Şimdi Ara

Strider nasıl uçan ejderha olur??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu konu hakkında bi başlık göremedim acaba bilen varsa buraya yazabilir mi.. lvl ile alakalı bişey mi yoksa başka bi görev mi gerekli nasıl uçurabiliriz bu hayvanı.. server : kastein

• Walla çok zor olur.Öncelikle clan lideri olucaksın sonra o klani lvl 4 yapıcaksın,claninla kale savaşına katılıcaksın,sonra savaşı kazanık kalenin lord u olucakın,sonra striderini kaledeki bi npc ye goturup "ben bu kalenin lorduyum laaay" diceksin oda senin strider i sin either yapicak
    yani pek zor bişey diyil
  • röeah.. saolasın kardeşim.. demek ki biz kıçımızda nasır çıkana kadar strider sırtındayız..
  • hihi biraz öyle oluyor
    büyük serverlarda (L2X gibi) bu iş çook daha zor (yada donate ile çook daha kolay :p )
    boşver uçmasın yaw, ayağını yerden kessin yeter, strider ın nesi var :p
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fistan

hihi biraz öyle oluyor
    büyük serverlarda (L2X gibi) bu iş çook daha zor (yada donate ile çook daha kolay :p )
    boşver uçmasın yaw, ayağını yerden kessin yeter, strider ın nesi var :p

Ehehe he yaw bırak uçmasin ayağını yerden kessin yeter
    Hem ole özgürcede uçamıyosun ole bulutların arasına falan 2000 ft te crit error weriyo sadece GK yoksa ToI 14 e daha kolay gidersin o işe yarar

• Yaa bişi sorucam konuyla alakası yok ama hep merak ettim donate nedir yaa ben bunu merak ediyom sanki bir hile gibi anlatıyorsunuz anlamadım donateyler nedense herşeyi kolay yapionuz nedir abi bu donate söylerseniz sevinirim imzamda da yazdığı gibi yeniyim ben oyunu taş çatlasın 1,5 hafta oynamışımdır
  • Donatenin Sözlük anlamı Bagıstır.Dolarla Yüksek Enchtlı İtem ler Armor lar.Wyvren etc. Satılır.Sen bagıs yapıyorsun Onlarda Sana item veriyor.

Donate Tavsiye edilmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KANGAL VS ZEUS VS CERBERUS.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet aslen bağış olmakla beraber, serverlarda karşılıksız bırakmayalım deyip sana itemler veriyorlar, mesela bahsettiğin wyvern in L2X teki fiyatı 67$

Tüm Liste

linki incelerseniz eğer o pembe silahlar bayağı pahalı aslında ama ufak paralara fena olmayan bişeyler de alabilirsiniz, mesela ben donation tekrar açıldığında titanium light ın sadece main ini almayı düşünüyorum. 15$ gözüküyor, eh çok bir para da sayılmaz. işin güzelide, eğer servera reset yada wipe gelse dahi, yaptığınız donate in kaybolmayacak olması, eh bende l2 yi yıllardır oynuyorum, daha yıllarcada oynayacağım gibi gözüküyor

• çok saolun arkadaşlar konu dışındaydı tekrar özürdiliyorum konuyu açan arkadaştan hepinize tşk. ederim ama yinede söylemeden edemicem ben oyuna para vermem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.