüyor gerçekten. Tabii rahatladığı anda saçma bir şey olduğu anlaşılıyor. Çok daralmıştım, bunalmıştım, sinirden ağlama noktasına geldim. Bir duş alıp çıkınca rahatladım biraz tabii.
valla bende aynı durumdayım şu an ama aklıma gelmez hiç çok şükür. he anlık olur tabi herkeste. iyi yapmışsın duş almakla. ben yarın kaldığım yerden devam edicem diyorum kafaya takmaya ama şimdi güzel bi uyku çekicem diye kafayı dağıtıyorum. yarın olunca devam ediyo hayat yine.
bütün mal varlığınla real madridin evinde oynadığı a.madrid veya valencia maçına tek maçtan 1 oyna ve o maçı rakı + mezelerle seyret. 90 dakika sonunda stres mtres kalmaz